AMA: Pelizzoli Leggenda FOR3

On kyl maar hieno polkupyörä! Shamalomnomnom.

uhhh! ehkä foorumin toisiks hienoin!

Hohhoh on hieno! runko yks kovimmista ja loistava kokonaisuus!

Välitys on asiallinen!Kokonaisuus toimii.

Upea peli. Niille kaikkein nopeimmille siirtymille.

Mää tykkään. Ja jos olisin massipäällikkö ostaisin mielummin tämmösen tai Leggendan kun yliarvostetun vanhan (muiden)hikisen kännärin. Ei millään pahalla teille jotka moiset omistavat, ja vaikka Leggenda onkin aika hävytön kopio ja onhan se kännärin track toki kaunis myös. Mut jotenkin se vaan tökkii että muiden ajamisen jäljillä saa intter nets famee - mun mielestä paljon kovempi juttu jos ite jaksaa tykittää rungon (ajamalla) ajetun näköiseksi. Ja sit se fiilis kun sitä ekaa chippiä pelätään kuin maailmanloppua… Mut jotenkin se vaan kiehtoo mua henk koht että kaikki jäljet on muistoja ja just nimenomaan omia muistoja eikä muiden.

Mutta koska palpa niin en varmaan koskaan osta, paitsi ehkä seinälle. Kunhan tästä massipäälliköidyn.

Onhan tuo hieno. Jännän näköiset putket myivät tämän mulle.

No kyllä tää nyt aina jonkun vanhan cänärin voittaa. Kertakaikkiaan hieno. Runkoputket on NIIN siistit.

karmolis - 23:20, 17.9.2013 » Ja jos olisin massipäällikkö ostaisin mielummin tämmösen tai Leggendan kun yliarvostetun vanhan (muiden)hikisen kännärin. Ei millään pahalla teille jotka moiset omistavat, ja vaikka Leggenda onkin aika hävytön kopio ja onhan se kännärin track toki kaunis myös. Mut jotenkin se vaan tökkii että muiden ajamisen jäljillä saa intter nets famee - mun mielestä paljon kovempi juttu jos ite jaksaa tykittää rungon (ajamalla) ajetun näköiseksi.
No mutta entäs minkä ottaisit jos vaihtoehtoina olis tämmönen tai Leggenda ja [i]iskemätön[/i] kännäri träk?

Onhan tää hieno. Kun oot tykittänyt tän ajetun näköiseksi ja päätät päivittää parempaan niin pistä PM niin ostan pois.

miks pitää tykittää pyörä ajetun näköseks? EI mulla ainakaan koskaan tuu sellasta ‘JES, taas uusi naarmu!’ fiilistä. Mä ainakin tykittelen pyörällä ihan muuten vaan, enkä kerätäkseni streetcrediä.

ps. aika makee prä.

Ajoasento alaotteelta näyttää suorastaan järkyttävältä. Pyörä osineen on joka tapauksessa ehdottoman upea.

olavi_takatalo - 10:25, 18.9.2013 » Ajoasento alaotteelta näyttää suorastaan järkyttävältä. Pyörä osineen on joka tapauksessa ehdottoman upea.
kognitiivinen dissonanssi on melkoinen koska ajopyörä muttei kusenpolttama malmikasa

Tattista vaan jengille kommenteista. :slight_smile:

Joo, tykkään ite kans just noiden putkien muodosta, ulkonäöstä sekä toki myös siitä niiden tuomasta jäykkyydestä. Saumojen kohdalla odotinkin smuuttia jälkeä, mut kyllähän ton `zolin viimeistely silti yllätti positiivisesti. mi laik alot.

Päivitelin(aiai&voivoivoi) sivukuvan neutraalimmalla taustalla ekaan viestiin.

^Juuri lueskelin jonkun arviointia omasta vastaavasta FOR3-zollistaan, jossa hän väitti pyörää valtaisan löysäksi. Oma vanha FOR3 tuntuu letkuteräisen Stratoksen jälkeen hyvinkin jäykältä, mutta vertailukohtaa muihin alumiinisiin multa ei löydy.

Edit. Lähde

The LEGGENDA FOR3, it has an old kind of tubes from COLUMBUS called FOR3 with triangle shaped used form the TEAM COPPI pro during the 90s, triangle tubes come out the Colubus - Professional - Giovanni collaboration, to find the most stiffness during the ride on aluminum frames. It’s studied for your body measurements, and if you want it with specific geometry you can request, it’ s on sale for 1.000€ for steel track fork or 1"1/8 carbon one if you prefer.

http://www.fahrradkurier-forum.de/viewtopic.php?f=7&t=8953

niin siis tää for3 tuubisetti, jolla pelizzoli näitä rakentaa on vissiin joku NOS jota on löydetti jostain sataan runkoon riittävä määrä? Sinänsä en yllättyis jos noin ohuen näkösistä vintageputkista kasattu runko olis “löysän” tuntunen verrattuna vaikka nykyalumiiniin tai hiilikuituun. Ei siis mitenkään dissaten, todella upeahan tämä on, ja ne maksimaaliset jäykkyydet nyt varmaan ei kellään ole mielessä kun tämmösiä speksataan.

Toivottavasti ei mene nyt liian ot:ksi. Mutta siis… Giovannitaisi itse hankkia nuo putket kun työskenteli Coppi/Masciaghin palveluksessa ja otti ne lähtiessään mukaansa. Korjatkaa jos olen väärässä.

^joo käsittääkseni noin.

olavi_takatalo - 15:38, 18.9.2013 » ^Juuri lueskelin jonkun arviointia omasta vastaavasta FOR3-zollistaan, jossa hän väitti pyörää valtaisan löysäksi. Oma vanha FOR3 tuntuu letkuteräisen Stratoksen jälkeen hyvinkin jäykältä, mutta vertailukohtaa muihin alumiinisiin multa ei löydy. Edit. [Lähde](http://www.pedalroom.com/bike/2013-pelizzoli-for3-12907)
Oho, no tolla jäbällä on kyllä aika erilaiset kokemukset omasta pyörästään kuin mulla tästä. Myös lainauksesta; " [i]it's such a smooth ride for the road. drives like classic steel frames.[/i]" mulla on erilainen käyttökokemus hänen kanssaan, mut mikäs siinä, eri ihmiset kokevat asioita eritavalla. Onneksi kaikki ovat varmaan ihan yhtä oikeassa.

Hella yeah! Todella tyylikäs kokonaisuus. Tässähän pitää joskus pitää zollin kokoontuumisajot jo. Alkaa sen verran olla näitä jo kaduilla.

On nää zzollit vaan komeita. Pitää ruveta säästämään itsekin moista varten.