Yskivaihde Twitter

tainnut euron salibandymailat mennä jo :frowning:

^Veikkaan juu, ookko jonottamassa?

Töissä on tylsää, joten aloin puukottamaan tätä YV:n .CSS:ää vaikken sen päälle oikein mitään ymmärräkään, ja sit kun yritän saada sitä automaagisesti latautumaan, tää vaihtuki lennosta taas.

Bruuttus - 7:42, 2.4.2014 » Official Seal of VITTUMITÄPASKAA. miksei missään voida myydä 24'' etukiekkoa. pitää ruveta tilaamaan jostain. Ei helvetti
Mikä on tarkka vanteen koko? 507, 520, 540?
Hikky - 8:05, 2.4.2014 » ^Veikkaan juu, ookko jonottamassa?
vähän viivästyin ni olisin vasta tulossa sinne, joten taidankin suosiolla skippaa tässä vaiheessa ton härdellin :D vois kyl käydä naureskelee jonottajille ku nätti pyöräilypäivä kuitenkin

^^
En nyt muista. mutta jopoon tulossa.
Nisuille maistu tyttöystävän etukiekko

^Ei oo sit ainakaan 520c

^^^Tuu vaa, hyvä keli on. Tuo ruokaa samalla :smiley:

oon tosi huvittunut noista tarjouksien perässäjuoksijoista. lössi ei älyä sitä että jos maila maksaa 1e, (jonotat 3 h ja normaali työssäkäyvä tienaa tässä ajassa 45e, eli 15e/h. Ajelet luultavasti autolla paikalle= kustannus 10-15e. mailalle tuli sittenkin hintaa 50-60e ja kaupanpäälle paskafiilis. mut fiilis se on paskakinfiilis.

^Toi on kyl totta, itellä tosin työharjottelun tokavika päivä näin ennen valstumista eli liksaa ei tuu, on siellä tosin muutakin mitä pitäs hakee.

Koska mennää ajaa?

Aika harva varmaan töistä ottaa vapaata sen takia että menee tonne jonottamaan, eiköhän siellä ole pääosin eläkeläisiä, opiskelijoita, työttömiä ja kotiäitejävanhempia, joille sen jonottamisen vaihtoehtoiskustannus ei ole 15e/h.

hei oikeesti :DDD, ihassama ketä siellä jonottaa

Hikky - 8:26, 2.4.2014 » Koska mennää ajaa?
Ens viikon perjantaina saa ajaa kovaa.

Imo toi tarjousten jonottelu on vähän hölmöä.
En mä kehtais edes perustella “ei oo palkallinen työharjoittelu”
Tänäpäivänä sana kiertää ja sen oikeen duunipaikan saaminen voi olla pienestä kii, siin ei plussapisteitä tuu jos rekryssä tollaisia tulee eteen.

Tarjouksia tulee ja menee, jos osuu kohdalle oikeaan aikaan oikeessa paikassa ni mikäjottei. En mä silti viittis mitään lähtä jonottaan.

voi ewokin ryppyinen katkarapu. kaikenlaista oon tässä kämpässä hukannu, mutta en koskaan aikaisemmin kokonaista kameraa. edit: paitsi että olen hukannut kameran ennenkin ja tällä kertaa se löytyi olohuoneen pöydältä.

edit2: ja näin jopa unta eilen löytämistäni hanskoista ja niitäkin sain etsiä.

Kävin eilen iltalenkillä ja sain ajatuksen, että olispa kiva ajaa lenkillä manifesteja. Rupesin ideoimaan manifestigeneraattoria, joka generoisi pyydetyn määrän ajettavia osoitteita, pyydetylle optimireitin mitalle, tosin taitaa jäädä meikäläisen skillseillä toteuttamatta.

^^^Olen ollut siellä työpaikalla toisenakin vuonna, yleensä väännän hommia kovempaa kun normaalit työ_ukot joiden kahvitauko on se 45min vähintään neljästi päivässä ja työnjohtaja on erittäin tietoinen tästä. Työpaikka olisi siellä tattuu mutta firmalla rekrykielto joten pomonkannsa sovittu että jos suosituksia tarvitaan niin ne ovat vähintään erittäin hyvät. Sanoin toki että minulla on menoa ja tulen myöhemmin töihin. Pomo on aina antanut mennä jos on ollut joku oma juttu, varsinkin kun hän tietää työpanokseni ja sen että palkka on lauttasellinen ruokaa kerran päivässä.

Muissa paikoissa en näin tietenkään toimisi mutta nyt tilanne on eri.

^^Toi on erittäin hyvä idea!!

Odie - 8:41, 2.4.2014 » Kävin eilen iltalenkillä ja sain ajatuksen, että olispa kiva ajaa lenkillä manifesteja. Rupesin ideoimaan manifestigeneraattoria, joka generoisi pyydetyn määrän ajettavia osoitteita, pyydetylle optimireitin mitalle, tosin taitaa jäädä meikäläisen skillseillä toteuttamatta.
Koppi. Eilen väänsin ekan rails-karttapalvelun. Katotaa jos jaksais siitä muokata jotain tollasta. Huudelkaa, jos tulee mieleen mitä sen pitäs tehä.

Hylätty maxikombi. Tekis mieli roudata se piiloon poliisiasemalle mut tuskin ehdin edes koiria kotiin viedä ennen kuin tuo on korjattu parempaan talteen.