Juomapullot, pullotelineet yms.

Juomareppu ei jäädy, ellet jotenkin mystisesti onnistu pitämään kierroksia niin alhaalla. Juomaletku kyllä voi jäätyä, mutta kova jätkä puhaltaa sen tyhjäksi → problem solved.

liharekka - 13:17, 19.9.2013 »
Tuleeko tuo siis tankoon kiinni? Mistä tuollaisia saa, onko ebay ainoa vaihtoehto? Haluaisin nimenomaan tankoon kiinnitettävän ja vintagemallia.
Tulee tankoon kiinni kahdella pannalla ja quill-stemmin kaulaan yhdellä. Tämä virvoketeline on käsittääkseni 50-lukua. Valmistajan teräksiset pullot aika rare tavaraa ja Ebayssa pelkät korkit hinnoissaan. Telineitä pari myynnissä. Telineessä pullon voi ns. lukita kiinni pienellä klipsillä, joka puristaa Yläpannan pullon ympärille.
konkeli - 10:53, 19.9.2013 » Juomareppu ei jäädy, ellet jotenkin mystisesti onnistu pitämään kierroksia niin alhaalla. Juomaletku kyllä voi jäätyä, mutta kova jätkä puhaltaa sen tyhjäksi --> problem solved.
Lasketteluhommissakaan en oo saanut reppua jäähän, joten siitä ei tosiaan kannata olla huolissaan. Ja letkujakin saa eristettyinä, vaikka ne kyllä jäätyy silti ellei imeskele tarpeeks usein.

itel on tuommonen “assaultpack” melkei aina mukana, mihin on selkäpalaan suunniteltu bagille paikka. Letku saattaa talvella jässähtää välillä, mut muuten kyllä aika helvetin hyvä ja toimiva. Litra vettä aina messissä ja kun vielä ostaa sen Sourcen TapAdapterin niin letkun kautta on helppo tankatakkin missä vaan.

ununu - 14:03, 24.9.2013 »
dpstyles - 13:59, 24.9.2013 » [s]hyvä[/s] muovipullo.
vesi maistui tästäkin ns. plastiikkapaskalle
Tämän muistuttama haluan nostaa tätä ketjua foliohippihöpinöillä: Camelbakin podiumeja mainostetaan bpa-vapaina, mutta onko se mahdollisesti korvattu bps:llä? Mistä toi on tehty? Ensinmainittua on käsittääkseni usein käytetty pehmeissä muoveissa, ja nyttemmin haittavaikutusten ilmettyä sitä on korvattu jälkimmäisellä, jonka ei kuitenkaan ole todistettu olevan turvallisempaa. Onko näissä sitä? Aiheuttaa diabetesta, lihavuutta, syöpää ja kurjuutta, ehkä. Mitä teen? Juonko jatkossa enää suoraan tunturipuroista? Onks podium hyvä?

http://www.cupori.com/files/cupori/3d_images/cupori_3d_150_477x122.jpg

Tätä (siis tota vesiputkien päälle tarkoitettua eristettä) vaikka K-raudasta pätkä, halki, ja jessellä kasaan. Jäätymisongelma juomareppuletkussa solved. Toki toi suukappale pitää puhaltaa tyhjäksi, se kyllä paljaana jäätyy.

Mulla on talveksi omalle juomapussille askarreltu neopreenipussi, joka eristää sitten säiliön, ja sit ite laitan talvella vielä juomat noin 60-70 asteisina reppuun. Lämmittää alkumatkassaa vähän selkää, mut se oikeastaan vaan pitää lihakset vetreinä, ja sit toi juoma on mukavan lämmintä (40-50 astetta) vielä jopa parin tunnin päästä. Ja sit kuumana nautittavista urheilujuomista mustaherukkadexal kirkkaasti parhaimman makunen, kylmänä sitä en sensijaan voi sietää…

^^Camelbakin sivujen mukaan polypropeenia, eli ei tämän luotettavan sivun sisällä myöskään BPS:ää sikäli kun BPA:ta ei ole tarvinnut korvata alkujaankaan.

Nonnih. Hyvä. Käsittääkseni.

