Yskivaihde Twitter

Alkaa olla aika väkevä meininki täällä :smiley:
Kestoyskät tuhoaa kyllä ihmisen. Loppukesästä syksyyn köhisin melkein neljä kuukautta.

Vois huomenna hakea rossinin himasta, ei oo tullu poljettua pyörällä pahemmin. Netissä on kyl tullu poljettua aika ahkerasti. Toisaalta niin, eikai tota uutta koulumatkaa oo järkeä polkea (ikkunasta näkee koulun, matkaa noin 35m) ja eikai tässä koerytäkässä parane kauheesti kotoa lähteä. No ok valehtelen vaan ittelleni, jos taivaalta tippuu ees sentti lunta niin pakko lähteä ajaa, siinä jää kirjat kakkoseks.
E: Huomenna suomenhistorian koe, täytynee hyödyntää artefakti sanaa jos satun puhumaan esim moottorisahasta. Onhan se sentään yksi suomen kehityksen merkittävin tekijä ja koreilee myös jonkin yliopiston kirjan kannessa (ei kyl mitään muistikuvaa mikä kirja kyseessä, joku vanha patu kuulemma oli sitä ehdottanut ja kaikki ollut samaa mieltä välittömästi)

Kestoyskää täälläkin vuodenvaihteesta saakka, perjantaina tilanne levis käsiin, notta sunnuntaina tuntui jo siltä kun räkä alkaisi vähän liikkumaankin. Tänään aamu alkoi toiveikkaasti sellaista haaleanpunaista klimppiä niistäessä, mutta eikös siellä kohta ollut joku toinen vastaava hengitysteitä tukkimassa. Vittumaista kun ei uskalla tehdä mitään ettei pahene. Tänä vuonna pyöräilty jo hurjat 6 km.

Jaksaispa erotella.

Mielenkiintoiselta vaikuttaa tämä IhanaTainan rossini, oiskos jossain lisää tietoa?

ja löysin salauskoodin äRTZy. ja hymiö

^^No se on se Bia(n)chi-väreissä oleva. AMA:kin löytyy.

Edit: ^tuohon ei voi sanoa muuta kuin että universumi on ääretön ja ihmisen mieli löytää siitä rajattomasti merkityksiä. Tarina on kuitenkin toinen.

Toitotanko oikeesti siitä noin paljon :smiley: Ei oo tarkotuksellista. Tai sit oot vaan takertunu siihen mun kingi kommenttiin >:(

IhanaTaina - 0:26, 27.1.2015 » Huomenna suomenhistorian koe, täytynee hyödyntää artefakti sanaa jos satun puhumaan esim moottorisahasta. Onhan se sentään yksi suomen kehityksen merkittävin tekijä ja koreilee myös jonkin yliopiston kirjan kannessa (ei kyl mitään muistikuvaa mikä kirja kyseessä, joku vanha patu kuulemma oli sitä ehdottanut ja kaikki ollut samaa mieltä välittömästi)
http://www.antikvaari.fi/imagesproduct/1130_rimminen_023_201452091938.JPG (Toim. Ville Pernaa ja Mari K. Niemi, ei tuosta kuvasta saa selvää)

Juu hain itekki ton välittömästi guugelusta, mutten jaksanut alkaa editoimaan. Kiitos :slight_smile:

En tiedä miks mut repesin tolle kirjan kannelle ihan helvetisti :smiley:

yksivaihde y u so kiinnostava

taas muu elämä häirinnyt internetlaiffia koko päivän.

mannine - 23:44, 26.1.2015 » tnts vois laittaa foorumin aktiivisuus käyrää ja top10 postajat näkyviin. 2 vuotta ainaki viimeisestä tiedotteesta
yritin kysellä tätä varmaan vuosi sitten jo. tuskin olen enää edes topsadassa..

