projekti: Aventon Track

Eikös täällä just ollut myynnissä da-kammet… Ota ne, ne on hyvät ja hienot. Nomnomit on kuitenkin vaan köyhän miehen rotorit.

349 Dollaria? Hyvä diili ja onnea projektiin! Komppaan freeflowta tuosta pointista että mieluummin kärsii kerralla vähän enemmän kuin joutuu sitten upgrade kierteeseen. Käy aina kalliimmaksi jos sille tielle halajaa. Good spexin ja innolla odotan että tuo komistaa katujamme.

petyn jos ei mene tonni rikki. paino/hinta sheet auki asap

Jo on aikoihin eletty kun 349 dollaria on VISPistä hyvä hinta. Tai no, onhan tuossa sileät saumat. No hatin’, just sayin’.

E: ja tuo haarukka on takuulla alumiittia.

En siis sinänsä nyt kritisoi ostopäätöstä enkä rungon valintaa, mutta tuolla rahalla ei kyllä millään saa muuta kuin VISPiä (tässä tapauksessa yleisnimike Kiinassa hitsatulle tusinapalpalle). Jos ei muuta odotakaan niin ei varmasti pety.

Ostat vaan ne Ellipset. Kuitenkin tekee mieli. Ellipset on aina Ellipset. Ja Fliten voi laittaa pyörään kuin pyörään, sopi se tai ei.

jep. 350 dollaria ei ollu paha, varsinkaan kun ekana tilaajna sain siitä -30%. postien kans päästiin alle 400 dollarin mut katotaas mitä tulli sanoo…

kun nyt mietin niin toisaalta sama laittaa kerralla parempaa osaa. ei tällä niin hirvee kiire oo ajoon. eikä tarvi sit kohta alkaa päivitteleen osaa. eikä tuo värivalintakaan niin kiveen ollut kirjoitettu. pitää vaan miettiä värijako. jos laittasi ne pistardit ja kirkkaat hömnömit mustalla rattaalla ja putkiosat kirkasta. let’s see…

kahveli ei oo kuitua. katotaas millon sen ehtis vaihtaa kuituun. mut ootellaan ny se tärkein sieltä jenkeistä.

http://static.squarespace.com/static/50710f1fc4aa65eb3b63d928/5181ab0fe4b07b8c66eca50f/51ae619de4b0af4ad53df7a2/1370382785064/polished-dropout.jpeg?format=1500w

http://static.squarespace.com/static/50710f1fc4aa65eb3b63d928/5181ab0fe4b07b8c66eca50f/51ae6191e4b03235c8d50e63/1370382778626/polished-r%20.jpg?format=1500w

nettisivun spekseissä puhutaan gloss whitestä, mut kuvat kirkkaasta alusta…

kirkkaana huomattavasti vähemmän tusina. Mut fanitan muutenki kirkasta alua

Ei oo paha hinta, vaikka ilkeimmät haukkuvat Vispiksi (jossa siinäkään mitään vikaa).

parempi alottaa tällasesta “vispistä” ettei ala paskomaan jotain tonnin runkoa. tietää sit joskus mitä varoa ja tuleepahan kokeiltua et millasta on ajaa oikeen kunnon palpalla että osaa sitte arvostaa parempaa raamia.

HOIL - 19:52, 5.6.2013 » jep. 350 dollaria ei ollu paha, varsinkaan kun ekana tilaajna sain siitä -30%. postien kans päästiin alle 400 dollarin mut katotaas mitä tulli sanoo..
Aika lähelle lopulliset kustannukset jenkeistä tilattuna on sama euroina kuin siellä hinta dollareissa.

Todella hienolta näyttää runko kuvissa.

Jos ainevahvuus on Vispin luokkaa, tuota ei kovin hellästi tarvitse käsitellä. Rääkkäät kunnolla sitä sikaa!

teen sen rääkkäämisen ajamalla.

