Velobia Bike Co

Esittelypistardit vielä saatavilla? Postitus mahdollinen? Vois kiinnostaa!

Jopa minä luen mielenkiinnolla lankaa vaikka ei ole mitään mahdollisuustta liikkeessä asioida eikä ärsytä uppaukset lainkaan. Mielelläni seuraan bisneksen kehittymistä kun ei mahdollisuutta ole paikan päälle tulla katsomaan.

Jalmaria - 10:59, 8.11.2013 » Esittelypistardit vielä saatavilla? Postitus mahdollinen? Vois kiinnostaa!
Soita Jokelle: 050-408 1259

Mukavaa tätä on seurata. Positiivista juttua ja hienoa saada kuvaa, miten liikkeen toiminta etenee.

Perseensä kurakelillä kastelleet heittaa, kun ei aurinko paista.

Toimiva topsu minunkin mielestä! On kuitenkin semmonen lafka, joka on selkeesti suuntautunut nimenomaan yksivaihteilijoiden tarpeita tyydyttämään.

Itseänikään ei tässä tapauksessa Velobian spämmäily haittaa, mutta ymmärrän kyllä nousevan huolen siitä, että rakkaan foorumimme etusivu muuttuu laajemmassa mittakaavassa kauppiaitten ilmoitustauluksi. Toisaalta freesi tapa toimia Velobian pojilta, hyvin näyttää asiakkaitaan palvelevan.

Tässähän voisi tehdä niin että uutuudet ilmoitetaan jatkossakin tässä langassa, kuten tekevät muutkin liikkeet sivustolla, esim. Veloshop ja Pelago (aika ajoin). Nämä asiakkaiden (mahdollistenkin sellaisien) tiedustelut voisi laittaa kuitenkin yksityisviestein. Samoin muu keskustelu liittyen kaupan olemassa oleviin ja/tai tilaustuotteisiin. Tällöin ei rajoiteta poikien hyvää tiedottamista siitä mitä hyllystä löytyy, mutta aihe ei ole koko ajan etusivulla.

itse en näe ns asiakaslähtöistä ketjun nostelua ongelmana. jos pelkokuvana on se, että etusivu täyttyy eri firmojen markkinointimateriaalista koska firmat nostelee ketjujaan monta kertaa päivässä niin helpoin olisi varmaan rajoittaa ketjujen nostoja samalla lailla kuin kaikkien kanssa myyntitopicissa mutta ei ketjussa käytävää keskustelua ja kyselyitä.

tossa mun 0,01 centtiä.

peltsip - 14:41, 8.11.2013 » itse en näe ns asiakaslähtöistä ketjun nostelua ongelmana
Paitsi että foorumi on jo todennut tietynlaisten viestien olevan ongelma. Ne ovat ongelmallisia siis myös Velobia-topicissa. Esimerkiksi Jalmarian kysymys "Esittelypistardit vielä saatavilla? Postitus mahdollinen? Vois kiinnostaa!" on muiden lukijoiden kannalta aika lailla hyödytön ja se olisi ollut parempi laittaa privalla. Edellisellä sivulla on [s]toinenkin vastaava kysely[/s] viisi muutakin vastaavaa kyselyä.

Suosittelen Velobialle seuraavaa:

  • Listaatte ketjun ekaan viestiin mitä hyllystä löytyy, kunnes saatte nettisivut.
  • Kun saatte uusia tuotteita (ei siis vanhojen varastojen täydennyksiä), niin postaatte niistä tiedon uutena viestinä tähän ketjuun.
  • Pyydätte asiakkaita ottamaan yhteyttä meilitse, puhelimella tai privalla.

Niin kuin kaikki muutkin firmat tekevät. Tasapuolisuus kuuluu asiaan. Muuten homma lähtee lapasesta.

^ joo jäi näköjään siis kirjoittamatta se osuus täysin että jossain olisi kaikkien saatavilla kootusti yhdessä paikassa kaikki mitä hyllystä löytyy jolloin nuo em kyselyt olisi ihan turhia.

Hyvää keskustelua, hyviä ehdotuksia.

Homma on nyt niin, että saitti on aika pitkälti valmis. Sinne tulee myös verkkokauppa, yhtenä toimitustapana nouto putiikista.
Julkaisuajankohta on parin viikon päästä, kunhan ehditään vaan kuvaamaan ja syöttämään tuotteet sisään ja rakentamaan maksurajapinnat kuosiin. Sen jälkeen loppuu tää spämmäys lopullisesti ja tiedottaminen täällä tulee olemaan erittäin maltillista.

Postaillaan, kun saitti on livenä. Siihen asti kommunikoidaan puhelimella, sähköpostilla ja PM:llä, jookosta? Tuoteuutuuksista tiedotamme vastaisuudessa Facebook-sivuillamme. Kiitos kaunis tuestanne!

Jokkejamikko

Seuraa asiakaslähtöinen ketjun nostelu.

Velobialle nousee isosti peukkuja täällä Savon suunnalla. Toiveiden mukainen kiekkosetti kasattiin laatuosista, uutta ja käytettyä yhdistäen. Budjettirajoite ei aiheuttanut minkäänlaista vittuilua vaan yhteistyössä säädettiin paketin sisältö kohdilleen. Nouto onnistui joustavasti. Muy contento.

killa - 10:13, 2.12.2013 » Seuraa asiakaslähtöinen ketjun nostelu.
Sama. Lämpimät kiitokset puistattavan vaatimattoman talvipyöräni ylösnousemuksesta ja uudesta elämästä Velobialle. Eilenkin arkiasioinnit Korsossa meni kestohymy huulilla läpi myrskyn ja jään, samaan aikaan autoilijoilla ja kävelijöillä näytti olevan hieman vaikeampaa.

onko joulun aukioloajat selvillä? 22pv lennän paikanpäälle?

AUKIOLOTIEDOTE JA MUUTA MUKAVAA 12/2013-01/2014

Velobia viettää joululomaa 23–27.12. ja avoinna taas 30.12.–3.1.
Tammikuun 2 ekaa viikkoa häröilemme randomisti talviloman ja verkkokaupan rakennuksen merkeissä, paikalla satunnaisesti ja aina sopimuksesta.

Tammikuun puolivälin tienoilla verkkokauppa on online ja hyllyssä pitäisi olla jo rutkasti kaikkea uutta kivaa. Kevät jatkuu tuoteuutuuksien täydennysten merkeissä, niin putiikin kuin verkkokaupan puolelle.

Varaamme oikeuden edellä mainittujen aikataulujen muutoksiin, koska maailma muuttuu ja me sen mukana. Puhelimitse ja sähköpostilla saa kuitenkin (lähes aina) kiinni.

Happy Hanukah,
Velobiatchit

Pantiin nyt verkkokauppa auki.

Valikoima on todella keskeneräinen, tyyliin se mitä hyllystä löytyy. Tuoterepertuaari täydentyy talven ja kevään mittaan merkittävästi. Lisää tulee sisään päivittäin. Verkkokaupan kamat löytyy luonnollisesti myös hyllystä Hämeentieltä.

Vinkatkaa, mitä lisätään, niin sit me lisätään. Supportez!

Maksutapoina tilisiirto, luottokortit, Paypal ja Collectorin osamaksu.

E: maksutavat

tämä hyvä

Terve,

Nyt olisi hiljainen ja hyvä aika, jos tarvitset mestaa missä bygata.
Pientä korvausta vastaan käytössä työkalut sekä rihtausvehkeet.
Terveisin. Velobia

jokos sitä EAI:ii saa sieltä

edit. ei kuulemma

DIY laakerin asennus 5/5