AMA: Canfield Nimble 9

KIITOS VPCX KIVIKKO. KIITOS HI5BIKES. Pyörä maksaa jo itseään takaisin…
http://distilleryimage4.s3.amazonaws.com/3c1d98ca551311e3ad1e1228cde782c7_8.jpg
… edes kymppi kerrallaan.

hyvältä näytti livenä. Kivikossa oli muitakin makeita maasto sinkuloita mm. äffän, jaskan, tnts:n. Punane satula ei näytä yhtn pahalta ja keulahan oli ihan samanvärine. Hiekkaa nyt vaan menee joskus suuhun htfu. Kammet o aika rumat, mut eipä oo hirveesti mitään siistejä maastokampia…

Aika pitkään piti tiirata että pakko sen pisteen on olla siellä tai muutan Helsinkiin. Komea vempain on. Näyttää että keulii paikoillaan koska seatstayt.

Näyttää hyvälle. Kuinkas tämä eroaa ajossa Inbrediin?

Hauskan näköinen ja hyvän näköinen. 29reitä huonosti tuntevana en kyllä osaa paljoa muuta sanoa.

elikkäs, vpcx:ssä jaettiin myös yksi “5000€” lahjakortti yläfemmaan ja kieltämättä se aiheutti ensin pientä hämmennystä. omani toki voitin ihan vaan kisaajien kesken arvottuna ettei nyt kukaan vaan ala tässä mitään kuvittelemaan.

  • palkinnon sijoitan ehdottomasti 2.4" Ardentteihin. Nimblessä on erittäin reilusti tilaa gummeille, päinvastoin kuin Inbredissä.

  • runko on taiwanissa hitsattua perus-cromoa eikä mitään sen ihmeellisempää, painoi kuitenkin lähes pari sataa grammaa vähemmän kuin 18" Inbred. Toisaalta Inbred oli imho jäykempi, ja vaaka- ja viistoputket vissiin isommalla halkaisijalla.

  • ajofiilikseltään ero Inbrediin on huomattava. Inbred on melko junamainen ja etupainoisempi, mikä ei sinänsä ole välttämättä negatiivista, standover on myös matalampi joka on hyvä juttu. Itse kuitenkin diggaan Nimblen “ketterämmästä” fiiliksestä ja siitä että keula nousee ylös paljon helpommin. Päinvastoin kuin Inbredin kanssa tällä tulee ajettua metsässä välillä jopa perse penkissä, satula asettuu suhteessa taemmaksi. Stack ja reach rungoissa on hyvin lähellä toisiaan.

https://lh4.googleusercontent.com/-j7-PTADyOXA/VChhpNIMHLI/AAAAAAAATjg/04mP0IVHbds/w1118-h629-no/20140928_121713.jpg

Nyt tällä vasta onkin kiva rymytä. Jäykkään keulaan ei ole paluuta ja vaihteistaminenkin on käynyt välillä mielessä mutta näin toistaiseksi. Litkut sen sijaan olisi tarkoitus laittaa renkaisiin piakkoin.

Päivitetty palalista:
Canfield Nimble9 v1. - Large
Rockshox Reba Race 120mm
Chris King
Thomson X4 50mm + Bontrager RXL-kiinakuituriseri 720mm + Odi/TLD-lukkogripit
Avid Juicy 7+ 160mm levyt
Selle Flite Ti Kevlar + Titec Ti 27.2
Thomson -panta
Truvativ X0 GXP + MRP Bling Ring 32t
Shimano XTR-spedut
Hope Hoops Pro2 Evo SS SP, Stans Flow EX
Surly 18t
MAXXIS Ardent 2.4”

Jäykkään keulaan ei ole paluuta
No nyt kävi kuitenkin sitten näin.

Syncros FL -täyskuitukeke kiinni ja tuntuu erittäin hyvältä, eikä vähiten sen takia että etupäästä lähti kertalaakista noin 1,2 kg pois. Kiekotkin onnistuin pian edellisen kuvan ottamisen jälkeen vihdoin litkuttamaan jonka jälkeen olikin niin kiva ajella että hetken teki mieli lyödä itseäni ketjupiiskalla otsaan kun en ollut saanut hoidettua hommaa jo ajat sitten.

Ihana! Pitäis inbredistä kans jaksaa joskys litkutella kiekot.

So retro

Dokumentoidaan tänne nyt vielä tämä viimeinen ja paras iteraatio.

Ihana polkupyörä ollut rymistellä mutta nyt saa lähteä eteenpäin. Väsään myynti-ilmon kunhan kerkiä, PM jos runko, kingi ja reba sattuu kiinnostamaan.

Älytöntä, miten tää oli mennyt multa täysin ohi. Hiton hieno maastopyörä ja saletisti loistava ajaakin!

Ei näy uusin kuva :frowning:

No näkyiskö nyt?

Tässä on muuten huom. ilmeisesti edelleen markkinoiden lyhimmät chainstay:t, tosin milleistä kiinni ja mittaustapoja on pari erilaista mutta silti. Näin pienenä mainospuheena.

Peruspalikoista kasattu. Kehät on Ryden 25mm leveät ja napoina dt swiss 350. Putkiosat Easton 70-sarjaa ja jarruina xt:eet. Enää ei tartte kuin opetella ajamaan.

2021

4 Likes

yhä kova.

jarrukahvojen asennossa kiva attack-viba.

Hyvä huomio, säädin eilen tangon kulmaa, niin jäi jarrut vähän alakanttiin :tipping_hand_man:t2:

Nice! Kunnon kiertopalkinto tämä runko.

2022

Toinen vuosi takana ja on tullut ajettua taas lumikelit tällä. Vaihdoin krampuksen keulan jouston tilalle ja ajotuntuma on nyt huomattavasti vakaampi. Välitys on 32x18 eli oikein oiva Helsingin talveen.

8 Likes