Yskivaihde Twitter

maza- - 21:30, 14.12.2014 » Oispa kesä, oispa [s]viiniä[/s]olutta, oispa [s]seuraa[/s]Merckx pyärä.

Adobe on paskafirma helvetistä. Vissiin.

Hahhah! Pakettienhallinnasta tyystin kelvoton flashi-plugari veks ja gnash tilalle. Taas toimii.

Lasken maantiepyörän hintaa… Pitäiskö vaan skippaa tää proju, M: Gianni motta titaanirunko (murtuma korjattu) :smiley:

Tuo Pyörällä halki Amazonin 1/2 on muuten Areenassa ny.

olisikohan tälle omaa lankaa? kaksi varista (Corvus corone) piehtaroi lumisella harjakatolla. jalka-avusteisesti ylämäkeen rinta alla raahaten. kyljellään pyörien alas. kai ne syöpäläisiä karkottivat? vai lapsiako vain?

Kaikelle on jo topsu. https://www.yksivaihde.net/old/19846

Ja tv. https://www.yksivaihde.net/old/5168

En viitsinyt enää linkkiä kaivaa, niin en sitten oikeaa ketjuakaan. Ei se niin hyvä ollut, vaikka ihan kiva.

asb - 21:29, 14.12.2014 »
thericochet - 21:00, 14.12.2014 » Jäi alusta pätkä näkemättä. Onks noi napavaihteilla liikenteessä vai mikä homma? Ihan makee reissu kyllä kundeilla.
Mietin, että jäisköhän ihan vitummoiset angstit, jos kävis tuolla ajamassa?
Kalustona taitaa olla Genesis Bikesin Fortitude Adventure , alfine 11 ja contin xkingit näyttäs alla olevan. Melko polystä hommaa :D

^Jei, kiitti selvittämisestä. Kattelin vaan että ketjuvaihderoippeita ei näkyny. Hetken mietin että ei kai yyveenä tollasta reissua sentään. Toisaalta huoltovapaus ja mitä näitä oli. Pätevän näköstä kalustoa kyllä.

Mohnomise: nyt on vähän olkiukkoa ilmassa, koska minä oon kuvailemasi joukon mielestä just se etuoikeutettu heteronormatiivinen kyykyttäjä.
Grotto: tuo on jo tasapuolisempi tulkinta, jos seksismi ulotetaan kahteen sukupuoleen. Ehkä totuudenmukaisinta olisi sanoa: “Naiset. Minä en osaa suhtautua heihin ja siksi suhteeni heihin on ongelmallinen.”

Ihan yhden virkkeen lopetuspyrkimyksenä heitän, ettei kyse varmaan ole siitä, etteikö seksismi olisi jokseenkin kaikkien mielestä väärin, vaan missä sitä nähdään - tai ei nähdä.

Lumikko - 1:39, 15.12.2014 » Ihan yhden virkkeen lopetuspyrkimyksenä heitän, ettei kyse varmaan ole siitä, etteikö seksismi olisi jokseenkin kaikkien mielestä väärin, vaan missä sitä nähdään - tai ei nähdä.
:3 +1
nysimum - 19:47, 14.12.2014 » re: sexismi Musta on ilahduttavaa, että edes jo(t)ku(t) kiinnittää tollaseen huomiota ja vieläpä kriittiseen sävyyn. Itsekin naisena vältän vastaavia "huoh, miehet, miks te/ne aina" -tyyppisiä muotoiluja. Tollasista tokaisuista on kuitenkin helppo pidättäytyä, koska niiden lisäarvo sisällölle on pyöreä nolla. Mitenkään yhdentekeviä tällaiset tokaisut ei kuitenkaan ole, koska niitä yleensä käytetään sellaisissa yhteyksissä, joissa tietoisesti tai epätietoisesti vahvistetaan stereotyyppejä (naiset on niin hankalia ja tunteellisia, miehet on niin putkiaivoja ja emotionaalisesti kömpelöitä jne.). Tästä huolimatta en yleensä jaksa huomautella vastaavista, koska no, en yleensä vaan jaksa, liikaa työsarkaa. Siksi vilpitön kiitos asbin ja Lumikon kaltaisille tyypeille että te jaksatte!
Jaaha, täällähän oli taas setit käynnissä. Ei muuta kuin: +1 ylläolevalle.

Ja Lumiukolle ja asbille samaten.

saatanan herkkusunnuntai. tuntuu ku mahassa olis nyrkin kokonen pallo lyijyä tai laavaa.

saatanan darrasunnuntai. tuntuu ku mahassa olis jalkapallon kokoinen kivi.

Eiks nyt oo maanantai.

On, mut eilinen painaa vielä. Söin pitsan eilen. Se oli tuhti ja paha pitsa.

Väsyttää ja on kylmä. En tainnu nukahtaa kunnolla viime yönä ollenkaan.
Otetaan vastaan: normaalit unenlahjat, annetaan vaihdossa: ihastuttava unettomuus remonttitaitoiselle

Munarkki - 11:22, 15.12.2014 » On, mut eilinen painaa vielä. Söin pitsan eilen. Se oli tuhti ja paha pitsa.
haitko nuurista pizzan