AMA: Postmaster General

Lupaukset on tehty rikottaviksi. Altistan siis arvostelulle toisen koskaan kasaamani fiksipyörän. Otsikko viittaa yhtäältä siihen, että kun sain tämän ajoon, puoliso kertoi nähneensä lähikaupalla lukittuna “tutun näköisen postipyörän”, toisaalta taas siihen, että tää on palvellut monessa roolissa: lenkkipelinä, retkipyöränä ja nykyisellään lähinnä kaupunkikäytössä sinä pyöränä, jossa on loksut ja jonka kanssa ei tarvi lukkokenkiä.

Pidemmittä puheitta siis:

Runko: Nishiki “joku master”, Kongan kierrätyslavalta pelastama. Rungossa ollut 'Handcrafted by Nishiki" ja “Made in Japan” -tarrat. Haarukka taas on Aprebicin Taiwanilla tekemä hi-ten-punnus. Rungon luulisin olevan ohentamatonta cromoa. Painoa setillä 'rollerimainen reilut kolme kiloa.
Voimansiirto: BB-UN55/Andel Classic/K710/Surly, 46/18
Kiekot: Surly/Alexrims, tnts:n rollerin pakettikiekot, takanapa Ultra New -konvertoitu, etunapa huutas samaa käsittelyä
Kumit: 4season/Haterskin 28mm
Jarru: Campagnolo Veloce
Ohjaamo: CNC
Istumo: noname tolppa, Toupé gel 143
Polkemo: MKS Sylvan Track/Cristophe/Toshi
Loksut: Biltsu

Kännyräpsy reissumoodista:

Tässä ohjaamona Deda Piega + Tektro RL340 jotka meni kaverin pyörään, tulevaisuudessa samaan tehtävään joutuvat Procraftin tanko ja SCR-femmat. Seuraava inkarnaatio on mahdollisesti alkutalvipyörä, jos saan 30mm Winterin pyörimään tuossa etuhaarukassa.

Loppuun vielä tunnelmakuva:

tä on kyllä siisti ja varmasti toimiva peli!

Me like yor pyöra.

Ihan on postipyörä kieltämättä mutta toisaalta sen näköne että

Kare_Eskola - 16:30, 20.5.2013 » jos fillarissa on täyspitkät lokasuojat, ajaa enemmän
Onko Sysmä-kuvassa pussin sisällä [i]matka[/i]puhelin?

Tästä minä pidän.

^^Ikävä tuottaa pettymys, mutta suojapussissa on toi dildo-tasku telttakeppejä varten. Mulla oli lainassa täysin vettä pitämättömät laukut, niin piti askarrella sadesuoja.

NYt vasta törmäsin tähän. Toi on muuten paras mahdollinen väri pyörään, vaikka ei olekaan ihan yhtä nopea kuin punainen. Erityiskiitos psykedeelisistä laukuista Sysmässä.

Tykkään! ja komppaan tutamia värin suhteen.

Hieno Merckx!

Heh. Kiitti tykkäämisistä. Paitsi:

tnts - 9:41, 30.1.2014 » Hieno Merckx!
Hä? Tuollahan se lukee, et tää on nisse.

äh yritin ehkä liikaa olla skenessä. Eli kun nyt on ollut tapana nimittää pyöriä muiksi merkeiksi, niin nimitin tätä merckxixi niinkuin kunnianosoituksena tälle yksilölle. Eli niinku niin, että ei tartte maksaa rahaa brandistä, kun halvempi on aivan yhtä hyvä kuin se kalliimpi.

Aa… ok. En tajunnu, mulla kun on merckxcent lokarittoman kelin pyöräks myös ja siihenkin on taidettu joskus palstalla viitata.

tutam - 8:44, 30.1.2014 » Toi on muuten paras mahdollinen väri pyörään, vaikka ei olekaan ihan yhtä nopea kuin punainen.
Tästä muuten olen samaa mieltä. Lisäksi toi pinta on ihanan rottainen, vaikkei se noissa kuvissa niin näykään. Eikä mulla oo [i]niin[/i] kiire.