Yskivaihde Twitter

Kesälomaviikko edessä
https://dl.dropboxusercontent.com/u/7111910/Screen%20Shot%202013-11-29%20at%2015.19.31.jpg

Prkl kun meni toi arrival vähän leffa sivusuun. 12 minuuttia ehdin katsoa aamulla työmatkalla. Nyt taas matkalla olis halu ollut kova loppuihin 23minuuttiin mutta ei saatavissa enää. Pöh.

Aiheesta:
Tämän perjantain skumppa-aihe toimistolla oli se kun yksi tyttö nainen täytti neljännen kerran 29 vuotta. Vaaleanpunaista.
Kakkuakin oli.

Jooona ja jonielmeri- 12:00, 29.11.2013 » [i]nappuloitsi[/i] kageron

Ainiin. Firman pikkujoulut. Porvoossa.

Iikeli - 9:04, 29.11.2013 »
zykkeli - 9:03, 29.11.2013 »
Iikeli - 13:33, 27.11.2013 » Vittu reväytin sitten takareiden aamulla salilla, samalla myös puhkes jännetupintulehdus. Tämähän meni nyt ihan putkeen.
Iikeli - 8:35, 29.11.2013 » Tänään lähti kyllä päivä hyvin käyntiin. Pyörällä duuniin > aamukahvi > yksivaihde auki > sain tietää, että saan Schwalben nastat duunilta. Voin hyvin.
Jätkällä on kyllä ehkä nopeimmin parantuvat kudokset ikinä.
Ei tossa täysiä pystynyt laittaa menemään, mutta kyllä hissuttelemalla pystyi ajamaan. Käsi vielä todella kipeä. E: 14 vuotta koripalloa opettaa miten revähdykset/venähdykset saa suht nopeasti käyttökuntoon.
Ei se päivä pysynyt hyvänä. Ensin mun päälle meinataan ajaa hesarilla kun väistän aukenevaa ovea. Kannan pyörän ylös. Meen kauppaan ostaa siideriä huomiselle, ajokortti ei voimassa, takas himaan hakemaan passi, takas kauppaan hakemaan juomat ja ostin vittu röökiaskin. Ei perkele nyt oikeesti. Olin ihan hyvin pärjänny polttamatta. Vittu.

Nokkakärryjen renkaat pumpattu, kamat organisoitu ja odottelen muuttocrewta. Hyvää perjantaita!

nappuloitsi gt:n

Tänään tuli veronalaista tuloa ja sitten heti kauppaan ostamaan veronalaista viiniä.
(Apassimento IGT 2011)

Iikeli - 16:58, 29.11.2013 » Ensin mun päälle meinataan ajaa hesarilla kun väistän aukenevaa ovea. Kannan pyörän ylös. Meen kauppaan ostaa siideriä huomiselle, ajokortti ei voimassa, takas himaan hakemaan passi, takas kauppaan hakemaan juomat ja ostin vittu röökiaskin. Ei perkele nyt oikeesti. Olin ihan hyvin pärjänny polttamatta. Vittu.
Heitä röökit menee? Kerran kun olin sortunut ostamaan tupakkaa, poltin sen puolikkaan tupakan ja huomasin, että ei tää nyt niin siistiä ollutkaan ja heitin askin menemään. Siitä jäi oikeastaan hyvä fiilis. (Meinasin jättää jollekin puistonpenkille, mutta sitten muistin, että jotkut skidit kuitenkin vievät ne, joten heitin menemään.)

paluu twitteriin:
lankakaupan kautta himaan

Uutta runkoa odotellessa sain istua 3 tuntia työvaatteet päällä F5 nappulan ja matkahuollon sivuitten edessä :slight_smile: vaikka oli 90% varma että paketti tulisi vasta ensiviikoksi

Hi5Bike:een, Trek EX6 koejaoon, kiva ajaa, hyvä tarjous, pohdintaa…pohdintaa…pohdintaa , ulos ilman pyörää fobbaa koeajosta kiitäen. Fiilis aika kakspiippunen, pyörässä kova tarjous mutta koen sen ehkä olevan vähän “liian” hyvä mulle ja 1400e on aika kova summa työttömälle opiskelijalle. Ja niin ei mulla oo ees ajokavereita :confused:

Eilinen yhdistetty boulderointi ja kameravehtausilta Konalassa oli onnistunut, tänään onkin mennyt hipelöidessä ja ihmetellessä

Kiinasta tuli tankoteippejä ja Vertun satula. Tankoteipit painaa saman verran kuin se satula. Ja satula ei oo kovin kevyt. Laatukamaa.

kaikenlaista harmia.

Keventelin fillaria sisurit vaihtamalla muutamalla sadalla grammalla alle 16 kilon, totesin ettei hommassa ole mitään järkeä ja avasin oluen.

Sauna+kalja=perjantai

tutam - 18:00, 29.11.2013 » lankakaupan kautta himaan
Günthermanniako vai mitä käytät laukuissa?

take-away -ruoka laukussa lämmitti selkää.

heijastinnauhoista takissa, heijastinnauhasta laukussa, punaisesti pikku ledivalosta ja heijastinteipistä takahaarukassa (edit: ja lukkopolkimissa ja edessä kunnon valo, tietty) ei iloa kun autoilija ystävälliseen sävyyn hidasti kertomaan, ettei minua näe.

nolottaa, ja pitää vaihtaa parempiin.

samp - 20:29, 29.11.2013 »
tutam - 18:00, 29.11.2013 » lankakaupan kautta himaan
Günthermanniako vai mitä käytät laukuissa?
Coats & duetia (100 % polyesteria) käytän. En tiedä olisiko puuvillalanka parempaa, mutta tähän mennessä toiminut hyvin, eikä kestävyys ainakaan ole ollut ongelma.