Odie - 16:06, 24.9.2013 » Toki toi suukappale pitää puhaltaa tyhjäksi, se kyllä paljaana jäätyy.
Suukappaleellekin on oma suojansa. Googleen camelbak bite valve cover jos kiinnosta.

http://www.evanscycles.com/product_image/image/2f6/2e2/428/27775/product_page/bontrager-race-lite-cage.jpg

Bontrager RL + Camelback Podium Chill Insulated toimi ihan hyvin koko kesän. En ole testannut Podiumia kylmässä enkä oikein usko että eristys auttaa kunnon pakkasilla.

FF - 15:07, 17.9.2013 » http://media.prollyisnotprobably.com/wp-content/uploads/2012/08/HotSauce.jpeg mitänäitänyton..
nytnyt mistä mä saan tollasen???????????????????? VASTATKAA! toi ihan parastakamaa toi kyseinen soossi ja haluun tollasen nyytt!

Ei taida saada enää uutena, osoite lukee siinä kuvassakin.

Barry McGee x Cinelli

http://www.wingedstore.com/222-large_atch/barry-mcgee-water-bottle.jpg

Ihan ilman mitään seksismiä: näyttääpä aika m*lkulta toi alemman pullon jäbä.

http://www.sjscycles.co.uk/images/products/medium/continental-plastic-bottle-750-ml-clear-IMG13656.jpg
Nää on nopeita, hyviä ja halpoja.

^^ Nyt kun sanoit.

Hellekelit on taas kohta. Ajattelin raportoida, että Minouran kisko + Minouran AB100-4.5 telineet näyttäisi toimivan täysin hyvin Camelbackin Podiumin kera satulan takana, en huomannut kertaakaan kanttareissa että pullo olisi pyrkinyt lentoon. Kiitämme myös toissijaista toiminnallisuutta hanskatelineenä talvisaikaan ja kauppareissuilla, mutta moitimme Ass saver -yhteensopimattomuudesta.

nalle wheelroos - 15:24, 24.9.2013 » ^^Camelbakin sivujen mukaan polypropeenia, eli ei [tämän](http://guide.thesoftlanding.com/is-bps-the-new-mystery-chemical-in-bpa-free-plastic-food-containers-and-cans/) luotettavan sivun sisällä myöskään BPS:ää sikäli kun BPA:ta ei ole tarvinnut korvata alkujaankaan.
Heh heh. http://en.wikipedia.org/wiki/Polypropylene#Health_concerns

WE’RE ALL DOOMED! Elikkä tuohikupposella lipotaan lähdevettä matkan varrella.

Vaikka olitkin (ehkä?) kieliposkessa liikenteessä, niin muutama huomio.

Ensinnäkin liukenemisen on toistaiseksi havaittu vaikuttavan labrakokeiden luotettavuuteen, joka /= terveydelle vaarallinen. Oleamideja näyttäisi erittyvän luonnostaan eläimissä ihmisissä, säätelevät jotenkin unentarvetta ilmeisesti. Quaternary ammonium biocidesien haittavaikutukset kylläkin ulottuvat ihottumasta kuolemaan.

Toiseksi, luulisi että ne olisi kuudessa vuodessa saaneet jonkun tutkimuksen aikaan aiheesta, tai sitten vaihtoehtoisesti tuloksissa ei ole ollut mitään ihmeellistä.

Kolmanneksi:
“His group of researchers has taken to carefully pre-washing all the tubes and containers they use. “Two hours of washing prior to a three-hour experiment,” Holt says of the time-consuming procedure. It results in much cleaner data”.

asb - 14:22, 1.4.2014 » Heh heh. http://en.wikipedia.org/wiki/Polypropylene#Health_concerns WE'RE ALL DOOMED! Elikkä tuohikupposella lipotaan lähdevettä matkan varrella.
Viime kesän juhannusyön 300km reissulla oli vähän ongelmia saada juomavettä mistään, kun ensimmäisen 150km kaikki paikat olivat kiinni. Tsiigailin kartoista Jkl-Sysmä-Asikkala -väliä ja koitin googletella mahdollisia lähteitä mutta yhtään ei löytynyt koko reitin varrelta.

Olis kiva jos joku tekis kattavan lähdekartan.