Yskivaihde Twitter

Paavi - 18:17, 16.2.2015 » Kävin tänään jännän keskustelun puhelimessa: Joku: "Tarvitset kirjallisen todistuksen siitä että olet elossa"
On siis olemassa byrokraatteja, jotka eivät luota omaan havainnointiinsa. En ylläty.

Kokoomusvetoisessa Suomessa veikkaan, etä olet perustamassa yritystä.

Taidan skipata kaupat, vaikka tarjous menikin läpi.

You can not send cash in the mail?

Edit: Myyjä ei luota paypaliin. Huonoja kokemuksia kuulema :slight_smile:

lels

name and shame ois kyl nyt paikallaan

Muuttostressi. Mikä myyntiin, mikä kierrätykseen, mikä mukaan, mikä sillalta… reilu 2 vuotta sit viimeks muuttanu ja dumppasin puolet kamoista kaatikselle, nyt kertyny jo vähintään saman verran tavaraa.

Voi elämä että te jaksatte jauhaa sivutolkulla jostain laakereista, niiden herkkyyksistä, toleransseista, putkien paksuudesta, flexauksesta jne. Ja samat tyypit ja ihan koko ajan! Varmaan 5 tyyppiä täällä postaa enemmän kun ne loput rekisteröityneet 3000+ yhteensä.

Edit: juu olen väsynyt. Olisin voinut jättää foorumin avaamatta. Mukavaa illan jatkoa!

mistä tällä palstalla olisi hyvä keskustella?

VITUN PITSA PURGERI PITSA DOKTOR ÖTKER MAINOS "TÄÄ ON ÄIJJÄRUOKA ELI ÄIJJILLE ELI JOS JUOT KALIAA JA SALAATTI ON KORISTE JA ATERIMET ON LAPSILLE KUN TOSI MIES SYÖ KÄSIN OLE TOSI MIES SYÄ PITSA JA PURGERI SAMAAN AIKAAN!

faffe - 19:46, 16.2.2015 » Taidan skipata kaupat, vaikka tarjous menikin läpi. [i]You can not send cash in the mail?[/i] Edit: Myyjä ei luota paypaliin. Huonoja kokemuksia kuulema :)
:D:D:D http://devtome.com/lib/exe/fetch.php?media=bomac:princeeddie.jpeg

^^repesin tolle pitsapurgerimainokselle ekaa kertaa nähdessäni melkein yhtä huolella kuin sille “tämä sarja pysäytti” -pätkälle.

dpstyles - 20:26, 16.2.2015 » Voi elämä että te jaksatte jauhaa sivutolkulla jostain laakereista, niiden herkkyyksistä, toleransseista, putkien paksuudesta, flexauksesta jne. Ja samat tyypit ja ihan koko ajan! Varmaan 5 tyyppiä täällä postaa enemmän kun ne loput rekisteröityneet 3000+ yhteensä.
Laitappas ne viis nimimerkkiä jonoon niin ei jää arvailun varaan.

Mannine, kid_scientifik, RTZ, peltsip, Lumikko.
Keskusteluissa käy välillä Smurf ilmoittamassa, että ei oo niin justiinsa ja liikkuvia osia pitäis olla vähemmän. Luddiitti.

kid_scientifik - 20:42, 16.2.2015 » ^^repesin tolle pitsapurgerimainokselle ekaa kertaa nähdessäni melkein yhtä huolella kuin sille "tämä sarja pysäytti" -pätkälle.
Mä en pystynyt repeemään. S-ketjun ÄIJJJJJJJJJJÄ-jutuille pystyn nauraan mutta toi on jo jotain niin vitun tyhmää. Ahdistaa kun en ole miehekäs mies vaan varmaan joku "homo".
asb - 18:52, 16.2.2015 »
Paavi - 18:17, 16.2.2015 » Kävin tänään jännän keskustelun puhelimessa: Joku: "Tarvitset kirjallisen todistuksen siitä että olet elossa"
On siis olemassa byrokraatteja, jotka eivät luota omaan havainnointiinsa. En ylläty. Kokoomusvetoisessa Suomessa veikkaan, etä olet perustamassa yritystä.
Olen hoitamassa delanneen byrokratiaa. Asiaa vaikeuttaa se että raato kuului kirkkoon. Uskikset ilmeisesti näkee ja kuulee henkimaailman heppuja niin usein että niille pitää todistella olevansa elossa eikä kummitus.

Luddiitti ei ajais pyörällä.

Lumikko - 20:51, 16.2.2015 » Mannine, kid_scientifik, RTZ, peltsip, Lumikko. Keskusteluissa käy välillä Smurf ilmoittamassa, että ei oo niin justiinsa ja liikkuvia osia pitäis olla vähemmän. Luddiitti.
tulin vain sanomaan että kyllä se nyt vain on niin justiinsa
Lumikko - 20:51, 16.2.2015 » Mannine, kid_scientifik, RTZ, peltsip, Lumikko.
Munarkki - 21:12, 16.2.2015 » pöräjumalten suosio
accro - 20:54, 16.2.2015 » Luddiitti ei ajais [s]pyörällä[/s]internetissä.
Npertj - 21:25, 16.2.2015 »
Lumikko - 20:51, 16.2.2015 » Mannine, kid_scientifik, RTZ, peltsip, Lumikko.
Munarkki - 21:12, 16.2.2015 » pöräjumalten suosio
Lisään tuohon joukkoon kyllä josbansen.

sittenhän me ollaan siellä kaikki

Pöräjumalten joukkoo ei noin vain noustakaan.