Yskivaihde Twitter

Turku. Länsikeskus. Intersport. Aika hyvä alennusmyynit. Turunsanomista -40% kuponki mukaan.

Tupla

Tuuletusikkuna jäi auki keskustareissun ajaksi. Päivän ekoteko tehty.

ajattelin tehdä ite ja säästää ja vaihtaa kännykän näytön, mut hiton torx-ruuvarihan hajos jo ekoihin ruuveihin. olis pitäny ostaa 5 euron versio 2,5 euron version sijaan…

sani - 16:25, 31.1.2015 » Kolme päivää keittoa Tsekeissä takana ja alkaa pikkuhiljaa väsy painamaan. Onneksi pääsee kohta kotiin.
Saakohan Tsekeistä hyviä espressopapuja? :D

Nonni. Nyt toi mäkbookpaska tais laueta lopullisesti. Eihän se ollutkaan kuin pari vuotta vanha. Viides mäkki ja ylivoimaisesti paskin kone mitä mul on ikinä ollu. Never again, mitäs sitten?

asus

Jos oli 15" niin voin ostaa virtalähteen pois.

Virtalähde jää kun talossa on kuitenkin viä kovia kokenut, teipillä kasassa pysyvä MB vm. 2009. Asus epäilyttää mut linukka kiinnostaa.

Mikä siitä muute laukes?

Se laukes omaan paskuuteensa. En tiä onko lopullista mut tuuletin ja ehkä hd. Ei käynyt edes kuumana mut rupes huutaan ihan helvetisti eikä lopettanut vaikka näyttö oli kii/käynnisti uudelleen. Nyt ei enää käynnisty, huutaa vaan. Katotaan myöhemmin uudestaan.

E: tuulettimen kans on ollu ongelmia ennenkin, ei mitään ylikuumenemista vaan holtittomia/tarpeettomia ylikierroksia. Kuulosti taas siltä et on hajottamassa itseensä ilman mitään syytä.

Ööö, pitäisköhän kaatua liukkailla ton kans ja laittaa kotivakuutuksen piikkiin…vai onko muita hyviä ideoita?

:smiley:
laita vaa

Näiden suunnittelu julkisella foorumilla on aina hyvä idea.

Ei oo petos jos ei tahallaan kaadu. Meet vaan ajamaan niin pitkäks aikaa et kaadut vahingos. 5/5

Skarp Taina.

<<<Joo, varsinkin omalla nimellään :wink: vertaistukea vitutukseenhan tässä vain haetaan. Kalan hymiö autto kummasti.

Edit: ai katos, pageturnerhommii olikin tässä kohtaa.

Jos on tosiaan muuten vain pari vuotta vanha kone, niin tarkastaisin et meniskö lakisääteisen virhevastuun piikkiin vaik takuu oliskin jo umpeutunut. Kannettava on sen verran hintava peli, että vois kohtuudella odottaa toimivan vähän pidempäänkin.

Edit: kuluttajariitalautakunta ilmeisesti ainakin todennut, että kannettavan kovon pitäs kestää pidempään kuin 2,5 vuotta. Et ota selvä ennenkuin kompuroit :wink:

3v vanha akku kuivahti 3kk käyttämättömyyden aikana ku unohtu sleep-tilaan. meni heittämällä tuotevirhevastuuseen.