Teet sen ajamisen rääkkäämällä

molempi parempi.

noniin… kuten odotettavissa oli tää juuttui tulliin ja kun nyt parahillaan kamppailen henkilökohtaisessa finanssikriisissä niin ei ole massia lunastaa sitä ulos, saati speksata. odotellaan palkkapäivää. tää joka tapauksessa menee pitkälle heinäkuulle ennen kun ajossa.

osalista alkaa jo hahmottua. päätin hankkia ne pistardit ja kirkkaan omniumit (mustalla rattaalla?). niiden myötä tulee myös kirkasta thomsonia. stongaksi tuli jo hankittua musta cinelli pista. toistaiseksi pidän sen vielä itselläni (DIBSAA). jakkara on edelleen super corsa tai flite, kahtottaan kumpi sopii pyörään/pakaroille.

lunastin rungon ulos jo viikkoja sitten mutta rahaa speksaukseen on ollut niin naftisti etten ole päivittänyt lankaa. nyt sitten…

runko siis oli juuri sitä mitä siltä olin odottanut. ainoan, ja valtavan ison miinuksen huomasin kun kärräsin laatikon kämpille. lootassa luki ‘made in china’. MITÄÄÄÄ??? valmistajan sivulta en löytänyt halaistua sanaa että rungot tuotetaan kiinassa. ainoa mitä tässä on jenkkiläistä on desing. vielä en tiedä tuliko ostettua parin kilon alusika säkissä. toivottavasti tää ei nyt mee samaan kategoriaan vispien sun muiden kiinabulkkien kanssa. kieltämättä 350 dollaria runkosetistä ohjainlaakereineen ja tolpankiristimineen ei ole paha hinta.

väärinkäsityksistä huolimatta aion saatella tämän ajoon. se ei tosin tule tapahtumaan vielä heinäkuussa niinkuin uumoilin aiemmin. väristyksiä tässä on ehtinyt miettiä ihan ajan kanssa. tällä hetkellä suunnitelma on seuraava: kiekot täysin kirkkaat, stemi, spacerit ja tanko mustaa ja tolppa sekä kammet täysin kirkkaat. perusteluja en osaa antaa. tuo vaihtoehto vaan näytti kuvitelmissani hyvältä. värityksestä, osista ja mistä tahansa saa kuitenkin antaa ideoita.

EDIT: joku ehdotti keken vaihtamista kuituun, se tulenee eteen joskus tässä mutta mennään nyt aluksi tällä lelumiinisellä.

Mitenkä tuo pääsi yllättämään? Eikö nuo kaikki halvemmat ja osa kalliimmistakin ole sielä suunnalla valmistettu.Gangsta for example.

Made in China ei liene mikään yllätys tuolla hintalapulla, eikä siitä kannata liian huolissaan olla, suurin osa pyöräkamasta siellä kuitenki tehdään. Toki sieltä tulee myös paskaa palikkaa, mut kiinamies tekee sen laatusta tavaraa mistä sille maksetaan. Jos millään kehtaat niin lähikuvia rungosta; saumoista jne olis tosi kiva.

e: ja myös raamin paino kiinnostelee

Ei pitäis olla hirveen iso yllätys että 350 taalan runko ei ole käsinhitsattu Ameriikan Yhdysvalloissa.

noh… myönnettäköön että tässä ollaan aika nöösiä vielä pyörämaailmassa. konversiot on olleet se mun juttu tähän asti. luulin siis tosissani että runko tulee jenkeistä. nyt kun asiaa ihan miettii niin ajatus on jokseenkin groteski. myönnän typeryyteni.

kaivelin rungon esille tuolta lähempää tarkastelua varten. saumat on hiotut, osa jokseenkin ronskisti mutta hiotut silti. drop outtien hitsisaumat on alkuperäisellä jäljellä ja minun silmään ne näyttää oikein soveliailta. lähikuvia voin lisäillä huomenna. toivoisin jonkinlaista arviota raamin laadusta kuvien perusteella. ajotuntumaakin saa käydä hakemassa ja kokemassa kunhan saan siihen kuntoon. todennäköisesti muutan ouluun ennen tämän saamista ajoon joten oulun skene saa tämä sitten koulittavakseen.