Yskivaihde Twitter

itse ryhdyin yrittäjäksi.

Npertj - 19:20, 5.2.2015 » juu edelleen tuntuu ettei jerkku oo hiffannu mikä on työhaastattelu et mee esittelemään itseäsi vaan sua tutkitaan
käyttäisin termiä testataan ennen tutkimista, tai niin ainakin noi case haastattelut, joita odotan innolla. Tää riippuu alasta luonnollisesti miten haastis on tehty ja monennelle rundille pääsee. Ehkäpä siis oikea luokittelu olisi testaa, tutkii, esittelee ja esittelet ;)
kid_scientifik - 19:26, 5.2.2015 » itsehän menen työhaastatteluun lähtökohtaisesti kuuntelemaan minkälaista hommaa potentiaalisella työnantajalla olisi tarjolla
Tämä on oikeasti hyvä lähtökohta, jos voi rehellisesti tehdä näin. Sen huomaa myös pöydän toisella puolella. Rekrytointi on myymistä ja ostamista. Usein hakija ratkaisee sen, kumpi myy ja kumpi ostaa.

viikko sitte loppu työt edellisessä paikassa. tiistaina oli työhaastattelu. huomenna tehään paperit.

johtunee varmaan omasta kunnianhimon puutteesta, mutta oon niin helvetin hyvä, että aina oon päässy työpaikkoihin joihin oon hakenu.

Itse sain eilen kiitti mutta ei kiitti -viestin tavallaan työhakemuksesta (apurahalotto = rahaa työn tekemiseen). Osasin kyllä odottaa kieltävää vastausta, mutta silti sanat “hakijoita oli n. 9500” oli hieman musertava. Alanvaihto vois kyllä olla kova juttu… Harmi ettei oikein mikään muu nappaa ees murto-osaa yhtä paljon.

^^^oikeasti asennoidun lähtökohtaisesti juuri noin. työnantajat tuntuvat kuvittelevan, että työntarjonnan suhteen vallitsee kokonaan heidän markkinansa ja rekrytilanteet kehystyvät näin oletusarvoisesti epätasapainoisiksi. massamitassa toki näin, mutta yksittäisessä työnhakuprosessissa ei mitenkään itsestäänselvästi.

hinnattomia ovat ne ilmeet kun on täräyttänyt, että minkästyyppistä pietiä se herra hr manager on minulle tässä oikein myymässä?

niq - 20:14, 5.2.2015 » viikko sitte loppu työt edellisessä paikassa. tiistaina oli työhaastattelu. huomenna tehään paperit. [s]johtunee varmaan omasta kunnianhimon puutteesta, mutta[/s] oon niin helvetin hyvä, että aina oon päässy työpaikkoihin joihin oon hakenu.
Hieno homma! Enää se asunto. Parisuhdehan ei ole mitenkään pakollinen juttu.

itse suoritin alanvaihdon vähän tälleen lennosta. opintoja uusista hommista viimeks joskus kymmenen vuotta sitten, mutta onneks tullu vähän pidettyä tietämystä ajantasalla.

p.s. luulin et 8 kaljaa riittäis tunnin saunavuorolle mut alle puolet jälellä. saunavuoro alkaa vajaan tunnin päästä.

p.p.s.e.d.i.t. kiitti munarkki

Tosiaan, unohtui: onnittelut niq! Lohdullista kuulla ettei kaikilla rintamilla veny “between jobs” -vaihe pitkäksi :slight_smile:

jacek mikset vastaa

koska jacek juottaa

Kateřina vastasi vajaan kuukauden kuluttua kun vähän hoputin.
Hilary pahoitteli ettei ollut vastannut ja ei ole sen koommin antanut kuulua itsestään mitään.

Jaa töistä? Kaveri lähtee kokoamaan Pelagon pyöriä. Itellä opiskelut pyöriny mielessä, jos sitä pitkästä aikaa.

Alkaa kuullostaa tuo alan vaihtaminen helpolta. Lienee alueellista epätasapainoa tarjonnan ja kysynnän suhteen. T. Mitä teen isona.

Kuka photoshoppailis ekan Mugabe Falls-FGFS-temppu-editaation?

http://www.independent.co.uk/incoming/article10025819.ece/alternates/w620/Mugabe-falling-memes.JPG

Sanosin että poolot-cockolassa edition kiinnosta kanssa ^

Kiinnostais tehä leikkimielinen tutkimus tän foorumin käyttäjien duuneista ja koulutuksista. Ehkä teen vielä joskus.

Edit. Kvantitatiivisia diagrammeja siis

https://www.yksivaihde.net/old/20512

spacer - 1:41, 6.2.2015 » Kiinnostais tehä leikkimielinen tutkimus tän foorumin käyttäjien duuneista ja koulutuksista. Ehkä teen vielä joskus. Edit. Kvantitatiivisia diagrammeja siis
Teepä se! Kysy vielä pyörien lukumäärä, pyörien merkit ja ajotottumukset. Koulutuksesta/duumista ja pyöristä sitten erilaisia korrelaatioita. Kiinnostaa! Voin olla apuna.

Virman fotoprintterin jätevärisäiliö täynnä ja uus tulee vasta ens viikolla. Ajattelin, et näppäränä poikana ravistelen isoimmat siitä vanhasta vessanbönthöön

vähän ku ois jauhesammuttimen pamauttanu, sillä erotuksella et jauhesammuttimessa on valkoista jauhetta