turvallisesti kotiin topic

Kylhän noita pubeja ja peijaisia tulee koluttua pyörällä. Yleensä skarppaan sen verran kuitenkin et ei oo täysin wasted ja ihan hyvin on päässy polkien himaan. Mut pari hassua kertaa turvautunut bussiin tahi taksiin ja hakenut tsygän seuraavana päivänä.

Kaikki pyöräilijät on juoppoja mut kaikki juopot ei oo pyöräilijöitä.

joskus oon saattanu biänes maiztiz ajaa fixed gear pyöräl kotii

^ sama

lasketaaks savuissa ajelu?

Ei oikeestaan koska oletetusti normaali olotila kuitenkin.

no onhan tässä tullu vedettä

Joo ei mun mielestä savuista tarvi erikseen ees mainita.

N00bieMcN00bface - 19:26, 7.7.2020 » Joo ei mun mielestä savuista tarvi erikseen ees mainita.
Vedin viikonloppuna vähän pilvee whipskid niskalle >:3

En minä siis vaan joku vintagekaupan myyjä

Eipä oo liikaa tullu ajeltua kännissä enää. Tykitin parkkeeratun auton lunastuskuntoon, katkaisin solisluuni ja portaprot siinä samalla. Ambulanssi haki korttelinpäähän tyksiin ja havahduin sieltä sitten. Meni hermot paikalla oleeseen lääkäriin, kysyin olenko vapaa lähtemään. Kieltäydyin kipulääkkeistä ja kävelin kotiin, välillä pysähdyin huutamaan kivusta. Seuraavana päivänä round2 terveystalossa ja paluu tapahtumapaikalle: pyörä pöllitty, noh oppirahoja.
Tästä oppineena ostin dirt pyörän, koska ei enää kuumottanut. Noh se pyörä on sittemmin myyty, kun ei tullut kuitenkaan ajettua.
Tarinasta palauduttu aivan hyvin, kaikenkaikkiaan naurattaa koko homma.

Oon kaatunu kännissä naamalteni sekä pyörällä että skeitillä mut sillai ihan vähän vaan.

En ole ikinä jättäny fillariani menomestoille, olin missä kunnossa vaan. Ja joskus se on johtanu pahoihinkin kaatumisiin, puhdasta tuuria että oon hengissä vielä. Nyttemmin en juurikaan juo paitsi olutta tai viiniä ruuan kanssa, vähensin tälle tasolle jo ennen lapsen syntymää koska pienen ihmisen tekeminen orvoksi on niin tyhmä ajatus että jopa minä pyrin sitä välttämään.

Nuorena sitä pari kertaa heräs niin että fillari oli poissa, enkä enää muistanut missä.
Yhdestä otin lukon tarakasta poliisin huutokaupassa.

Samoin joskus seurasin omia jälkiä lumessa aamulla kun hain ruokaa ja olin ajellu koko matkan keskellä tietä, ja suoraan läpi kahden liikenneympyrän.

Lapset kyllä on hillinnyt humalahakuista juomista paljon.

en ois oppinu ajaa fixed gear selvin päin koska fixed gear jarruilla ei todellakaa ollu mikää juttu viel sillo

also

ununu - 9:03, 9.8.2016 » sadan tonnin cargo populuksen edes lukitsematta städärin pilkkuun asti
ei ees oltu populukses missää välis
kaukomieli - 9:39, 8.7.2020 » Oon kaatunu kännissä naamalteni sekä pyörällä että skeitillä mut sillai ihan vähän vaan.
Itsellä samankaltasia kokemuksia! Ei oo kovin helmee se, kun herätessään miettii onks outo olo darraa vai aivotärähdystä. Sillähän ei olis väliäkään jos ei olis heränny noita oloja miettimään.

Jännä toi et skidit sitte jengillä kääntää fokusta. Taidatte olla ainakin sillä mittapuulla hyviä isukkeja, onnee teille!

Itte en oo valmis summonaan jotain olentoo olemisen karuun heittelyyn siinä toivossa, että mun dokailu siinä samalla rauhoittuis, mut kippis

Mites teitä jotka ootte pannutellu hönöpäissään niin onko tullu poliisijuttuja ja onko puhallutettu? Onks tullu isoo soosoota vai minkälaista siinä tapahtuu?

