TQHCFR esittää: Hors Catégorie.LISÄÄ PASKAA LAHKEESEEN

Googlasin tämän ja päätin et oon mukana yli kolmosen välelllä ;D

munakorva - 21:34, 21.7.2013 » Sanon jo etukäteen, (jos nyt on kyse siitä mitä luulen) ETTÄ TÄTÄ VARTEN VÄLITYKSIÄ VAIHTAVIA EN PIDÄ JUURI MINÄÄN!!!!!!
http://www.quotesvalley.com/images/09/there-is-no-god-higher-than-truth.jpg

…en ole tosin kovinkaan kernas lähtemään tähän leikkiin, mutta pakko kai se on

Ei millään pahalla mutta pitäisköhän teidän pistää se oma foorumi pystyyn?

rasisti.

miglos - 22:39, 21.7.2013 » Ei millään pahalla mutta pitäisköhän teidän pistää se oma foorumi pystyyn?
keep on walking boy. they will never stop

http://thesearethings.com/work/hatersgonnahate/img/hatersgonnahate-01.gif

Mun pointti on se että tällä foorumilla esiintyvät sisäpiirin ntkt jutut on aikas perseestä. Kun mä pidin mun ällärit niin se oli avoin kaikille ja sinne tulikin naamoja ketä en ennen tuntenut mikä oli kliffaa. Lisää avoimia juttuja/kutsujaTällejä etc. Täällä on muutenkin niin paljon hevon paskaa nykyään niin ajattelin oksentaa sen nyt tähän. Sorry tästä, mutta saitte varmaan mun pointin?

miglos - 22:52, 21.7.2013 »
Mun pointti on se että tällä foorumilla esiintyvät sisäpiirin ntkt jutut on aikas perseestä. Kun mä pidin mun ällärit niin se oli avoin kaikille ja sinne tulikin naamoja ketä en ennen tuntenut mikä oli kliffaa. Lisää avoimia juttuja/kutsujaTällejä etc. Täällä on muutenkin niin paljon hevon paskaa nykyään niin ajattelin oksentaa sen nyt tähän. Sorry tästä, mutta saitte varmaan mun pointin?
Eipä hötkyillä! Kyllä tämä varmasti on ihan avoin tapahtuma ja ajankohdat ja muut tarpeelliset detaljit ilmaantuvat lankaan sitten kun ne ovat tarkentuneet ja hioutuneeet. Itse olen erittäinkin syvällä pelissä tässä TQHCFR-hommassa ja siltikään en ymmärrä tästä mitään. Tämä ei ole ntkt, tämä on lupaus siitä, että kohta ajetaan. Tämä on lupaus jostakin hyvästä.

E: quote meni vituiks mutta en jaxa yrittää korjata sitä koska älypuhelimella se on ärsyttävää.

Joo oishan meillä fb ryhmä mut aika meh toimintaa sellainen. Hyvä oksennus kyllä miglos :slight_smile:

^^^ymmärrän pointin - mutta olisit voinut tarkentaa sen jo aiemmassa viestissä.

Mulla kiehahti oitis mm. tämän (paikallisen puheenaiheen) takia ja täten laitoin oitis ton tyhmän paksun pojan kävelemään. Tässäkään langassa ei ollut varmaan tarkoituksena ärsyttää ketään, ja avointa lisätietoa varmaan seuraa sitten kun on sen aika.

En itsekään tiedä tarkkaan mitä on tulossa, mutta otsikon perusteella arvelisin että kyseessä on Turussa järjestettävä ylämäkikisa jossa sappinesteet lentää ja Munis kiroilee katkerasti kuin RR1:llä konsanaan.

No hyvä. Itse toivon tosiaan enemmän avointa tai jotenkin helpommin paikallesaavuttavaa meininkiä ja onhan se niin, että monikin joka tätä foorumia lukee niin haluaisi ilmaantua paikalle mutta ei vaan kehtaa mikä on sääli. Olinhan minäkin joskun noobiena jossain tsadin haarcore lähettien pooloissa tai jossain ja hyvä että kehtas moi sanoa… Tarpeeksi kun siellä pyöri niin nykyään tulee monta fillaristia vastaan jotka jopa tunnen.

Mutta, joo ei se nyt tämän langan vika ole ja niin kuin sanoitte niin tähänkin on infoa tulossa.

Vatsalaukku tyhjä.

muista syä munii

^^mitä tulee tohon uskaltamiseen, niin väittäisin että paikallisissa tapahtumissa on aika matala osallistumiskynnys. Ainakin kahdessa viimeisessä TQHCFR esittää -häppeningissä on ollut ainakin mulle ennalta tuntematonta väkeä (mikä ei tietty kerro paljoakaan, koska mulla on todella huono nimi- ja kasvomuisti). Samaten, nyt kuluneena kesänä skenelaiturillekin on pyöräillyt harva se päivä ihan tuiki tuntematonta sakkia, mut mä luulen, et melkein kaikki on otetty sydämellisesti vastaan.

Tahtoo siis sanoa, et ei täällä oo sellaista eliteskeneä, joita n00bien pitäis kattoo ylöspäin. Tai mistä mä sen tiedän, kun en nää tilannetta ulkopuolelta.

No ni. Eiköhän tää riittänyt mun osalta. Siirryn takaisin spekulaatiolinjalle: mä näytän varmaan tapahtuman jälkeen tuolta:

http://www.boiseweekly.com/imager/b/magnum/2861341/df70/mummy.jpg

Turku on rakkautta, tämä lanka jännitystä. Kyllä kunnon tiisereitä pitää olla

Oon mietiskelly eri vaihtoehtoja mahdollisille horssi mäille eikä muita tule mieleen kuin hsalon mäkiautorata? Tai kaskenmäki mut se on aika vilkas liikenteeltään tälläiselle tapahtumalle :confused:

Mites neitsytpolku? Liian loiva? Liian lyhyt?

Kaskenmäki ei ole mitään ja HSalon mäkiautoradasta on jo 3-4 vuotta sitten speksattu “King of the Hill”-skaba (jota ei tosin koskaan ole järjestetty). Meitsin järjestämissä ajoissa on taas ajettu pariin otteeseen suurin osa Turun isoista nousuista, joten eiköhän Samilla ole nyt jotain muuta mielessä. Odotan innolla.

Kuparivuori?

taasko?

EKASSA VIESTISSÄ DOODLE

pankaa nimiä tauluun