AMA: Brooklyn Gangstino V2

ihan hyvä kyllä!

Nätti Gangsta.
Kaipais ajoo ja kolhua, antais luonnetta.

Mut, myykää mulle se Gangsta perkele!

jokeen

eiku tää on hyvä. laadukas kasaus.

Onkos tossa nyt OG-haarukka siis kiinni?

Jeppis. Mut sit vaan rauhallisella taustalla pari kuvaa vielä.

just hyvä, mutta mikä toi keula on? Nämä on oikeasti mukavia ajaa!

oogeeltahan se keula näyttää. Hieno!

^&^^&^^^

tudetski - 16:11, 26.11.2013 » Juuh, kävi aika perinteiset. Eka meinasin etten jaksa vääntää mitään amaa. Sitten meinasin, että noh vois kai sitä, kun hyvistä fillareista saa ja pitääkin iloita. Sit katsoin aamulla, että aurinko paistaa ja pakkasta, joten työmatkalla räpsin hätäpäissäni paskoja kuvia tyttöystävän kameralla ja meinasin myöhästyä töistä. Sit töistä tauolle päästessä katsoin, että aurinko laskee justny eikä melkein - että nyt pikapikaa ulos. Ulkona räpsin hätäpäissäni sitten lisää paskoja kuvia. Eli tässä tä ny sit olis, tä on nyt niinku valmis. Todella nasta fillari, eikä ole sittemmin tullut juuri millään muulla ajeltua. Varmaan pitäis myydä muut pois tai jotain. Mutta loppujen lopuksi tietty: Oh Lord have mercy for I´ve spexed.

“kuvia hienosta pyrästä”

BMW Gangsta V2 long

TJD-ripoff brakeless
BMW-ohjainlaakeri
Miche Primato 135bcd+Gebhardt 47t+Gambagliolo Centaur
Goldtec Track fixed/fixed+DeepV+Dt comp 3x & Phil+Hoosson F30+Dt revo 3x
BMW-tolppa & Fizik Gobi
Gravity Light 1" nousua, gripit joissa lukee jotain ylevää mutta urpoa & spessun 100mm stemmi
Cristophen häkit, exus suede double, VP-halppispolkimet joissa hyvä pito
renkaina SmallBlock8 35mm
Toivottavasti skenekuvaaja Kim saa otettua tästä joskus gangstamiitissä ihan oikeita kuvia - ihan jo itseni vuoksi.

mankkis - 9:13, 19.12.2012 » Deep vee edessä, hoosson takana ja vitun mustaa speksiä.
Kehät väärinpäin, muuten oikein :)

Emmä näistä mitään tiiä, varmasti hyvä. Penkki ja musta eturatas vähän pistää silmään.

Mites All-Cityn käy?

Komee gangsta, hyvin toimii sininen/musta!
Otetaan kuvat, kun tuut käymään hesalan mäellä.

uusi haarukka teki ihmeitä.

Tää on kyllä jeba v2nen. Kammet ehkä vaihtaisin mustiksi, mut se oon vaan minä. Keulasta plussaa++

Kelepaa tuolla pommitella Zoon katuja menemään. Asillinen ganksta!

hyvä sekä kova. digaan erityisesti ikl-henkisestä värimaailmasta ja mahd. matalasta hytistä. ja hyvä, että keula löysi lopulta tiensä pohjolaan.

mites poljinpolitics, lukot ei inspaa?

mankkis - 16:28, 26.11.2013 » Emmä näistä mitään tiiä, varmasti hyvä. Penkki [s]ja musta eturatas[/s] vähän pistää silmään. Mites All-Cityn käy?
Tossa oli eka luottopenkki eli Aliante, mutta rupesin kaipaamaan vähän enemmän asennon vaihtamismahdollisuuksia, joten Gobi oli seuraava ehdokas. Samanhenkinen profiili ja about sama leveys kuin Aliantessa, mutta tasainen osa pidempi. Hyvin tuntuu toimivan.

Aattelin myydä defwishin sulle, hehe. Nojoo…mut totta puhuen se olis kyl seuraavana kirveen alla, vaikkakin kynsin hampain jos siihen tilanteeseen tullaan. Täytyy kattella tää talvi yli ainakin, että tuleeko ajettua ja vähän myös senkin kannalta, että mitä ens syksynä työrintamalla tapahtuu / mihin tie vie.

kid_scientifik - 10:54, 27.11.2013 » hyvä sekä kova. digaan erityisesti ikl-henkisestä värimaailmasta ja mahd. matalasta hytistä. ja hyvä, että keula löysi lopulta tiensä pohjolaan. mites poljinpolitics, lukot ei inspaa?
Hytti on verrattain matalalla kyllä, tosin ei ole lainkaan pahalta tuntunut. Pikemminkin hyvä balanssi pyörän päällä ja rennoin rantein pystyy ajamaan. Pituuden suhteen on vielä vähän fiilistelyä - nyt tossa on aika kapea tanko, ja jos leveämpää laittaisi talveksi, pitäisi sentti samalla nipsasta stemmistä pois. Tosin speksausinto tällä hetkellä 0%, joten tolla mennään.

Mulle on tullut uusi tennarikausi taas jo useamman vuoden kestäneen lukkopoljinten käytön jälkeen. Hyvillä fläteillä ja sträpeillä tai tuplaremmeillä ja riittävän leveillä ja kuvioiduilla polkimilla (MKS sylvan / gr9 neva again) on tullut ajeltua paljon nykyään. Onhan ne speduihin nähden kompromissi aina, mutta tuntuu että jalan/nilkan lihaksetkin tykkää, kun ei koko ajan ole överijäykät kalossit jalassa.

Sträppimeno jees. Phixymän tietää.

Mut musta on tullut sen verran kova Kona-mies viime aikoina et vaikka Def Wish kiinostaisikin niin ei kyllä pysty. Parempi vaan kattella niitä vanhoja kuvia :slight_smile:

Sä taisit olla liian pitkä että olis voinu dibsailla defwishii…no emmä olis sil mitään tehnykkää. Gangsta hyvä, odottelen innolla että pääsen ekaa kertaa evö hiplaamaan livenä tätä scenen arvostamaa jumalrunkoa. Nuorempi minä olis sössöttäny vääristä polkimista mut nytku on ajanu taviskengillä ja fläteillä niin onhan se ihan vitun parasta et voi pyörii kylillä ja käydä popissa tanssimassa tuhannen päissään mukavasti.

Minä liian pitkä vai? Tuukka taitaa olla mua jopa pari senttiä pidempi?
Terv. 182 all legs no arms

Miks tossa haarukassa on noin paljon tilaa? Koska barspin vai?
E. Muuten kyllä aivan mainio Gangsta ja pyörä muutenkin :slight_smile: