Omnium Mini Cargo *nyt UUSI koko ja väri*.

tällaista olis kyllä metka päästä joskus testaamaan. itse asiassa haluaisin myös kokeilla: tandemia, cargoa, takionia tmv pellepyörää ja penny farthingia. just sayin. hyvä väri muuten.

pieni merenneito - 11:35, 15.8.2014 » tällaista olis kyllä metka päästä joskus testaamaan. itse asiassa haluaisin myös kokeilla: tandemia, cargoa, takionia tmv pellepyörää ja penny farthingia. just sayin. [s]hyvä[/s] todella hyvä väri muuten.

K1min ottama kuva vielä makupalaksi.

jos tarvisin cargo pyörää se näyttäisi tältä.

tämä on järkipyörä joita soisin näkyvän tuolla liikenteessä enemmänkin. hienokin on vielä.

sootana kun unohtui koeajaa tämmöinen

Smurf - 12:29, 22.9.2014 » https://farm4.staticflickr.com/3852/15089111839_5b881ea893_z.jpg
tässä kaikki hyvin. ride on. ajokuva lastin kanssa kiinnosta

Tarjous päällä Köpiksen suunnalla ja järkipyöräkuume on kova. Nuo kuvat tuossa yllä ei olleskaan helpota, mutta onko tuo L-koko arkiajoihin riittävä.

EEEaaarrrggghhhh…

^Anna palaa vaan.

Kadunko jos myyn Sebun ja hommaan tällaisen ainoaksi (järki- ja kauppa)pyöräksi?

Mie koitin jo ittelleni moista hommata ajatuksena järkipyöräillä auton käyttöä perheen tarpeissa vähentäen. Olisin laittanut rollerin hieman sporttisempaan kuosiin jne.

No meni tilaus läpi ja tuli yhteydenotto maksuhommista/lähetyksestä ja tänään kuulemma piti saada pyörä liikkeelle. Iltapäivällä tulikin sitten viesti, että ovat mokanneet, varastosaldot eivät pidäkään paikkaansa ja sinkulamallit L-koossa on loppu. Kyselin asiaa, mutta ei kuulemma pysty tekemään vaihteellisesta sinkulaa, vaikka niitä on varastossa ja ostaja olisi.

Pitäköön tunkkinsa. Eli hakusessa itselle uusi järkiratkaisu…

https://pbs.twimg.com/media/B3WueAYIMAA4IL0.jpg
https://pbs.twimg.com/media/B1Gw4DxIEAAsmuN.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BxukOuTCYAEJ3FN.jpg

Tuossa muutama kuva, mutta valitettavasti perspektiivi on oma eli kunnollista todellisuutta ei ehkä näe.

Uijui! Olivat Tanskan päässä miettineet vielä asiaa ja suostuvat ehkä sittenkin kasaamaan yhdestä vaihteellisesta kompliitista mulle sinkulan, mutta jotain osamuutoksia kuulemma olis tulossa “tappioiden minimoisiseksi”. Kuulemma niiden tavoite on lopettaa sinkulamallin myyminen kokonaan ja siksi osien kanssa aika uupelo. Katellaan mitä tästä tulee…

Nyt jo liian pitkään arponut S ja M -koon välillä. Mitä enemmän miettii, sitä epävarmemmaksi tulee. Vaikuttaako toi “korkealle jatkuva” emäputki jotenkin? Tietysti ohjaamoa ei saa kovin alas ja toisessa ääripäässä speisereitä ei tarvitse niin paljon.
Pituutta mulla on 171,5 cm ja inseam 83 cm. Riserillä meinaan ajella. En haluais kauheeta satula-tanko -tiputusta enkä speiserkasaa.

Jimmi sanoi mitoiksi:
S - ST C-T 51.5 ja ETT 52
M - ST C-T 54.5 ja ETT 54.5
On vähän slouppia.

Edit:
The Eddy Fit (cm)
Seat Tube Range c–c: 55 - 55.4 cm
Seat Tube Range c–t: 56.6 - 57.1 cm
Top Tube Length: 52.6 - 53 cm
Stem Length: 9.5 - 10.1 cm
BB–Saddle Position: 74.8 - 76.8 cm
Saddle Handlebar: 51 - 51.6 cm
Saddle Setback: 5.5 - 5.9 cm

Miten tuon räckin putkenpäät näyttävät niin vaarallisilta? Ovatko ne todella vain katkaista siitä ilman mitään tulppia?

Tänään tuli paketti, jossa allaolevan kuvan kaltainen otus. Hyvät fiilikset ensimmäisen noin 20km säätölenkin perusteella eli ei ole pappasmurffi puhunut pehmoisia tuon hyvästä ajettavuudesta. Pientä hieromista olis vielä setback tolpan ja pykälää tai paria pidemmän stemmin kans. Sit jakkaraksi pitää kaivaa varastosta yks sisäänajettu Brooksi ja tartsiin keksiä joku mukava verkkohässäkkä…

Mulla kenties saattaa olla heikkous oransseihin filareihin :slight_smile: Niin ja tuossa oli ainakin tuon tartsin putken päät ihan nätisti tulpattuna.

Sisuria vaan ja askartelet sellaisen verkkohommelin.

Huutele ihmeessä mikäli vapari alkaa paukkumaan, koska mulla se tekee sitä ajoittain ja tietty vaseliinia paikkoihin, keskiömuhvi oli ainakin kuiva.

Midnight Blue has some twilight.

Keulaan menee sitten about 2" 406-vanteen kanssa.

Koska tänään kaikkea jännää, niin edessä on nyt 2.125 Michelin Mambo ja mahtuu just pyörimään. Korkeus on ookoo, mutta leveyden puolesta on millipeliä.

Mistä kiva 2" nappula lumelle?

Edit: Oliskohan tuosta kelvollinen
http://kauppa.mrbike.fi/WebRoot/vilkas04/Shops/20121111-11092-163274-1/519A/EC3A/02D5/3744/9149/0A28/1006/FDA5/intense-mk.jpg

dibsssss