AMA: All-Black the Necrobike, the Annihilacycle eli Musta Puksu

Näyttää kyl hyvältä vaikka en paksuista mittään tiiäkään. Tämmösen mä haluisin.

Näitä tarvittais kyllä:
http://www.clasohlson.com/medias/sys_master/8873221849118.jpg

Oikke hiano!

Tekisi mieli testata fatbike. Oikein hieno kulkine!

^kannattaa sitten muistaa että läskin koeajaminen saattaa aiheuttaa yllättävää rahanmenoa…

Mutta mutta, kiitos kehuista, vaikka onhan tää nyt aika nöyrä kulkine: old school ja periaatteessa hinnat alkaen-palikoilla. Mutta ei se hauskuusfaktoria laske ollenkaan :smiley:

Nyt on sitten etukiekkokin ok: vein pyörän Tommille, sanoi että menee pari tuntia. Kävin lounaalla, piti lähtee hoitamaan vielä pari asiaa kaupungilla mutta en ehtinyt koska textarii pukkas, hain pyörän takas. Eipähän tartte edelleenkään miettiä mihin vie pyörät laitettavaksi jos ei itse osaa/jaksa (vaikka nyt olikin kyse kiekonkasaajan inhimillisestä virheestä).

Vannepampulat on edelleenkin mietinnässä. Saiskohan niitä tiimarista tjsp, en jaksa postaa “mistä näitä osia saa -lankaan” :stuck_out_tongue:

Punasta ja vihreetä TQHCFR-tarraa toi huutaa edelleenkin, täytynee laittaa Mikolle viestii :slight_smile:

^BR-lelut myy pampuloita :slight_smile:

About kolmekymppinen mies BR-lelussa ostoksilla :smiley: mutta kyllä on pampuloita vaille hieno kulkine kyllä :slight_smile: harmi kun omastani ei saa sinkulaa :frowning:

jerppa - 14:02, 13.8.2013 » About kolmekymppinen mies BR-lelussa ostoksilla :D
Aivan, ne muut asiakkaathan siellä onkin tosiaan niitä 2-5 vuotiaita pikku Pekkoja ja Liisoja omilla kultaisilla Amexeilla ostoksilla.

^^vai kolmikymppinen :smiley: Kiva, et oon säilyttänyt nuorekkaan habitukseni ja ihmiset arvioi mut tuoreemmaks kuin todellisuudessa olenkaan.

Mutta sinä päivänä kun joudun nolostumaan siitä että ostan itselleni leluja, on se päivä jolloin minusta totisesti on tullut ikäloppu. Älköön se päivä koskaan koittako, koska sen jälkeen voinkin hypätä esim. sillalta

EDIT kyllähän Fattysta sinkulan saa, jonko ketjunkiristäjällä (jos pystyy) ja varmaan myös EBB:llä

Ei tarvii länkkäriin asti lähtee, clasult ja tigeris myydään noit kans

^länkkäriin mun juurikin pitää mennä, koska postissa odottaa Middleburnin 30T ratas karhunrasvaan. On tää speksaus lähtenyt taas käsistä vaikkei fillareiden määrä lisäännykään o_O (nyt taas vähän rönsyy, mutta ei varmaan haittaa ketään)

Onks tää nyt semmonen katurantapyörä?

Tämä hyvä. Edelleen.

kyttyra - 13:25, 13.8.2013 » Punasta ja vihreetä TQHCFR-tarraa toi huutaa edelleenkin, täytynee laittaa Mikolle viestii :)
Kaiva jostain hiukan osviittaa mikä punainen ja vihreä. Teen huomenna!

^^^katurantapyörä, nimenomaan :smiley:

^SUPER!1 Punaista ja vihreää Tesa-teippiä mä tohon käytin, mun mielestä allaolevassa kuvassa on samaa matskua (reunimmaiset). Livenä näyttävät tosin hieman lämpimämmän sävyisiltä.

Ai niin, ja noi kirkkaat värithän koodautuu kivasti mun Mantis Shrimp t-paitaan :smiley:

https://lh6.googleusercontent.com/-myIY7s9mMaU/UgonZFcRWcI/AAAAAAAAAbQ/4kyZoDU1uZk/w717-h538-no/WP_001560.jpg

EMBRACE THE DARKNESS https://lh5.googleusercontent.com/-weDDSIQNXvM/UgooQXZ8yhI/AAAAAAAAAcM/FBTWuZmFqDY/w15-h17-no/icon_evil.gif https://lh5.googleusercontent.com/-weDDSIQNXvM/UgooQXZ8yhI/AAAAAAAAAcM/FBTWuZmFqDY/w15-h17-no/icon_evil.gif

…toi paita täytyy myös ottaa vakiovarusteeks ku lähtee baaripyöräilemään. Antaa +1 charismaan ja appearanceen, läski taas +1 manipulatioon ja intimidatioon :slight_smile:

Eiks läskipyörällä ajaminen oo merkki siitä, että ei ole liian vanha menemään lelukauppaan tai hyppimään laiturilta pommeja veteen yhä uudestaan ja uudestaan?

Monarkki - 18:09, 13.8.2013 » Eiks läskipyörällä ajaminen oo merkki siitä, että ei ole liian vanha menemään lelukauppaan tai hyppimään laiturilta pommeja veteen yhä uudestaan ja uudestaan?
ON! Ja kattokaa nyt mitä saitte mut tekemään. Siinä on nyt kakskytä [i][pampulaa](http://biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Polkupyorat/Lisavarusteet/Lastentarvikkeet/Polkupyoran-pinnojen-koristeet-10-kpl-27379/)[/i] kaikissa sateenkaaren väreissä ja heijastimilla kaiken lisäksi.

EDIT mutta on tuo ihan pirun hauska vekotin nyt. Kevyempi takapää tuo ajoon leikkisyyttä, ja polkaistessa vapari ottaa kiinni napakammin kuin Alfine (jossa on sellanen typerä tyhjä liike kun aloittaa polkemisen). ACS:n vapaarataskin on lähes aavemaisen hiljainen vaikkei tietenkään Alfinelle pärjää siinä :slight_smile:

En olis silti ottanut tosta vaihteita pois ellei mulla olis ihan oikeetakin vaihdepyörää…

Hah, hyvä idis. Mä olen noiden reiällisten vanteiden kanssa miettinyt käyttäväni äässikuvia, mutta kun ei ole sellaista sopivaa projektia, niin on jäänyt ajatuksen asteelle. Olkaa hyvät.

:smiley:

Tulipa muuten mieleeni että saakohan jostain päin Turkua mustaa heijastusteippiä? Ja jos saa, niin onko sellaisessa yhtään joustoa. Pan-afrikkalaiset vannanuhat vois tarvii sellaisia. Muitaakseni teipeistä oli juttua jossain langassa, mutta en jaksa etsiä.

Tosi äijjä todellakin koristeils noi cutoutit tisseillä ja perseillä, mutta mä en oo sellainen.

Ultimaalinen uros laittais tollaset ja ajelis kiltti päällä :smiley:

Onpa hieno! Jostain oudosta syystä rupesi tuollainen kuumottelemaan. Paksupyörällä voisi varmaan ajella loskasohjossa kuin esimies! Värikkäine yksityiskohtineen 5/5. Tekniikasta en osaa kummemin sanoa, mutta uskon, että on just hyvä kans.