Projekti: Käyttöcännäri

Köyhien ja kateellisten narinaa!

EDIT: ylempiin tarkoitettu.

mannine - 12:27, 27.10.2013 » haluan tietää emäputken mitta koosta 56 ja 58 plz
60: 15,8cm
vasaraasialainen - 12:27, 27.10.2013 » Köyhien [s]ja kateellisten[/s] narinaa!
Tätä, tietysti.
mannine - 12:27, 27.10.2013 » haluan tietää emäputken mitta koosta 56 ja 58 plz
Noin 127mm sano mitta.
nutip - 12:01, 27.10.2013 » joku vois luulla että näitä saa hyllytavarana lähikaupasta. vaik tuleeki käyttöpyöräks, ei sen silti järkevä tarvi olla. ei ellipsei eikä jarruu pls. tee mitä lystää, kova se on silti. kunhan sössötän
Se on tuo globalisaatio mikä saa kaukasimmatkin paikat tulemaan lähelle. Ei nyt ihan hirveesti tarvinu hankinnan eteen kuitenkaan matkustella.

Toivoisin, että ehdottaisit vaihtoehtoja ellipseille, jos haluaisit nähdä tässä jotain muuta.

Joensuu sgenee. Hyvä projekti ja siisti runko!

edit. muun muassa mulla on Joensuussa rihtauspukki jota saa lainata. ts. kiekkovaihtoehdot laajenivat just.

Ite jos saisin cännärin niin laittasin tuumasen hiilarikeken ja jarrun siihen. Ehkä coriman nelispoke eteen ja taakse 60mm kuitukehä. Normeja pitää ravistella. Mahtavaa kyllä ku näitä on suomeen jengi hommannut. 5/5

^toi ei kyl ravistele mitään normeja
https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/digi/taikapalpa.jpg
kiitti

kaikki kävis

tudetski - 14:05, 27.10.2013 » Joensuu sgenee. Hyvä projekti ja siisti runko! edit. muun muassa mulla on Joensuussa rihtauspukki jota saa lainata. ts. kiekkovaihtoehdot laajenivat just.
No pitääpä jättää nuo ellipset vielä kaupanhyllylle ja miettiä, josko sitä vois vaikka harjotella kasausta. Kiitti tiedosta!

Mites muuten jos vaikka Dolanilta tilais nuo Sugino SG75 kammet, niin tuleeko niissä ne ruuvit mukana?
Entäpä tässä Sugino SG75 chainring, tuleeko tässä ne pultit mukana?

sanoisin et jos ei mainita erikseen että kammen- ja rattaanpultit kuuluu diiliin, niin eivät tule.

^^ Ota yhteyttä Velobian kavereihin. Eiköhän heidän kautta järjesty kaikki tarvittava hyvään hintaan.

Totta. Mieluustiha sitä tukis järkevää toimintaa.

Päivitänpä tämänhetkisen tilanteen. Oon hankkinu Suginoa, thomsonia, satulaa ja viimesimpänä ostin Ziguralta kiekot. Polkimet hankin myös, tupla remmeineen päivineen, mutta aattelin kuitenkin laittaa lukkopolkimet. Ehdotuksia?
http://imageshack.us/a/img850/6401/dlx4.jpg

Tarkotus oli opetella kiekkojen kasaus itse, mutta Ziguran kiekot oli juurikin niillä spekseillä, millä olin miettinyt, paitsi mustat kehät. Ehkä mustat kehät sulautuu mustien kumien kans ihan kivasti kokonaisuuteen. Ehkä.

Takaratas vaihtuu hopeiseen, ja stemmi ja tanko tulee hopeisena. Sittenpä tämä alkaakin olla sitä myöten valmis. Jarruhan tähän oli alunperin tulossa, mutta katotaan sitä nyt tässä kuhan kesä joskus lähenee. Pitää speksata vielä kunhan Aasiasta pääsee tammikuusa takasin. Onko kellään muuten mitään alan liikkeitä ehdottaa Hong Kong, Vietnam, Kambodza, Singapore akselilta?

ei jarru, opit olemaan

Tuo on kyllä ihan totta. Oisha se jo aikaki.

riippunee ajosta mutta jos tää tulee citykäyttöön niin lukoista shimano M520/M540 ovat toimineet hyvin. timen maastopolkimet saaneet kehuja mutta kokemusta ei ole.
M540 on noista vähän parempi ja mielestäni sijoituksen arvoinen. tosin kesällä häkit ja tuplaremmit kivampi.

olen sitä mieltä että tähän pyörään ei jarru kuulu mutta jos se mielestäs pitää onnettomuudet loitolla (ja ennen kaikkea pyörän ehjänä), on sen lisääminen perusteltua.

ziGo - 1:17, 29.11.2013 » Onko kellään muuten mitään alan liikkeitä ehdottaa Hong Kong, Vietnam, Kambodza, Singapore akselilta?
Hong Kong: [http://rdfx.cc/contact/](http://rdfx.cc/contact/)

singapore-topsu

ziGo - 1:17, 29.11.2013 » Polkimet hankin myös, tupla remmeineen päivineen, mutta aattelin kuitenkin laittaa lukkopolkimet. Ehdotuksia?
Siihen arkikommuutterointiin, välillä lenkkeilyyn/velolle lipsuen? Jos shimano menee sexispexeihin, ni... -viimeiset puoltoistavuotta paras jokapaikan-/kaikenkelinsetti on ollu shimpan rt82popot + sm-sh51 klossit + pd-a520 pedaalit. Ovat saaneet kanttaria, kuraa, pakkasta ja välinpitämättömän huoletonta väärinkäyttöä, mut ei noi tunnu olevan moksiskaan. Popot istuu edelleen hyvin, remmit ja kiristimet skulaa vaikka oon ne muutamaan otteeseen laiskuuttani pessy tiskikoneessa. muovipohja on riittävän jäykkä siirtämään watteja tiehen, mut flexaa kävellessä just sen verran ettei akkaria esiinny pahasti. Klossit nyt kuluu aina, mut noi on vasta tokat ja jäävät seenverran piiloon etteivät suuremmin kolise. Pedaalit on hyvin suojattu, akselit kestää kiviä ja väkivaltaa, kiristys ja säätövaraa on kivasti. Plus että koska ne on perusshimpat, ni jousia, plattoja ja klosseja on melkeen joka kivijalassa, jos ja kun niille tarvetta tulee. Hinta-laatusuhde on tanakasti plussan puolella, kun muistaa et toi setti ei maksa sulle puoltatoistasataa enempää, kestää repimiset, lukittuu hyvin ja irtoaa oikein. Jos oot kuitenkin speksaamassa silkkaa perfomansee, ni Timet hiilari tossuilla. Ei mee pielee sekään.

Tulipas tarinaa. Sori.

Siisti cännäri sulla, tulee varmast hyvä pörrä.