ama: skidin ajopyörä, teil zwo

dokumentoidaan tämäkin härveli vihdoin.

runkosetti päätyi omistukseeni vähän vahingossa. mutta lopulta hyvä, että päätyi. olin joskus aikoinaan kysellyt tuosta luopumassa olleelta hollannin jäbältä, josko hän lähettäisi gorillan suomeen. olin jo tuolloin innostunut ylikoon teräästä ja diggasin kovasti palstallakin esitellystä kimin samanvärisestä hattarasta. zengang oli vuodesta 2009 gorillan lippulaivaratarunko: italiassa tommasinin tai cioccin toimesta hitsattu columbuksen spirit keirinistä paitsi pystyputki jäykkyysnäkökulmaisesti cromorista, columbus max -keulalla. tuolloin homma ei kuitenkaan edennyt ja unohdin koko raamin speksatessani toniccia.

vajaa vuosi sitten samainen hollantijäbä otti yllättäen yhteyttä ja kertoi lähettävänsä runkosetin mielellään jos vain saisin hänet vakuutettua siitä, että runko päätyy kovaan, mutta sitä arvostavaan käyttöön. vakuutteluni hyväksyttiin lopulta ja runko tuli stadiin, vieläpä oikeinkin kohtuullista korvausta vastaan.

koska ameriikan rautaan speksattiin hyvää vauhtia üübereitä, jäivät aiemmin leaderissa olleet palat pitkälti vaille käyttöä. eli suurin osa partseista oli valmiina, ja buildi muotoutui miltei itsestään. lontoon foorumin jäbä fuulasi ohuesti jakkaran kanssa: normaalin vinyyliversion sijaan paketissa oli mokkapintainen ja pinkkireilinen aero. pinkkiä tarvittiin sitten sopivasti lisää, joten pinkee kingi oli saatava.

runko on minulle maantieortodoksian mukaan n. yhden koon liian pieni (n. 56 square, 74 & 74), mutta emäputki on riittävän korkea ulkoisine kuppeineen, ja koska runko on käytännössä ainoastaan katuajossa, en ole toistaiseksi kaivannut lisäpituutta. käyttötarkoitukseensa tuo on muutoinkin oikein mainio: jäykkä, mutta silti teräs. rengastilaa juuri sopivasti kakskasiin saakka.

meiningit:

*gorilla zengang & columbus max (antrasiittiharmaa)

*chris king

*mavic ellipse, eai supastar & hkk vertex

*sugino 75 & zen

*deda newton pista & truvativ noir

*american classic & kashimax aero

*white industries, all-city crayton & plemons

huonoja kännykkäkuvia; kuvarastilangoista löytyy lisää, ja katuisampia:

http://img43.imageshack.us/img43/8470/2wkb.jpg

http://img842.imageshack.us/img842/4857/yemz.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/543/bcsh.jpg

http://imageshack.us/scaled/landing/547/xgjj.jpg

olkaa mieltä.

olkaa mieltä.

hyvä mieli tuli.

Helvetin hieno kokonaisuus.

Nähtykin jo parkissa useemman kertaa, kova on, täytyy diggaa kyl.

elin pitkään uskossa et o-laakeri oli oranssi mut sit huomasin et olikin pinkki. oranssi olis parempi. nojoo, ei paljon muuta mistä en oikeesti tykkäis. ihan siisti tollaseks moderniks aahead teräspöräks. ajaisin.

p.s. 100x parempi ku tonic

Vissiin ne Ultremot kestää ajopyörässäkin. Toimii, tavaramerkkistonga on kyllä vähän möhkö muuten siroon linjaan.

Aijai kova tuli taas! Just hyvä toi pinkki kingi ja kashimaxiki sopii loistavasti kokonaisuuteen. Ajaisin ja kovaa :slight_smile:

olen varma että näin spoken edessä

Jäbän pyörät on kyl hienoi. Noi ylipitkät tupit leveessä stongassa vaan on vähän rumat, mut jos ne on tarpeeseen ni sit ne on.

On tää kyllä hieno. Voisin varautua henkisesti ja rahallisesti poistamaan tämänkin, kun jossain vaiheessa päätät luopua.

Taattua skidilaatua.

Pakko fanittaa.

noni sitte. kova

No onhan tästä pakko tykätä! stemmi on ainut palikka mistä en liiemmin välitä. Mankkiksen kanssa samoilla linjoilla oranssista, mutta jos satulaan kiskot nii hyvä näin. Hyvä, että kuvattu ajon jälkeisessä kunnossa eikä lähdetty puunaamaan.

kiitoksia kaikille kommenteista.

muutama vastaus:

*takana on kivan kulmikkaaksi kulunut durano skid, edessä pyörivä ultremo dd on kestänyt kohtuullisesti, toistaiseksi yksi flätti takana ja pintaa hyvin jäljellä

*gripit on tosiaan tarkoituksella pitkät, koska tulee ajeltua monenlevyisellä otteella

*ja tosiaan pink leeger, koska jakkaran reilit

*jos tätä vertaa tonicciin, niin kyllä jälkimmäinen on kuitenkin ns. toista maata: mitoitus enenemmän spot-on, kevyempi ja muutoinkin nopeampi. lisäksi tykkään kuitupalojen “tärinättömästä mutta jäykästä” tatsista ajossa. tällä ei oikein tee mieli lähteä tuossa setupissa mitään yli kolmekymppistä pyörittämään, mutta tonicilla ajelee pidempääkin pätkää oikein mielellään.

Yhtä erikoinen kuin keskusta puolue mut keulasta tykkään goatsesta huolimatta.
pitänee oma perussuomalainen lanka avata tästäkin suivaantuneena

Tuo runko on siis vähän niin kuin luksus-Bareknuckle?

vasaraasialainen - 11:08, 23.7.2013 » Tuo runko on siis vähän niin kuin [s]luksus-[/s]Bareknuckle?
näin. enkä mä tuosta lähellekään listahintaa maksanut, vaikka oli ostettaessa mintissä vedossa..

hieno pyörä. joskus aikoinaan tuota raamia mietin itsekin, mutta ei ollut sopivaa kokoa saatavilla ja sitten luisui Gorilla alamäkeen, joten jäi.

kelpaa tuota esitellä.

Tykkään ohjaamosta ja pinkeistä yksityiskohdista. Polkisin.

nykyisin, kun gorilla on taas jalkeilla ja putiikki pystyssä frendin naapurissa zürissä, zengang on korvattu tylsännimisellä capitalilla. joka ei tosin taida olla vielä saatavissa.

btw. zengang suomentuu vapaasti zen-vaihteeksi. einfach toll.