Yskivaihde Twitter

kyttyra - 11:04, 4.12.2014 »
manuelkala - 9:51, 4.12.2014 » iteki kyl haluaisin mixten, jonkun nishikin etutartsilla ja jollai paksuilla krossirenkuloilla
http://www.truenorthcycles.com/wp-content/gallery/city/dsc_0438.jpg "One of the more amazing bikes True North has built lately is Graydon’s Titanium Mixte. Yep, under that [s]amazing paint job[/s] shitload of u-locks is a titanium mixte frame..."
onks toi 650b tai jotain? kauheen korkee emäputki. mut tota, noin alustavasti titskumixte kiinnostaa. voiskohan witsonille kirjottaa joululahjakirjeen

dear wittson

you lithuanians are pretty awesome
for christmas i would like to have a mixte-frame out of titaniunum with sliding dropouts/EBB shell and also with 130mm spacing and disc tabs and brazeons for etutartsi and takatartsi with maximal tire clearance (like 50mm or dont know)

yours truly
the shark of turku

Saamarin unettomuus sotkee koko elämän X___x Toissayönä (tai siis aamuna) tosiaan unta joku 3 h, viime “yönä” sain unta ehkä kuudelta aamulla ja heräsin ysiltä tekstariin enkä saanu enää sen jälkeen unen päästä kiinni. Piti nousta viimeistään kympiltä mut ei vaan pystyny hilaa ruumistaan ylös ennenku vasta pitkälle 11 jälkeen vaikkei enää nukkunukaan. Kroppa ja aivot ihan död.

Ai ja miks mixte? Koska mixtet on kivoimmannäkösiä läpiastuttavia runkoja. Seuraava kysymys.

peltsip - 9:41, 4.12.2014 » naurattaa vähän tuo varusmiehen kadonnut rynnäkkökivääri. ei siksi että tulee tosi vittumaiset seuraukset jos ei löydy vaan kun tulee fläshpäkkejä siihen kun löydettiin sotaharjoituksessa yksinäisenä puuhun nojannut rynkky. oli vähän wtf -fiilis ja sillä hetkellä tajusin että miksi kaikki aina räyhäsi jos meni pitemmälle kuin parin metrin päähän aseestaan.
Ensimmäisenä mielessä:

mites kun on kerran koittanut leveämpää riseria ajossa, voiko palata enää kapeaan?

asi - 12:25, 4.12.2014 » mites kun on kerran koittanut leveämpää riseria ajossa, voiskohan vaihtaa vielä leveämpään?

Minä ainakin voin ihan helposti. Maastossa ja hangessa leveydestä on etua mutta tasaisella kädet hakeutuu lähemmäs semmiä ihan itsestään. Kesäkatupyörässä oli hetken levee raiseri mutta sitten rälläkkä nappas turhat pois.

Halutaan vuokrata: talo jostain muualta kuin täältä.

Kerrostaloelämä on perseestä. Uudet naapurit muutti alakertaan. Entiset oli ihan ok, mitä nyt teinit huusi välillä ja koira rähis (meinas käydä meidän dogen kimppuunkin). Viikon kuunnellu tässä yöllä nyt muuttopuuhia suuntaan ja toiseen. Uudet naapurit kolisteli vielä reippaasti tämän päivän puolella kun meitsi yritti nukkuu. Sitten kun ne oli saanu kolisteltua tarpeeks ne rupes KUORSAAMAAN niin kovasti et kuuluu tänne asti. Ja seiskan jälkeen rupes toisesta naapurista pikkurakki räkyttää ja ulvoa. Heippa yöunet, en ois halunnu taaskaan nukkua.

Saakkiakaan näkyny sitten eilisen. Tais pikkujoulupukki viedä mukanaan kyöpelivuorelle?

:smiley:

muuttakaa turkuun

^ on käyny mielessä. Savonlinna kinostelis myös (kivat kämpät, halvat vuokrat, vähän ihmisiä, vois jatkaa opintoja, ok kulkuyhteydet kotia).

faffen osamaksucounterit näköjään menny tappiin. ei siis ilmeisesti tarvittu velanperintäosastoa

>>>>>>>>>>>>

saa gradupaikka → katso ilmoittautumista graduryhmään → totea että kaikki viisi paikkaa täynnä → harmittaa → vituttaa vitusti

täten pahoittelen kaikilta että olen tänään ollut kovin vakavamielinen yrittäessäni ylläpitää foorumin yhteisön moraalisia arvoja.

meinaatsä sitä ku normaali postas sen androgyynin pikkupojan fiilistelytobsulaan?

ei kuohahtanu pahasti imo

oon vähä herkällä päällä

onk sul kotona kaikki hyvin?

kyttyra - 9:48, 4.12.2014 » Olen usein ihmetellyt, miksi tyttöystäville pitää aina saada juuri mixte-runkoinen polkupyörä. Voisko joku selittää.
Miksi läpiastuttava, vai miksi läpiastuttavista juuri mixte?

Tyttöystävä saattaa vaatia läpiastuttavaa runkoa, ja mixtet on niistä parhaimman näköisiä (ja pyöräilijän näkökulmasta niiden painon suhde jäykkyyteen on parempi).

FF - 17:39, 4.12.2014 » onk sul kotona kaikki hyvin?
on on tenttikausi

oon miettiny vaa paljon tällasii asioita
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/62/Introduction_to_Functional_Grammar_2nd_Edition_cover.tiff/lossy-page1-350px-Introduction_to_Functional_Grammar_2nd_Edition_cover.tiff.jpg

jaxuja

kiitti