Somec fiksi

Nätti pyörä, runko tosi hienossa kunnossa. Koti myös vaikuttava!

Cava-korkkeille propsit :slight_smile:

Satulan kulma on tietysti enemmän makuasia ja jos toi on toimiva niin siitä vaan. Oon vaan ymmärtänyt, että nahkasatulassa perinteisesti nostetaan nokka pystyyn ja isketään kannikat sinne viimeiselle kolmannekselle, niin nyytit saa oman kolon tuosta keskiosan kaaresta.

Ainakaan et oo syyllistynyt meidän konversioroplaajien perisyntiin ja ottanut liian isoa runkoa aihioksi. Takajarrusta ja kellosta ekstraplussat.

siniset renkaat freshaa ulkonäköä napakasti.

yhdyn NKOTB:n perisynti toteamukseen… (perisynnit triidi?)

Mä diggaan siitä että molemmat jarrut sun muut on jätetty reilusti fillariin kiinni ja että pyörää ei nimenomaan ole muutenkaan yritetty lähteä pelkistämään miksikään “puhdasoppiseksi” fiksipyöräksi. Kun kyseessä on hienosta vanhasta maantiepyörästä tehty konversio niin se saa myös näyttää siltä.

Sinisistä renkaista sen sijaan en kyllä diggaa yhtään. Makuasioita toki, mutta sellaiset perinteikkäät gummi-sivurenkaat sopis IMHO fiilikseen paljon paremmin.

Arvostan.

Oikean käden jarrukahva näyttää olevan korkeammalla kuin vasen?

jos droppitankoon laittaa tuollaisen jarrukahvan, niin ehdottomasti samanlöaiset kummallekin puolelle ja tällöin ei ole syytä jättää takajarruakaan asentamatta. Eli juurikin, kuten tässä on tehty. Hieno klassisen tyylinen peli sinisine renkaineen.

Ettei vaan ois vähän liian pieni runko, jos kuvassa oleva satulankorkeus on sopiva?

Mulla oli samanlainen runko yhdessä vaiheessa, oli oikein hyvä. Runkoputki on Columbus SL:ää. Toi on myyty Crescentinä aikoinaan. (Olihan siinä kai ne tarratkin vielä kun ostit ton Jannelta.)

Voi olla sellainen kuski, joka tarvitsee korkean ja lyhyen rungon? Sellaisia ei nimittäin ole lainkaan helppo löytää, liekö koskaan tehtykään. Mun pyörät näyttävät kaikki tuollaisilta, kun jalkoja on lähes aikuisen miehen edestä, mutta selkää ei.

Voipi olla. Tuo on kyllä muutenkin tosi lyhyellä mitoituksella toi runko, oisko ollut 56 korkea ja 54 pitkä tai jotain sellaista?

Damn. Sittenhän se olisi suunnilleen mun Graalinmalja. Aika pitkälti tuollaiset mitat mä tarvitsisin, jottei satulatolppa olisi pitkä kuin nälkävuosi.

jarkko - 9:37, 6.8.2009 » Damn. Sittenhän se olisi suunnilleen mun Graalinmalja. Aika pitkälti tuollaiset mitat mä tarvitsisin, jottei satulatolppa olisi pitkä kuin nälkävuosi.
[Lincolnshire Poacher](http://www.on-one-shop.co.uk/acatalog/The_Lincolnshire_Poacher.html)

https://www.yksivaihde.net/old/1672

  • tod. näk. pienemmässä Kuningaskulkurissakin vastaavat mittasuhteet

(sori OT-mukaanmeno)

Kyllä toi runkokoko aika hyvin mulle natsaa. Snadisti isompi se vois vielä olla mutta itelle vähän liian iso runko on jo jotenki ikävämpi ajaa. Saattaa tosin johtua vain jostai omasta kieroutuneesta ajo-asennosta.
Toi paljon kommentoitu satulakin näytti tolta lähinnä parin ekan testirundin jälkeen sittemmin sitä on säädetty hieman erilaiseen asentoon.
Ainoo mikä vähän ketuttaa on ettei noi tanko teipit tosiaan menny ihan nappiin. Tuli ne silmät ristissä koko illan säätämisen jälkeen nykästyä vaikka olis ehkä saanut odottaa aamuun.

Olihan tossa rungossa tosiaan myös ne Cressun tarrojen jämät. Toivottavasti kukaan ei pahastu että menin tuhoamaan niinkin oleellisen palasen kulttuuri historiaa.

Siniset renkaat tökki vähän silmään kunnes huomasin, että sävy täsmää muhvien koristeraitoihin.

Eiks nuo Somec:in tekemät Crescentin rungot ole aika harvinaisia?

Hieno vehje, tosin olisin kyllä ehdottomasti jättänyt Crescentin tarrat kiinni - niiden siihen takaisin metsästäminen on työlästä.

^ No mutta eikö toi kuitenkin ole enemmänkin Somec jos Somecin sedät ovat kerran rungon rakentaneet?

Sitä paitsi:
http://images5.cafepress.com/product/77702535v6_350x350_Front.jpg

Näin mäkin asian näin. Oli ne cressu-tarrat vaan jotenki päälle liimatun oloset. Sitä paitsi ne oli jo valmiiks varsin kulahtaneet.

TS1 - 12:03, 6.8.2009 » Näin mäkin asian näin. Oli ne cressu-tarrat vaan jotenki päälle liimatun oloset. Sitä paitsi ne oli jo valmiiks varsin kulahtaneet.
80- luvun alussa "Cressu" ei tehnyt hyviä kisa fillareita joten "Cressut" oli joko Rossin:eita tai Somec:ja Sun fillari on SOMEC

http://www.tv-0.org/temp/Somec.jpg

Someccisi ilkeä tai ainakin rosoisempi iso-veli lähettää terveisiä!
Tämä siis se ex-tya.

Velocity Deep-V 36h / Miche Primato Pista 18t / DT Competition
Vittoria Open Corsa Evo KX / Michelin Aircomp A1 Latex
Dura Ace / Brooks Swift Titanium
Miche Primato Pista 50t / Crank Brothers Candy SL / SRAM PC-1
3ttt / Fizi:k Bar Gel / Campagnolo