Kamerat arkisen ajon dokumentointiin

Contour Roam. Halpa ja toimiva ratkaisu.

Contour roam on itselläkin ja valoisassa kelissä tuottaa oikein hyvää kuvaa, mut hämärässä sututttaa, kuten muutkin.

kirjoitan tähän sanan kypäräkamera, niin seuraavan kerran, kun joku hakee aikeissaan löytää keskustelu aiheesta kypäräkamerat, niin tämä ketju sitten löytyy.

heh. hain hakusanalla kypäräkamera ja löysin tämän topiikin.

onko kellää tietoa, löytyykö semmoisia adaptereita, joilla saisi contour roamin goprolle tarkoitettuihin kiinnikkeisiin kiinni? eli contourin pohjassa on normikierre, mut goprossa ne hahlot.

näitä siis löytyy:

http://i.ebayimg.com/t/Replacement-GoPro-Tripod-Mount-Go-Pro-HD-Hero-1-2-3-Quick-Release-Adapter-/00/s/NTExWDU0Nw==/z/1XMAAMXQaOVRmVNk/$T2eC16NHJIYE9qUcM7rHBRmVNjn3k!~~60_1.JPG

mut pitäis olla toisinpäin.

http://pointofviewcameras.com/drift-gopro-mount-adapter.html ?

just tuommoista haussa, kiitti…

e: £3 ebayy!

pätevän oloinen vakaajakahva:

tnts - 13:05, 25.3.2014 » pätevän oloinen vakaajakahva:
eku - 20:04, 3.11.2013 » Pidemmin sanottuna, keskustelisimmeko täällä kuvaamisesta pyöräillessä, arkisesti ja ilman käsiä?
TONI! OSTA UUS KARTTA, KOSKA OOT JUST NY TALSINU VANHAN REUNAN YLI.

hitto. haussa ois contourille semmoinen kahva, jolla sitä vois pitää kädessä ajassa ja jotenkin tunkasta sen johonkin hollille sit ja taas nykäistä esiin, kun tulee eeppiset tilanteet ja megalomaaniset ympäristöt.

Että on kiinnostava kapine!

tnts - 14:24, 25.3.2014 » hitto. haussa ois contourille semmoinen kahva, jolla sitä vois pitää kädessä ajassa ja jotenkin tunkasta sen johonkin hollille sit ja taas nykäistä esiin, kun tulee eeppiset tilanteet ja megalomaaniset ympäristöt.
http://www.11uscavalry1940.com/Mc3.jpg

Siis joku tämmönen?

edit: kuva pienemmäksi

Kolmeakselisen gimbaalin 3D-printtaus kiinnostaa.

Löytyykö mitään sellasta kameraa, joka kirjottaisi muistikortille tyyliin aina viimeiset puoli tuntia automaattisesti vanhan datan päälle? Voisi aina vain yksinkertaisesti laittaa ON ja lähteä ajamaan, kotona sitten OFF ja jos rytisee, niin sitten on aina se viimeinen puoli tuntia tallessa. Tai voisi kuvitella, että ne ryssien liikennekamerat autoissa ois jotain ton tapasia.

E: Täällä jotain juttua. Ei tosin just ehkä pyöräilyyn sopivia settejä.

tnts - 14:24, 25.3.2014 » hitto. haussa ois contourille semmoinen kahva, jolla sitä vois pitää kädessä ajassa ja jotenkin tunkasta sen johonkin hollille sit ja taas nykäistä esiin, kun tulee eeppiset tilanteet ja megalomaaniset ympäristöt.
Jos et tarvi mitään vakautusta tuohon kiinnikkeeseen, niin tavallisesta jousipuristimesta voisi tuollaisen nopeasti yhdellä kädellä operoitavan kiinnikkeen askarrella. http://cdn.instructables.com/FV3/3561/H3QETOCL/FV33561H3QETOCL.LARGE.jpg Tai jos ei ole jo puristinta valmiiksi kotona, tulee varmaan halvemmaksi tilata ebaysta tollanen. [http://i.ebayimg.com/00/s/NzgwWDc4MA==/z/APMAAOxy3zNShEZS/$_3.JPG](http://www.ebay.com/itm/Multi-function-Clamp-with-Ball-Socket-Head-fr-Photo-Studio-Camera-Flash-Lighting-/251379541195) Noiden luvattu 2,5 kg:n kantokyky kyllä vähän arveluttaa, varsinkin ajossa. Mutta kai se pienelle videokameralle riittää. [Manfrotto 175F](http://www.telefoto.fi/tuote/675/4685/manfrotto-175f-1-spring-clamp-with-flash-shoe) voisi olla tukevampi ratkaisu, jos siihen saisi tuon salamakengän tilalle 1/4" kierteen kameralle.

olipas hyvä lukea tää topikki, oon miettinyt että miten kamera kiinni fillariin ja duh, noitahan tehdään pilvin pimein esim studiopuomeihin yms kaman kiinnittämistä varten…

http://www.bhphotovideo.com/c/product/546356-REG/
jos tuo ei ole niin käsittääkseni saa myös pikairroitusversioita jotka saa äkkiä irti, nuo jousivehkeet on vähän kyseenalaisia kun isossa tärinässä saa ainakin puolittaa tuon kilomäärän että kamera pysyy kiinni eikä kimpoa ties minne töyssyssä.

tää on paras clamppi, mitä oon käyttänyt, ja niitä on ollut muutamia:

Joo, ymmärsin tän ilmeisesti vähän väärin.

tnts - 14:24, 25.3.2014 » hitto. haussa ois contourille semmoinen kahva, jolla sitä vois pitää kädessä ajassa ja jotenkin tunkasta sen johonkin hollille sit ja taas nykäistä esiin, kun tulee eeppiset tilanteet ja megalomaaniset ympäristöt.

mites tuon klämpin perseeseen vaan joku tommonen paitsi että askartelee kameran puolen levyyn jonkun kahvan?

http://m.ebay.com/itm?itemId=181099063200

e: mutta siis tollasella pikalukituksella: http://m.ebay.com/itm/261336332945

Löysin Mobius Action Cameran tänään internetistä. Taisi mennä tilaukseen. Tässä vielä joku arvio.

Fly6, toimii myös takavalona ja on sen verran huomaamaton että autoilijat eivät todennäköisesti tajua joutuvansa videolle.

Kickstarter-projektin tuotos ja nyt tullut myyntiin. 132e posteineen, mutta taitaa tulla verot ja tullit päälle koska tulee Australiasta.

Vois olla näppärä kaupunkiragen taltiointiin.

http://fly6.com/img/camera.png

http://www.runaroundtech.com/wp-content/uploads/2014/09/Polaroid-C3-Cube-Camera-1.jpg

Satakunta dollaria jos ulkonäkö kiinnostaa.

http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/GoPro-HERO4-Black-and-Silver-Go-Official-So-Does-130-102-HERO-Entry-Level-Action-Camera-460325-4.jpg

Satakolkyt dollaria jos gopro kiinnostaa. Taitaa olla saatavilla noin marraskuussa?