älä ikinä osta!!!

Pari kuukautta ennenkuin pistosuoja edes pilkottaa? Ja vain yksi flatti? Ma olisin tyytyvainen jos renkaat kestais noin kauan.

Ensimmäisen ja viimeisen kerran ostin Michen tuotteita. Halvalla kun sai niin “päivitin” Plugiin uudet mustat Miche Advanced -kammet. Pari päivää sitten alkoi ihmeellinen ketjujenrutina, ja tänään putsasin koko voimansiirron. Ongelma ei tietenkään poistunut, koska eturieska on ihan soikea.

Kampi eteen/ylös = ketjut ratakireydellä
Kampi taakse/alas = ketjuissa kahden sentin pelivara

Ja kaikki tämä tapahtui niinkin pitkässä ajassa kuin kuukausi ja kilometrejä vähän.

Omasta kokemuksesta: Advanced -kammet ovat varsin toimivat: jäykät, ok q-faktori + ketjulinjahommelit ym, mutta Advanced -ratas on selkeästi huonolaatuisempi: kuluu kohtis nopsaan + pyöreyessä ropleemeja.

^ otappa rattaan pultit löysälle naputtele kireistä kohdista ketjua ja kiristele pultteja ja naputtele taas ja kiristele taas (kiristele joka toista ei sitä viereistä)

^^Kammissa ei kyllä ole mitään valittamista.

^Tarviipa kokeilla tätä.

MikeNAS - 14:02, 9.5.2011 » Ensimmäisen ja viimeisen kerran ostin Michen tuotteita. Halvalla kun sai niin "päivitin" Plugiin uudet mustat Miche Advanced -kammet. Pari päivää sitten alkoi ihmeellinen ketjujenrutina, ja tänään putsasin koko voimansiirron. Ongelma ei tietenkään poistunut, koska eturieska on ihan soikea. Kampi eteen/ylös = ketjut ratakireydellä Kampi taakse/alas = ketjuissa kahden sentin pelivara Ja kaikki tämä tapahtui niinkin pitkässä ajassa kuin kuukausi ja kilometrejä vähän.
Oivoi ja minä juuri ajattelin moiset hommata.

Planet x -takanapa, tuo halpisnapojen Timo Soini. Viime toukokuussa otettu ajoon, nyt havaittu aikamoinen vitullinen klappi sivusuunnassa ja nimenomaan vetopuolella. Pyörimissuunnassa laakeri ok, mikään säätö ei auta, akselikaan ei ole poikki - kannattanee sijoittaa ne vähätkin roposet joihinkin oikeisiin napoihin niin kuin fiksuina varmaan jo teettekin.

Älä heitä kirvestä kaivoon, konelaakerit on halpoja. Ja uuteen laakeriin sit laatuvassut ennen asennusta ja phil-laatu pikkurahalla on tosiasia.

Oon tehnyt noille niin että aina laakeria vaihtaessa jätän navan sisälle jäävän laakerin pölysuojan asentamatta ja lyönyt navan täyteen vasentalinjaa(kysy paulukselta). Toimii. Tosin tuollasta klappi ongelmaa mulla ei kyllä ole ollut. Mut jaoin tämän tässä nyt kuitenkin.

Hyvä se on, hanki uusi laakeri sinne… samalla kun ostat sieltä hertsikasta, osta mullekin pari kappaletta… vaikka mun oma on-one halpis on ihan jeppiskunnossa.

Eikä kannatta säästellä sitten laakerin hinnassa.

seitan, meen illalla hakemaan laakereita ja jotain astraalivassua.

Smurf - 8:08, 13.1.2012 » Hyvä se on, hanki uusi laakeri sinne.. samalla kun ostat sieltä hertsikasta, osta mullekin pari kappaletta.. vaikka mun oma on-one halpis on ihan jeppiskunnossa. Eikä kannatta säästellä sitten laakerin hinnassa.
mistäs sieltä hertsikasta saa laakereita? ja saiskohan sieltä laakereita myös miche xpress takanapaan(ilmeisesti konelaakerit. en ole ehtinyt purkaa joten en ole varma.)?

Laakeri-Center, Laippatie. Ota laakerisi irti, tutki koodit, mittaa, soita tuonne ja kysy. Yleensä palvelevat pyöräilijöitä erinomaisesti.

kiitos! luulenpa, että otan laakerin irti ja otan mukaan ja menen käymään. asun niin lähellä ettei hukka reissukaan nyt niin haittaa.

Laakeri lähtee micheistä kivuttomammin kun ottaa rattaan irti.

^äärimmäisen tärkeä huomio. Omassa tapauksessa kaks lafkaa ihmetteli sitä ensin, sitten vein kiekon himaan, otin rattaan pois ja vetäisin koko paskan ulos kiviseinäankkurilla.

Halpakaupasta myös löytyy ja toki halvalla, ainakin On-One / Dimension navoille: tyyppi 6000 2RS eli tuote 41412.

kiitos vielä näistäkin neuvoista!

Velodromeshop. Vigorelli runkosetti saapui kyllä kahdessa viikossa mutta väärän kokoisena. Tilauksen aikana ei mitään ilmoituksia sähköpostiin, että tuote olisi lähettetty tms. Nyt lähtee sit palautusrumba käyntiin… nooh toivotaan, toivotaan. kesäksi jos tuon saisi

^Mä varoitin, halvin ei ole aina paras paikka tehdä ostoksia…