Yskivaihde Twitter

peltsip - 10:08, 20.2.2015 »
Lumikko - 10:05, 20.2.2015 »
peltsip - 22:40, 19.2.2015 » ei vittu, tää pitäis olla ainut paikka avautua turvallisesti. vittu mun pikkuveli on joku persumamutvittuunnatsi. ei hyvää päivää. nyt alan ymmärtää miksi joskus vaan käy niin että sisarukset pistää välit totaalisesti poikki...
Nuorilla tyypeillä voi olla kaikenlaisia vaiheita. Mä olin teini-iässä totalitäristi. En siis sillai täsmällisesti mitään aatetta fiilistelly tai porukoissa liikkunu, mutta kuvittelin, että yhteiskunnalliset ongelmat vois ratkaista säätämällä just oikeanlaiset säännöt ja niiden rikkomisesta riittävän kovat rangaistukset. Pääsin siitä onneksi aika nopeasti yli. Ilmeeni, kun jotkut aikuiset ovat jääneet sille tasolle. XI
muuten ei huolestuttaisi pätkääkään mutta ens vuonna tyyppi täyttää 30...
Juttelin tänään +40v tyypin kans joka harrastaa MaxBoom juttuja
Gzaghar - 12:00, 20.2.2015 » Ainiin! Lupasin joskus että kerron arvon foorumilaisille oppimisympäristöharjoitukseni "tuloksia", tässä muutama esiin noussut seikka: - kissatopikissa oli paljon turhia kuvia ja kommentteja - jos foorumilta haluaisi löytää asiaa pitäisi tehdä valtavasti töitä sen eteen, sillä turhia kommentteja ja viestiketjuja on niin paljon - maailman kauheimmat pyörät -topsussa haluttiin päteä itse arvostelemalla muiden fillareita - foorumilla on myös löydettävissä asiallisia keskusteluja, joista on jopa jotain hyötyä ja joissa jaetaan asiallisia neuvoja ja vinkkejä - paikoin aiheessa pysyminen tuntuu tuottavan vaikeuksia - paljon oli epäilystä sen suhteen, että ihmiset kehtaisivat oikeassa elämässä dissailla toisiaan yhtä rankasti kuin täällä (!) - suurimmalta osalta keskustelut meni ohi koska jargon (kehoitin kyllä keskittymään keskustelukulttuuriin eikä tarttumaan aiheeseen mut jooh..) - kommentointiin ei vaadita sisältöä - joku saattaisi uskaltautua kysymään täältä neuvoa, jos olisi sellaiselle tarve (positiivinen yllätys!) -> elikkäs ei mitään uutta tällä rintamalla! :D
Ehkä ei mitään uutta mutta onhan toi nyt ajatuksia herättävää.

Taidanpa palata välittömästi asialinjalle taas.

tutam - 11:50, 20.2.2015 » No nyt. Minne rupeet sitä tekeen, jos saa sen verta udella?
Jöensyyhyn, yhteiskuntatieteellis-kulttuurintutkimukselliseen tohtoriohjelmaan haen, siinä on proffia ainakin sosiologiasta, yhteiskuntapolitiikasta ja sukupuolentutkimuksesta. Tarkoitus lähestyä sosiologian proffaa asiassa, koska kovasti kehuivat hänen osaamistaan. Voi olla että ei tänne kuitenkaan jää asumaan koko homman ajaksi.

oh dog ysäri hard trance on alkanut kiinnostamaan kovinpaljon

Konsta - 12:02, 20.2.2015 » Taidanpa palata välittömästi asialinjalle taas.
Noo, joku kommentoi että vaikuttaa siltä et on keskenään viihtyvää porukkaa kun heitetään läppääkin. :D

Ehkä foorumin rikkaus on sen lähes kaoottisessa monimuotoisuudessa!

Meni kumi puhki kolme kertaa abaut neljän päivän aikana. Päätin sitte vihdoin saada asennetuks ton flat-away-pistosuojanauhan ku rupes kyllästyttää. Ajoinko mä sillä kaks päivää ja aamulla tuli pikkusen kiire, ku huomasin startatessa että taas on renkuli tyhjänä.
Ja sitte tuli vielä vähä kiireempi ku tolpan pannasta katkes taas pultti.

Musta on nopeempi.

