Yskivaihde Twitter

Konsta - 16:14, 26.5.2014 » Mä oon vanha paska.
Tämä. Paitsi että olen sen lisäksi vielä kyyninenkin.

Joku siellä Helsingissä/Brysselissä/Moskovassa/Kairossa/Jubassa kuitenkin valtaa pitää. Joko niin että jotkut sen sinne äänestävät tai sitten niin että se valta otetaan haltuun jotenkin muuten. Duunin puolesta olen jotakuinkin päivittäin tekemisissä sellaisten maiden kanssa joissa demokraattinen yhteiskunta - joissakin tapauksissa jopa vissiin itse valtio - on joko lakannut olemasta tai muuten vain väkivalloin lakkautettu. Mulla ei insinööripohjalta ole kompetenssia laatia näistä maista kovinkaan syvällistä yhteiskunnallista analyysia, mutta empiiristen havaintojeni perusteella sikäläiset kolleegani eivät ole merkittävästi täkäläisiä onnellisempia. Mikä ei vissiin ole kenellekään mikään uutinen.

Se että ei äänestä tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä että varautuu tyytymään niihin edustajiin jotka jotkut muut paikalleen äänestävät. Mikä voi toki olla lopputulos vaikka äänestäisikin, mutta niin toimii demokratia. Vaikuttaa voi sitten toki muutenkin kuin äänestämällä kuten joku tuossa yllä totesikin. Tällaista taustavaikuttamista on montaa sorttia, joista barrikaadeille lähtö ja lobbaus ovat vain pari ääriesimerkkiä. Jos taas kukaan ei äänestä, kaikki tyytyvät sen päätöksiin joka vallan päättää itselleen ottaa. Simple as that.

Ei mulla muuta.

Smurf - 18:52, 26.5.2014 » Fazerina-jätskille TÄYSkipport. Testament on RANCCA! Itse pyöräilen vain rahasta, maineesta ja tunteesta.
Itse pyöräilen ihan vain että voin vaarallisen trendikkäästi olla antamatta autoilijoille tilaa ja päteä.

e: mä oon kyllä btw. niin heikko, että huomaan vieläki ajavani liian lähellä parkkeerattuja autoja :frowning:

Joko tästä politiikka-bullshitistä päästäisin? Äänesti ketä äänesti, vaalit on jo ohi. Sitä voi sitten itse kukin lässyttää peilin edessä, jos oman äänen saanut ehdokas ei päässytäkään Euroopan parlamenttiin. Itselle on aivan sama kuka äänestää ja ketä, tai jättääkö äänestämättä. Olen myös päättänyt etten äänestä muissa kuin presidentinvaaleissa (kun tulee ikää siihenkin hassutteluun)ja niissäkin vain jos on valittavissa homo ehdokas.

Eks täällä ollu joku politiikka topic? Sössöttäkää siellä. Ihan sama meininki ku seksismi-keskustelun kanssa. En kyllä jaksanut siinäkään viestejä lukea.

Onko se oikeesti niin vaikee olla lukematta niitä viestejä jotka ei kiinnosta?

Mistä tietää mitkä jättää lukematta, jos ei alota viestin lukemista? Vaaliaikana suurin osa aloitetuista viesteistä ollut pettymys. Tämän enempää en jaksa ottaa kantaa asiaan, olen jo syyllistynyt lässytyksestä lässyttämiseen.

Prisman fillaririvistä bongattu ehta työmatkahyrpridi herättää ostamishalua :smiley: varmaan toi kuumuus sekottaa pään, tuntus vaan kivalle ku ois kippurasarvet, 1x7 vaihteet, lokasuojat ja takatarakka mihin sais laukut kivasti kiinni ni ei tarvis selkää hikoiluttaa lähettilaukun kanssa.

Miten voi olla näin hankalaa löytää V2 Gangsta myynnistä vaikka on aivan paska ja yliarvostettu?!

Miten voi olla näin vaikeeta tehdä ratkaisu ja pistää kaks pihalle?

^helpottaako tilannetta jos laitan sulle kuvia isoista seteleistä?

Tulostat jotain a4 kokosiin kakskymppisii?

