AMA: Samson Elaborate

No tästä minäkin tykkään. Kaikista Keirin-merkeistä eniten hehjuum erikoisartesaani. Omega V:t on myös hienot. Riseri vaan sillalta alas.

Hieno on. Tykkään eniten noista haarukanpäistä. Siis yksittäisenä yksityiskohtana.

asi - 21:13, 9.8.2013 » Jaguar-stemi + riseri toimii, näyttää hassulta ja kivalta.
Tää olikin ainoo vika. Hönön näköinen "fashion over form/functionality" kombo. Muutenhan tää on varsin tiukka teräshimmeliksi.
asb - 14:47, 30.8.2013 »
asi - 21:13, 9.8.2013 » Jaguar-stemi + riseri toimii, näyttää hassulta ja kivalta.
Tää olikin ainoo vika. Hönön näköinen "fashion over form/functionality" kombo. Muutenhan tää on varsin tiukka teräshimmeliksi.
komp. inhottaa olla tämmönen, mut tommonen jyrkkä stemmi ja raiseri? k'mon. osta vaan joku helkamainserahybridi suosiolla, ok? näyttää todella idiootilta.

Edit: muuten makee ajokki kyllä.

Höhöö, jaguar + matala riseri on just hyvä. Nishikihybridi löytyy toki tallista, ei huolta!

tästä pidän. hieno runko. sopivan maltilliset palikat.

ohjaamosta: en tykkää minäkään, mutta tämä vain ulkonäöllisesti.

eikö tuossa ole juuri kysymys ulkonäköseikkojen uhraamisesta ajossa toimivan ratkaisun edessä? esim. suora tanko (ja maltillisempi kannattimen kulma) on, ainakin oman kokemukseni mukaan, huonompi ranteille + riserilla saa aeromman asennon kannattimen vierestä. toki näissä lähtökohtaoletuksena, ettei tahdo droppia. mikä on sinänsä kaupunkiajoon ihan ymmärretävää. ja jos droppi ei itselle (ko. käyttötarkoitukseen) sovi, niin dropin väkisintyöntäminen settiin, koska “ratapyörä”, on muotia ennen funktiota jos mikä.

mites muuten nämä japsiteräät suhteutuvat putkiensa osalta eurokollegoihinsa? vai olikohan tästä puhetta jo esim. kunniakkaassa “njs keskustelua” -langassa, en muista.

e. onko muuten tää zygä? (hyviä referenssikuvia eri ohjaamolla & paloilla)

kepeesti yks tän kauden näteimpiä. ajaisin.

^^ Ajelin jonkin aikaa suorahkolla tangolla eikä se oikein tuntunut hyvältä ranteissa, enemmän sweeppaavaa tankoa en jaksanut ruveta etsimään. Riserillä saa vaihdeltua vähän oteleveyttä, -kulmaa ja korkeutta. Pelkkä droppi ei toimi mulle kaupunkisuhailuun. Eli joo, aika samat pointit tässä nyt tuli.

Fillari on sama ku tossa pedalroom-linkissä.

kid_scientifik - 14:58, 30.8.2013 » mites muuten nämä japsiteräät suhteutuvat putkiensa osalta eurokollegoihinsa?
[Täällä](http://classicvelo.blogspot.fi/2011/08/rose-by-any-other-name.html) ja [täällä](http://classicvelo.blogspot.fi/2011/06/tange-prestige.html) on juttua tuosta. Ainakin noiden artikkeleiden mukaan olisivat parempia, mutta varmaan vastakkaisiakin mielipiteitä on.

Edit: tuuttaa tämä ƒtƒŒ|ƒ€ƒ`ƒ…|ƒu Google translatorin läpi

mimmiltä tuli hyvä pointti:

tähän verrattuna

tässä

hukkuu hieno runko kaiken muun kiiltävän keskelle.

ylemmässä myös ehkä enemmän luonnetta ja toisaalta omasta mielestä poikkeuksellisesti deepit rimssit sopii. arviota siis puhtaasti esteettisessä mielessä. ajotuntumasta sukeltavalla jaguaarilla ja riserilla en osaa sanoa mitään.

samaa runkoa alkuvuodesta kuolasin kun tuli lontoossa myyntiin.

Hieno pyörä. Innostuin tällaisista peleistä “back in -09”. Silloin kaikilla oli sukeltava stemmi ja riseri. Se on hyvännäköinen kombo ja toimii hyvin myös.

Jos olis ylimääräistä rahaa, niin tällaistä katu-NJS meininkiä hakisin minäkin.

Jees, noi hoossonit sopii tohon hyvin, mutta ei oo ihan mun juttu. Jotkut muut hoossoneja matalammat tummakehäiset kiekot kelpaisi kyllä, nämä nyt vaan oli jo valmiina. Diggailen kyllä tästä kalpeammasta, vähäeleisemmästä lookista myös.

vähäeleisemp elegantimp.

ehkä joku harmaa-anodisoitu kehävalinta + da:n vastaavavärityksinen eturieska vois toimia. tai sitten jotain pientä mustaa jippoa sinne tänne.

Paljo paree ulkonäöllisesti kirkkaill paloil,jos noita kahta ylempänä olevaa kokonaisuutta verrataan keskenään.

Mahtava runko ja fillari. Harrastan itekin jaguar + riiseriä, just hyvä.

TS:än kasaus best, jaguar+riser best. HSon kiekot ja kompaktidroppiohjaamo suoraan roskiin.

No onhan se hieno pöörä! Vaikkakin niin kuin skid tuossa mainitsi niin kyllä näihin välillä jotain pientä erottuvaan yksityiskohtaa jää kaipailemaan. Riseri hyvä käyttötarkoitukseen ja ei tuo jaguar+riseri mitenkään pahalta näytä.

Ratahommia ja mustaa speksiä kesän ajalta. Aivan hyvä pyörä kyllä.

Mustat putkiosat ei pue kovin hyvin, mutta tuo ylempi tanwall-kokoonpano herra jumala miten upee.

Musta ihan hyvä. Nää vähän isommat japanin rassit on kyllä siistejä.