Muhvitettu teräs ratarunko

Eli projektia alottelemassa ja rungosta pitäis lähteä liikkeelle. Ajatuksissa klassinen → tylsä ja askeettinen buildi. Haluaisin muhvitetun teräs rungon suht tiukalla geolla ja hyvillä putkilla. Supercorsa pistaan ei budjetti taivu ja ebayssä ei jaksais päivystää käytettyjä eurooppalaisia. Olen katsellut Brotherssin Reynolds 725: sta. Mitä muita hyviä ja parempia vaihtoehtoja on?

Navoiksi ajattelin duran 7710 settiä ja niihin Open Prot, Archetypet tai TB14:sta. Varsinkin TB14:sta kiinnostaa matalan profiilin vuoksi. Onko näistä kokemuksia?

En tiedä tuliko nyt oikeaan paikkaan mutta kun ei tämä vielä varsinaisesti ole projekti. Siirretään sinne kun saadaan jotain muutakin konkreettista kuin ketjut ja stemmi.

Tsek: https://www.yksivaihde.net/old/7350

Dodici Custom?

Miten olisi Mercian Super Vigorelli? Ei tuokaan kyllä ilmainen ole.

Esimerkki: https://www.yksivaihde.net/old/15673

Bareknucklessa on muhvitettu haarukka! Ja ylikoon putket!

Mutta muuten netspiderin Mercian on kyllä kova vaihtoehto. Tällä voi vähän mallailla.

Mulla on parhaillaan Janoisella kasauksessa kyseinen Dura 7710 - TB14 setti. Voin pistää infoa kun saan ne ajoon.

Kiitti vinkeistä. Pistin Mercianin pojille viestii innoissani uudesta rungosta. Ilmoittivat että tällä hetkellä n. 5 kk toimitusaika. Että se siitä. Oli tarkoitus tänä kesänä vielä ajella.

Bobeilla toimitus varmaan suunnilleen sama? Kelläs muilla näit tämmösii ois hyllykamana?

Tai sit mennään Brotherssil.

Katohan tällänenkin kysely tänne tullut. Tosiaan, Merciania tai varmaan mitään muutakaan mittatilauspokaa et tälle kesälle enää saa. Jos arvio on 5 kk, todellisuudessa kestää ainakin 6 kk (omassa Mersussa arvio tilatessa oli n. 4 kk, kesti lähes 6,5 kk - osui kyllä olympiakesään, se saattaa selittää)

Ottaisin tuon Brotherin jos on kiire, koska se on nykyään näköjään 725:tä. Jumalainen runkomateriaali, ei voi muuta sanoa. Joustava, mutta ei fletku. Itse en kyllä lämpene yhtään tuolle valkoiselle rungolle mustin dekaalein. Aiemman 631-version hopeakin oli parempi.