Joku nakkas kura-aallon päälle voi perkele. Teki mieli ottaa kiinni mutten sitte ottanu. Ois pitäny.

^ Surlyn omasta constrictorista? Been there done that… Mul saatto just jäädä ylimääräseks musta hopen 30mm panta, if interested. Tosin et varmaan, koska valkonen on uus musta.

ziGo - 13:11, 20.2.2015 » Joku nakkas kura-aallon päälle voi perkele. Teki mieli ottaa kiinni mutten sitte ottanu. Ois pitäny.
onneks aamulla ajoi ns vastapalloon kelvillä (kelvi tien vasemmassa reunassa) niin huomasi just ajoissa että se bussikuskinmulkku ajoi suoraan keskeltä isoa lätäkköä. selvisi kuivana sillä vaivalla että kaarsi ihan vasempaan kelvinlaitaan samalla keskaria näyttäen.

Jaaha ja kohta haukku lekurille…

hamppi lekurilla pikku sessiot

juurihoito, kaks paikkausta ja viisuri irti

hiki tuli mutta kuulemma reipas poika ja hyvin kestetty

taisin saada vähän alennustakin ku en sätkiny

lääkäri meinas kesken homman että on se hyvä kun tämmönen työ missa saa vähän riepotella ihmisiä ni ei tarvii hakata vaimoa niin paljo kotona

se hoitaja tais olla sen vaimo ainaki sukunimestä päätellen

taidan kans varaa yths:lle kaikkien neljän viisaden hampaan poiston ni ei tarvi sit aikuisena törsätä siihen hupiin tonnikaupalla rahaa

Mulla oli viime kesän projektina juur ythsllä viisurien poisto. Homma hoitu mallikkaasti kaikkien muiden, paitti vikan yläviisurin osalta. Mut ei siitä sen enempää, hyvin se menee, kun ajoissa hoitaa!

Mulle on tehty juurihoitoa ja viisaudenhampaita on leikattu kappaleina ikenestä, mutta mielestäni puudutuspiikin jälkeen kaikki on vaan tuolissa istumista? Eikö mene aina näin?

Leuka oli kyllä todella kipeä sitten leikkauksen jälkeen, kolmantena päivänä pystyin varovasti mussuttamaan jotain pieniksi paloiksi leikattua tomaattia.

No onhan se epämukavaa, kun niskasta poksuu nikamat lääkärin vääntäessä.

yksihammas.net

d64 - 15:32, 20.2.2015 » Mulle on tehty juurihoitoa ... mielestäni puudutuspiikin jälkeen kaikki on vaan tuolissa istumista? Eikö mene aina näin?
ei

terv: nim.merk. ~kolme kuukautta vasen puoli suusta “turrana” ja makuaisti paskana yhdestä hermoon osuneesta puudutuspiikistä (kyllä se siitä pikkuhiljaa palautui mut alkuun oli tooosi vmäinen ku mm. kaljaki maistu pahalta)

melkee yhtä jännää ku pieleen mennyt akupunktiopiikkitys syvään selkälihakseen

Älä puhu tommosia perjantaina. Rupee itkettää.

Pave - 15:44, 20.2.2015 » Älä puhu tommosia perjantaina. Rupee itkettää.
Kyl siihen Jallu auttaa.
d64 - 15:32, 20.2.2015 » Mulle on tehty juurihoitoa ja viisaudenhampaita on leikattu kappaleina ikenestä, mutta mielestäni puudutuspiikin jälkeen kaikki on vaan tuolissa istumista? Eikö mene aina näin? Leuka oli kyllä todella kipeä sitten leikkauksen jälkeen, kolmantena päivänä pystyin varovasti mussuttamaan jotain pieniksi paloiksi leikattua tomaattia.
Mulle tehtiin juurihoito poskihampaaseen. 3 puudutuspiikkiä. Mulla ei oo mitään puudutuksia ollu hammaslääkäris ennen. Kipukynnys kohtuu korkealla itellä. Tää kuitenkin piikkien jälkeenkin tuotti niin voimakasta kipua että se tuntui varpaissa asti. Hammaslääkäri lykkäs hampaan täyteen jotain ainetta joka tappo sieltä kaiken elävän jäljellä olevan juuren ja kaiveli sen sitten seuraavalla kerralla ulos ja täytti muovilla. Ei ollu sillon enää kipee.