Yskivaihde Twitter

Aamupuuron keittoon ja tonnin setelit silmille että päästään tästä lamasta

itse matkustin bussilla töihin ekan kerran 2 tai 3 vuoteen. henkinen lama päällä varmaan kuukauden ja pitäis iltapäivällä ajaa bussilla takaisin eli henkinen lama loppuu tossa joulun välipäivinä itellä?

Tuhkamuna-arkki sössöttää yhteisöllisyydestä levittämällä pahaaoloa ja niljakkuutta. Pippeli ojossa fänboina ku foorumi-isoveli luukiting, mut muiden yhen pitäs nöyrästi olla ottamassa takkiin.

Mut hei! Bumtsi bum nami nami! Hyvää huomenta!

Oulussa syyhky meno, seuraavaksi näin luottamusmiestä lukolla naamaan -opetusvideoita?:

nalle wheelroos - 9:10, 28.10.2014 » Oulussa syyhky meno, seuraavaksi näin luottamusmiestä lukolla naamaan -opetusvideoita?: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102818786989_uu.shtml
taitaa olla miellyttävät olot seuraavan kerran kun työntekijöiltä vaadittais luottoa siihen että luottamusmies ajaa puhtaasti heidän asiaansa :D
qlt - 8:49, 28.10.2014 » Tuhkamuna-arkki sössöttää yhteisöllisyydestä levittämällä pahaaoloa ja niljakkuutta. Pippeli ojossa fänboina ku foorumi-isoveli luukiting, mut [s]muiden[/s] yhen pitäs nöyrästi olla ottamassa takkiin. Mut hei! Bumtsi bum nami nami! Hyvää huomenta!
Bum-Bum, hyvää huomenta! Puss och kram sinnekin pahoinvoinnin tueksi.

sekava aamu.

tänään on kiinnostanut: fonologia, työharjottelu (saa vinkata jos on jotain englannin kieleen liittyviä harjottelupaikkoja), salsa (mukluk ja anything cage) ja eturattaat (fsa, yobi, sugino75).

manuelkala - 8:03, 28.10.2014 » Paluu arkeen. Huhhuh. Lievät univelat alla.
muista pencci

omat aamun kiinnostuksen kohteet: toi etusivun aero track naiselle t.e.t, kofeiini, paulin nycdiilerit, meniskö salille vai lenkille, enskevään katurataspeksaus

ajopyöräilyviikonloppu tulossa jos ottaa kaikilla mausteilla

Npertj - 10:47, 28.10.2014 » ajopyöräilyviikonloppu tulossa jos ottaa kaikilla mausteilla
joo...taas olisi tarjolla
peltsip - 9:44, 28.10.2014 »
nalle wheelroos - 9:10, 28.10.2014 » Oulussa syyhky meno, seuraavaksi näin luottamusmiestä lukolla naamaan -opetusvideoita?: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102818786989_uu.shtml
taitaa olla miellyttävät olot seuraavan kerran kun työntekijöiltä vaadittais luottoa siihen että luottamusmies ajaa puhtaasti heidän [s]asiaansa[/s] pyörillään :D
BA-DUM-TSIH!

Asensi jarrukahvan väärälle puolelle. Lyhensin ketjun liian lyhyeks. Aamulla kaadoin kahvit syliin. Onneks on vapaapäivä niin ei tarvii poistua kotoota. Samalla ensipostaus foorumille. Ainiin. Ja haluan Mielecin jota jo varovasti speksailen. Sekava päivä.

Aamuni alkoi sillä havainnolla, että se majavanhäntä ei suojaa oikeastaan ihan hirveästi tuolla hirviökelissä. Hyviä täyspitkiä pohdin, lokarikiinnikkeitä ei ole.

Munarkki - 11:36, 28.10.2014 » Aamuni alkoi sillä havainnolla, että se majavanhäntä ei suojaa oikeastaan ihan hirveästi tuolla hirviökelissä. Hyviä täyspitkiä pohdin, lokarikiinnikkeitä ei ole.
nippuside.com

Näin unta että olin menossa jyväskylän yv-pikkujouluihin. Sain kuitenkin facebookissa viestiä että kukaan siel ei suostu majoittamaan mua. Liittyisköhän tähän foorumilla vallinneeseen hyvään ilmapiiriin?

Älä ota ittees niinku yleensä

taiwanista edellinen paketti 11pv, nyt 6. paypalin kilahduksen jälkeen ruoska viuhunut selkeästi tiuhempaan tahtiin.

himassa vai taiwanissa?

selventävät heittomerkit lisätty

Note to self: “älä ole liian ajatuksissasi uidessasi selkää!” Nimim. Pää edellä altaan reunaan;) onneks ei tullu uitua kovin kovaa nyt lähin säikähdyksen jälkeen nauratti.