DanielBraun - 20:02, 26.5.2014 » Tulostat jotain a4 kokosiin kakskymppisii?
http://yle.fi/elavaarkisto/kuvat/2013/img99651-previewImage.jpg

^^semmosta oli kyllä mielessä :smiley:

susi-jussi - 17:54, 26.5.2014 » Osui silmään ihan naseva kirjotus kaverilta "Vain äänestämällä voit vaikuttaa, they said. Ehdokkaat kuuluu puolueisiin. Puolueet kuuluu europarlamentissa eri ryhmiin. Aina ääni menee puolueelle ja sitä kautta jollekin ryhmälle parlamentissa. Jos äänestämäni ehdokas ei mene läpi, ääneni edesauttaa toisen ehdokkaan läpimenoa. Ehdokkaan, jota en välttämättä haluaisi missään tapauksessa äänestää. Parlamentissa taas ryhmä saattaa ajaa asioita, joita en tahdo edesauttaa. Suomella on 13 edustajaa 751 hengen parlamentissa, eikä ryhmien ansioista siellä kauheesti muutenkaan ainakaan mitään "kansallisia etuja" ajeta. Onneksi YLE on tehnyt minivaalikoneen, joka auttaa valitsemaan, mitä ryhmää kannattaisi äänestää: http://yle.fi/uutiset/mieti_viela__tiedatko_millaiselle_porukalle_aanesi_eu-vaaleissa_menee/7228376. Tein koneen. Kolmen parhaiten sopivan europarlamenttiryhmän osalta lopputulos: "Kaudella 2009–2014 ryhmässä ei ollut suomalaisia." Eli käytännössä ei ole olemassa puoluetta, jota kannattaisi äänestää. Paras mahdollisuuteni "vaikuttaa" (edes ajattelematta kaiken maailman lobbareita, valiokuntia, suuryrityksiä, hyvävelikerhoja sun muuta asioihin oikeasti vaikuttavaa kulissien takaista säätöä Brysselissä...) on siis yrittää äänestää puoluetta, joka kuuluisi neljänneksi parhaiten minulle sopivaan parlamenttiryhmään (EPP). Ai siis että mun pitäis äänestää kokoomusta tai kristillisdemokraatteja? Klikkailu johtaa mut EPP:n lontoonkielisille sivuille lukemaan "manifestoa". "Liittovaltiokehitys", väkipakolla ylläpidettävä €, NATO-jäsenyys tai vimma yksityistää ihan kaikki ei todellakaan ole mun juttuja, eikä uskontoa ja politiikkaa sekoittamalla tai arvokonservatiivisuudella saa multa yhtään mitään muuta kuin halveksuntaa. Siis mun paras vaihtoehtoko on äänestää jotakuta joka ajaa asioita, joita vastustan? Jospa mä sitten paluumatkalla äänestämästä ostan Salesta vaikkapa neljänneksi parhaan makuista jogurttia, jossa on jotakin vitun kirsikkaa ja sitten yritän syödä sitä väkisin, tietäen toki että lisäaineet ja jäätävä määrä lisättyä sokeria ei todellakaan ole mitään mitä mun ruhooni haluaisin. Loppuillan voin kuunnella varmaan myös jotain Yölintua tai muuta joka ärsyttää suunnattomasti. Onneksi kirsikkajogurttia ja iskelmää ei tartte syödä ja kuunnella koko seuraavaa vaalikautta."
biisoni<3
IhanaTaina - 19:21, 26.5.2014 » Joko tästä politiikka-bullshitistä päästäisin? Äänesti ketä äänesti, vaalit on jo ohi. Sitä voi sitten itse kukin lässyttää peilin edessä, jos oman äänen saanut ehdokas ei päässytäkään Euroopan parlamenttiin. Itselle on aivan sama kuka äänestää ja ketä, tai jättääkö äänestämättä. Olen myös päättänyt etten äänestä muissa kuin presidentinvaaleissa (kun tulee ikää siihenkin hassutteluun)ja niissäkin vain jos on valittavissa homo ehdokas.
lol, tehdäänkö politiikkaa ja päätöksiä vaan vaalien alla

Tulee pinnalle yleensä vaalien aikaan. En myöskään viitannut missään välissä, että vaalit on ainoa tapa tehdä päätöksiä yms.

http://is12.snstatic.fi/img/468/1288693685884.jpg

Jaahas, muuttohommia. Se tarkottaa kahta pyöräilyrelevanttia asiaa:

  1. Odotan innolla Kalasataman siistejä ja tilavia pyörävarastoja
  2. Pitää pistää muuttomyynti tulille (mm. orkkiskuntonen Proffa, ehkä joku runko ja sälää.)

+11°C ja ukkosmyrskyjä luvattu. Onks pakko ajaa?

Olin juuri ekalla ratsastustunnilla, tuollaisella intensiivikurssilla. Tunnin aikana opeteltiin ekaks taluttaan hevosta ja nouseen sen selkään ja lopuks laukattiin ja ravattiin täysiiii. Löyty laji, jossa runttaajan reisistä oli aika paljon hyötyä :smiley: Eikä persekään oo varmaan huomenna hirveen kipee.

^^Eikös ne isot pojat huolehdi ajamisesta niillä hoodeilla huomenna? Vai meinasitko ajella muina pekkoina ylös pääjoukon edellä?