^mulle tuli vaan mieleen metsäteollisuus suomalaisen yhteiskunnan lainsäätäjänä ja poliittisena voimana. En tiedä onko näin, mutta sahaan aina oikein päin.

Näin ja koin tänään ekaa kertaa silikonitissit. En ehkä tiiä mitä niistä pitäis ajatella.

Aemilius - 0:39, 27.1.2015 » En tiedä miks mut repesin tolle kirjan kannelle ihan helvetisti :D
Lienee melko yleinen reaktio. Kirja kulkee [i]piireissä[/i] nimellä "moottorisahakirja", koska NTKT ja sillai.
spacer - 0:49, 27.1.2015 » Näin ja koin tänään ekaa kertaa silikonitissit. En ehkä tiiä mitä niistä pitäis ajatella.
ei niistä pidä ajatella [i]mitään[/i]. steel is real vs. kiinakuitu

molemmilla on kannattajansa.

FF - 0:52, 27.1.2015 »
spacer - 0:49, 27.1.2015 » Näin ja koin tänään ekaa kertaa silikonitissit. En ehkä tiiä mitä niistä pitäis ajatella.
ei niistä pidä ajatella mitään ihmeellistä. steel is real vs. kiinakuitu molemmilla on kannattajansa.
Jep koputan aina rintoja, jos kilahtaa, kilahtaa myös mun siveysvyö.

muovinen povi on paljon järkevämpi tapa ilmaista itseään kuin esim leimat. ne saa tarvittaessa kätevästi pois, toisin kuin tatuoinnit. ystäväni jurrissa keksi hoitaa ristinollan etureiteen. syylänpoistoaineella kesti muutama vuosi hoitaa 5x5 kuva veke…

erään suuren töölöläisen ajattelijan sanoin:

tatuointi on pysyvä muistutus väliaikaisista fiiliksistä

IhanaTaina - 0:53, 27.1.2015 » Jep koputan aina rintoja, jos kilahtaa, kilahtaa myös mun siveysvyö.
tuli [i]sankarit sukkahousuissa[/i] flashback
dILETANTTI - 0:43, 27.1.2015 » ^mulle tuli vaan mieleen metsäteollisuus suomalaisen yhteiskunnan lainsäätäjänä ja poliittisena voimana. En tiedä onko näin, mutta sahaan aina oikein päin.
Vertauskuva oli jotain vielä lennokkaampaa. Moottorisaha kyllä viittasi metsäteollisuuden mullistumiseen mutta ennen kaikkea murrokseen agraariyhteiskunnasta palveluyhteiskuntaan ja hyvinvointivaltioon, tai jottai. Emmuista enää.

Ihan hyvä kirja toi vissiin oli. Vaikka olikin ainoo kirjatentti, jonka reputin, koska en jaksanut enää pääsykoekirjan jälkeen lukea tota opusta, kun tiesin jo kaiken Suomen poliittisesta historiasta. No tentissä sitten kysyttiin joku kysymys jossa käytettiin kirjoittajien omaa käsitettä, ja vastasin täysin hatusta väärästä vuosisadasta… Tulevan historioitsijan kirkkaimpia hetkiä.

https://c2.staticflickr.com/8/7007/6623185251_10b94a1821_b.jpg

Olen erimieltä kanssasi.

FF - 0:59, 27.1.2015 » muovinen povi on paljon järkevämpi tapa ilmaista itseään kuin esim leimat. ne saa tarvittaessa kätevästi pois, toisin kuin tatuoinnit. ystäväni jurrissa keksi hoitaa ristinollan etureiteen. syylänpoistoaineella kesti muutama vuosi hoitaa 5x5 kuva veke.. erään suuren töölöläisen ajattelijan sanoin: [i]tatuointi on pysyvä muistutus väliaikaisista fiiliksistä[/i]
Höh oon ihan eri mieltä. Ja sitäpaitsi jos mulla ois parta, olisin ihan sikahyvä malli hipsterpyörien mainoksiin. Harmi et ei oo.