Yskivaihde Twitter

Gzaghar - 17:02, 18.1.2014 » Onko vaarallista ajella, jos kaulaputkesn yläpää jää n. sentin alemmas stemmin yläreunasta ?
Ei. Just niin kuin kuuluukin.
Gzaghar - 17:02, 18.1.2014 » "kyllä se pysyy"
:--D et-jäpä ja hommat eio nii justiisa.

^^ Okkei, kiitos tiedosta!

Joo et-jäpällä ei oo aina ihan turhan tarkkaa tuo toiminta. Paras oli ehkä se kun tyyppi möi asiakkaan pyörästä asiakkaan lukon ja pisti sen ostamaan uuden tilalle (jos käsitin dialogin oikein).

Sentti on kyllä aika paljon jo. jotain 2 ja 4 millin väliltä on omissa tuotteissani ilmoitettu suotavaksi mitaksi. Kuituosilla ehkä jo miettisin uskaltaako, mutta muuten tuskin ongelmaa.

Oletin, että kyseessä on metallinen ruoto, mitä se todennäköisesti onkin. Muovinen aiheuttaisi ehkä snadin stressin.

^^ Mjoo, funtsailin että onkohan tuo jo liian huterasti kiinni jos se ylempi stemmin kiristyspultti on ikään kuin tyhjän päällä. Kun laittaa stemmin paikoilleen niin näkee yläreunan siitä mistä se ontto kohta sisällä alkaa. Olipas hyvä selitys.

^ metallia on joo, ja stemmikin raskasta tekoa. Kyllä se näköjään kesti sen ~kuukauden ajaa mitä nyt oli alkuperäinen ohjaamo kiinni… Et lähtisköhän tästä vaatimaan matalaprofiilisempaa ohjainlaakeria vai kokeilisi onneaan.

Kyllä mä tosta jotain hyvitystä vaatisin, ohan se selkeesti kumminkin liian lyhyeksi pätkästy. Eikä asialla oo edes ollu merenneito.

Alkas olla tallissa tilaa. Pari vois ihan tunteella sen kunniaksi.

Tänään mascotissa kinkerit. Harri Ollin Pääkipu ja kaikkea.

Riga balzams on totisesti kauheaa myrkkyä

JvG - 20:18, 18.1.2014 » Tänään mascotissa kinkerit. Harri Ollin Pääkipu ja kaikkea.
kinkereistä tuli mieleen onko pajalla jengiä tänään?

…edelliset Riga balzamsit tais olla New Model Armyn backstage-kaapista, kun jannut oli lentämässä eteenpäin, eikä halunneet raahata viinaksia mukanaan… #down-the-memory-lane

onko tästä mitää kuvia ku mietittiin täällä

Ompa foorumilla hiljaista.

DanielBraun - 23:53, 18.1.2014 » Ompa foorumilla hiljaista.
Niinpä!

Mutta kertokaas missä täällä on speksattu 29er hiilarikeulaa? Lähinnä joku kiinakuitunen kiinnostelis.

^ite speksasin carboncyclesilt noin 130 euroon kivan keulan nineriin

Aikaa miettiä mitä seuraavaks projektois.

Berskaa mut ei skidiä. Mites?

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/536105_423753427689378_39965116_n.jpg
luulette kuitenkin et mul käy näin? ei ny kuitenkaa, kyl mää osaan ajaa 50cc ku on tullu ajettuu vähä isommilla vehkeillä pellolla ja jokapaikas.

En tiiä miks mutta kuvalle ehkä vähän hymähdin mutta heti kun luin ale sun kommenttis nii alko hyvä huutonauru. Yveellä on taas kerran hauskaa. Tulee työnalle ja monarkki mieleen aina kun nään yv:llä jotain mikä naurattaa. :slight_smile:

E: Jotenkin nään sieluni silmin alen ajelmassa auringon laskuun vanhakunnon PV:alla kauheen metelin saattelemana kun on villat palanu änkästä jo aikoja sitten.