AMA: Canfield Nimble 9

Satula menee nyt törkeän värinsä takia ehkä myös vitsikkäänä ysäri-henkisenä mausteena. Kammet voisi toki olla mustat mutta en oikeasti näe paljoa tarpeita värikoordinaatiolle metsässä ajellessa.

Voi että näyttää kivalta. Käyttääkö porukka maastoajossa miten paljon pullotelineitä muuten?

Vihreät vuoripyörät on hienoja!!! Hyvä tuuri keulan mätsäyksessä. Missikisoihin vaihtaisin kirkkaan tompan ja musta fliten mut muuten opettelisin ajaa (edit. metässä)
ja suuntaisin auringonnousua kohden!

^^ En tiedä tuosta, mä toisaalta käytän toistaiseksi sääntöjen vastaisesti maantiekypäräänkin metsässä ajelessa.

mites noi metkat seatstayt, huomaako eroa ajossa normaaleihin verrattuna?

Hieno pyörä, etenkin rungon väri on upea. Paljos tässä on ohjainkulma? Satula ja tanwall renkaat eivät mielestäni värinsä puolesta tähän sovi lainkaan vaan soisin niiden olevian mustia väriltään.

tnts - 21:54, 23.11.2013 » Voi että näyttää kivalta. Käyttääkö porukka maastoajossa miten paljon pullotelineitä muuten?
Minä käytän pitkillä lenkeillä koska en halua sotkea urheilujuomaa selässä roikkuvaan juomapussiin. Todennäköisesti tämä on [i]sääntöjen[/i] vastaista kyllä.
Welho - 21:58, 23.11.2013 » Hieno pyörä, etenkin rungon väri on upea. Paljos tässä on ohjainkulma? Satula ja tanwall renkaat eivät mielestäni värinsä puolesta tähän sovi lainkaan vaan soisin niiden olevian mustia väriltään.
tnts - 21:54, 23.11.2013 » Voi että näyttää kivalta. Käyttääkö porukka maastoajossa miten paljon pullotelineitä muuten?
Minä käytän pitkillä lenkeillä koska en halua sotkea urheilujuomaa selässä roikkuvaan juomapussiin. Todennäköisesti tämä on [i]sääntöjen[/i] vastaista kyllä.
...Ja ite en taas tykkää selässä hikoavasta kamelibägistä joten pulloteline on käytössä.

Ihana pyörä, ajaisin.

Kulma on edessä tolla keulalla noin 70 astetta, täältä näkee miten kulmat menee.

kid_scientifik - 21:58, 23.11.2013 » mites noi metkat seatstayt, huomaako eroa ajossa normaaleihin verrattuna?
Ei mielestäni huomaa, ainakaan mun melko vähäisellä massalla. Perän putket on kaikki toisaalta aika jyhkeät.

Kiva pyörä, saaks noita kumeja jostain lbs:stä ja ovatko hurjan hintasia? Pullo telineessä on omien kokemusten mukaan vähän kökkö juttu, jos se ei lennä rynkytyksessä irti telineestä niin sit siinä on suulake täynnä mutaa. Pidän juomapulloa repussa, tosin sen jojtuu sit aina kaivaa sieltä.

Gummit on Hi5Bikesista haettu ihan samaan hintaan kuin mitä mustat vastaavat siellä maksaa, noita oli siellä tosin vaan tossa kapeammassa 2.25" koossa. Isommat olis varmaan paremmat, tietenkin.

Ohho. Todella hieno kaikin puolin!

Paljos muuten noi Ardentit painaa? Joku 700 g tsibale?

Ajaisin!
http://thecrat.com/wp-content/uploads/2012/09/slimer.jpg

Siistit renkaat! Pyörä myös magee

On kyllä nätti. Tää v1 miellyttää omaa silmää kyllä kovasti yksinkertaisuudessaan. Canfieldejä ei taida Suomessa montaa olla ylipäätään. Ite taas mietin Yelli Screamya aikanaan vakavastikin mutta sinkulointi olisi vaatinut kommervenkkejä niin 2SoulsCycles tuli talliiin.

Jos ois oma niin isommat renkaat laittaisin, leveämmän stongan ja mustan penkin mutta oikein hyvä näinkin. Kyllä ajaisin tälläkin set upilla mieluusti.

Aiika metka geo. 4130:aa?

kid_scientifik - 21:50, 23.11.2013 » palli vois olla kokonaan musta.
Ai ajon jälkee? Riippuu maastosta..

Ei vaa… Hieno peli!

KIITOS VPCX KIVIKKO. KIITOS HI5BIKES. Pyörä maksaa jo itseään takaisin…
http://distilleryimage4.s3.amazonaws.com/3c1d98ca551311e3ad1e1228cde782c7_8.jpg
… edes kymppi kerrallaan.

hyvältä näytti livenä. Kivikossa oli muitakin makeita maasto sinkuloita mm. äffän, jaskan, tnts:n. Punane satula ei näytä yhtn pahalta ja keulahan oli ihan samanvärine. Hiekkaa nyt vaan menee joskus suuhun htfu. Kammet o aika rumat, mut eipä oo hirveesti mitään siistejä maastokampia…

Aika pitkään piti tiirata että pakko sen pisteen on olla siellä tai muutan Helsinkiin. Komea vempain on. Näyttää että keulii paikoillaan koska seatstayt.

Näyttää hyvälle. Kuinkas tämä eroaa ajossa Inbrediin?