Taisin puhaltaa jotain 1.5 ellen väärin muista, voi olla että enemmänkin. Enivei olin aika hyvässä sanoisinkoettä. Poliisilta tuli puhelu, totesivat että kehon vauriot riittänee muistutukseksi. Vakuutusyhtiö ilmoitti korvaavansa 2/3 vaurioista koska töhöilty kännissä. Lopulta omat kulut 50€ ambulanssimaksu jota en edes jaksanut hakea vakuutuksesta ja ortopedikäynti kuitattiin täysin. Vakuutusyhtiö ei koskaan perinyt mitään siihen kolhittuun autoon liittyen, tiedä siitä sitten. Pyörällä ei kuitenkaan ole promillerajaa varsinaisesti niin varmaan vähän tulkinnanvaraista hommaa. Jos joku muu ihminen olisi loukkaantunut rytäkässä olisi todnäk liikenteen vaarantamisesta ollut kyse.

Ite oon huomannu, että pienessä tuiskeessakin pysyy fixed gear pyörällä paremmin pystyssä ja eteneminen on huomattavasti suorempaa, kuin omilla jaloilla. Kroppa tosin pistää aina stopin ennen kun oon siinä kunnossa, etten pyörällä pysyisi pystyssä tai muistaisi aamulla miten oon kotiin tullut. Pää pysyy myös sen verta mukana, että tietoisesti ajaa ei-täysii ja alkaa hudastelemaan jo hyvissä ajoin ennen risteyksiä ja muida kadun käyttäjiä. Pannuttanut oon monesti, mutta aina selvin päin. Eihän se fiksua oo sooseissa liikkua pyörällä, mutta on se itselle vakaampaa ja turvallisemman tuntusta kun lähteä dallaamaan.

N00bieMcN00bface - 16:08, 8.7.2020 »
kaukomieli - 9:39, 8.7.2020 » Oon kaatunu kännissä naamalteni sekä pyörällä että skeitillä mut sillai ihan vähän vaan.
Itsellä samankaltasia kokemuksia! Ei oo kovin helmee se, kun herätessään miettii onks outo olo darraa vai aivotärähdystä. Sillähän ei olis väliäkään jos ei olis heränny noita oloja miettimään.
Noissa oli sillai onni matkassa et tulokulma oli sellanen et selvisin turvoktuksella, asfaltti-ihottumalla, henkisillä mustelmilla ja pikkuarvilla.

Skeitin kans oli kyl sillai epäonnee et tökkäs pikkukiveen.

Rullailin ihan rauhassa kotiin jostain jatkoilta arabiansiltaa pitkin mut oli vähän kylmä nii laitoin kädet hetkeks takintaskuun pikku alamäessä. Vastaan tuli tappajasepelimurikka ja tein sit aika tyylipuhtaan faceplantin kun ei kädet oikein ehtinyt mukaan, paitsi toisen sain kyl vähän väliin kun rystyset aukes.
Ei ollukaan aikoihin tökännyt kiveen kun oli vähän muhkummat renkaat, enkä muista et oisin joskus muulloin skeitannut kädet taskussa, mut enemmän sit kuitenkin onnee kun epäonnee kun ois voinu käydä tosi huonostikin. Silmä kävi niin lähellä tonttia et ihan sen vierestä meni nahka rullalle, ei siis mistään ns. silmäkulmasta vaan siitä kohtaa mihkä tulee naururypyt hävis sellanen pikkurillin kynnen kokonen pala. Mut mikään ei kumahtanut, murtunut tai nyrjähtänyt tai muutakaan juuri kosmeettista kummempaa.

Mut se ääni kun kulma osu tonttiin tuli fläsäreinä takas nukkumaanmennessä. Vähän sellanen kirskahdus kun puris kiveen, hyi saatana olikohan siinä enemmänkin sepeliä, onneks sain käden ees vähän väliin.

Ottakaahan iisisti.

E. pyörällä kaaduin kännissä joskus teininä, kerran oon taluttanut, kerran on jääny pyörä parin talon päähän lojuun ja kerran pariksi päiväksi lähipizzerian eteen. Aikas tuurijuoppona sitä on joskus painellu menemään ja pelottavan hyvinhän se tuntu sujuvan.

ajankohtane tiedotus seuraa: päästii nimim. pieni merenneito kans turvallisesti kotiin.

oma panos eventtiin oli taluttaa n. 500m

pääsin hei turvallisesti kotiin!

muuttujia matkassa oli: meikäläisen koordinaatiokyky, kaikki muut liikenteessä ja tietenkin se fixy millä ajelin. no jk, kyähämmää jo alan sen laitteen tajuta; bullis ja kaikkee. valot myös. skidailin muutenvaan pari kertaa. en lähtis kisaileen sillä taidolla, mut herregud tosissaan mä vannon sulle bror ohan se siistii vähän lukkojarrutella meneen ja tiäks, ohasseny. ovvaan.

täällä ollaan, mää, pari vajaata tornii nuuskaa ja pari muuta topsutinta mitkä on noissa lehdyköissä valmiina.

taidan kaivella myös ajaa fixyllä topsulin koska miksei. toistaseks mun paras työmatkapyörä on ollu fixy.