Pyöräpoolokisat "Tampere Open" 2.8.2014

kisoja odotellessa voi fiilistellä poolon MM-kisoja tänä viikonloppuna:

http://whbpc2013.com/

Tuolla nurtsillahan pelattiin Tampereen synttäreillä eikä se kyllä mitenkään optimaalinen ole. Varsinkaan jos sataa.

Koulukadun kenttien taso on tarkistettu ja turnaus pyritään järjestämään siihen asfalttikaukaloon.

Huomiokaas muuten koffin ym. kissanristiäisten järkkääjät näiden ajankohta, ettei mee päällekkäin(päiväys löytyy ekasta 10. viestistä). Tulee taas itku jollain kummiski sit…

Itkua tuli jo vähän.
Mutta koska poolo niin helppo.

E: Tai siis onko pooloviikonloppu jo päätetty ja lyöty lukkoon?

E2: Ja on siis, eli itkua.

Päiväys löytyy oikeestaan vasta 10. viestistä. Eli 2.-3.8.2014.

Traceur - 21:03, 18.10.2013 » Päiväys löytyy oikeestaan vasta 10. viestistä. Eli [b]2.-3.8.2014.[/b]
Vaihdoin otsikkoon virallisen päivämäärän nyt. Muiden kaupunkien fillaritapahtumien järkkääjät, olkaa tarkkana, eiks jea. Mun fyysinen osallistuminen kisojen järjestelyihin vaikeutuu nyt hiukan, sponsseja lupaan hankkia ja tulla lomilla pelaamaan. P.S. Jos saan houkuteltua Stokiksen poikia mukaan, niin saavatko hekin pelata, mitä tuumitte?

^jos ne opettelee suomee eka niin sit juu

Ei ne tuu.

Kokemus puhuu

Tavattuaan Arton ne ajattelee, että “jos kaikki suomalaiset miehet ovat noin jaloja ja hienoja, on meidän lähdettävä ekskursiolle Suomeen nauttimaan muistakin herrasmiehistä”. Olettaen että Arto tarkoitti tällä tulevia ruotsalaisia kavereitaan.

Edit. Ehkä ne sittenkin tulee.

Pus Jocke.

Heh. Tuolloin tais olla ilmoittautuminen kiinni ja kaaviot tehty ja ajatus ylipäätään et suomen mestaruus pelataan suomalaisten kesken. Mut harmi et noi ja kiva tietää.

^^oho, aika kypsää :smiley:

Noi bad blood-jutut nyt on ihan turhia eikä niiden heittely internetissä palvele kenenkään etua. Tän syksyn ruotsin mestaruuksistakin kävin keskustelua ruotsiin päin eikä silloin mitään pahoja veriä ollut liikkeellä. Kuten ei myöskään toissa syksynä kun treffattiin köpiksessä. Pidetään homma positiivisena eiks jeh vaikka räntäkelit ja ahdistus. Pus.

Edit: all good.

Naurattaa ja vituttaa yhtä aikaa tuommoiset bb-jutut.

Mutta jos naapurimaissa on jotain turnauksia, mihin voi/saa osallistua, niin niistä vois huudella täällä palstalla. Joskus liekki päällä vois kuvitella lähtevänsä vaikka Tukholmaan pelaamaan, mutta niin paljoa ei intoa ole, että viittis kyttäillä pelien toivossa naapurien palstoja.

artpowin pitää soluttautua heti poolojengeihin ja mainostaa täällä tapahtumia.

Onko tapahtumalla Tampereella “vastuuhenkilöä” minun lähdettyä pois? Sain vihdoinkin viestiä poliitikkoystävältä, joka järkkäsi kenttäasiaa. Voisin heittää infolla jotakuta. Lewi, POMO, TreKronorin kundit, anyone?

artpow - 17:08, 18.11.2013 » Onko tapahtumalla Tampereella "vastuuhenkilöä" minun lähdettyä pois? Sain vihdoinkin viestiä poliitikkoystävältä, joka järkkäsi kenttäasiaa. Voisin heittää infolla jotakuta. Lewi, POMO, TreKronorin kundit, anyone?
Tämä vähän huolettaa. Onhan huoleni turhaa?

Sepitee:n kanssa hoidetaan. Värvätään sitten lähempänä talkooporukkaa lisää.