Sanottua..

“No bananas, lots of coffee, thank you.”
—Ottavio Bottecchia

http://www.picamatic.com/show/2009/08/06/12/20/4674554_640x480.jpg

^hyvä!

“It is by riding a bicycle that you learn the contours of a country best, since you have to sweat up the hills and coast down them. Thus you remember them as they actually are, while in a motor car only a high hill impresses you, and you have no such accurate remembrance of country you have driven through as you gain by riding a bicycle.”
— Ernest Hemingway

^^ Laitetaan ny tännekin tää kommentti, että alunperin tuossa kuvassa oli vaan isä, poika ja skede, eikä lainkaan polkupyörää. Tarkoitus oli kai kommentoida sitä, että pikkuipanat alkavat skeittaaman, koska se on muodikasta. No, onhan fixuttelukin muodikasta, mutta ei nyt ihan tuossa ikäryhmässä vielä.

Edit: Enkä mä itte oikein arvosta tuollaista ajatusmaailmaa. Harrastus kuin harrastus, jota tehdään niin kauan, kuin siitä on iloa. Tosin skedeys ei sitten ollutkaan mulle mikään “lifetime deal,” joten oon ehkä katkera. On mulla kyllä lauta vielä, mutta oon käyttänyt sitä tänä vuonna tasan kerran.

asb - 11:25, 11.8.2009 » ^^ Laitetaan ny tännekin tää kommentti, että alunperin tuossa kuvassa oli vaan isä, poika ja skede, eikä lainkaan polkupyörää. Tarkoitus oli kai kommentoida sitä, että pikkuipanat alkavat skeittaaman, koska se on muodikasta. No, onhan fixuttelukin muodikasta, mutta ei nyt ihan tuossa ikäryhmässä vielä. Edit: Enkä mä itte oikein arvosta tuollaista ajatusmaailmaa. Harrastus kuin harrastus, jota tehdään niin kauan, kuin siitä on iloa. Tosin skedeys ei sitten ollutkaan mulle mikään "lifetime deal," joten oon ehkä katkera. On mulla kyllä lauta vielä, mutta oon käyttänyt sitä tänä vuonna tasan kerran.
täytyy muistaa kyseisen firman ajatusmaailma joka on kohtuullisen huumori painoitteinen. oikeastaan kaikki grafiikat ja läpät ovat tuota samaa suuntaa. herättää monenlaisia ajatuksia.

Herättää ajatuksen, että mitä 20v (tai 30v) jolpit tietää mistään lifetime jutuista? Niin monesta asiasta olen itsekin kuvitellut ihan samaa. Purjehdukseen ei riitä aika, tietsikoista tuli työ, skedeys tuhos jalat ja pyöräilly oon vasta pari vuotta. Elämä tuo ja elämä vie. Aika hölmöä sitä on etukäteen leuhottaa elämättömistä vuosista.

asb - 19:50, 12.8.2009 » Herättää ajatuksen, että mitä 20v (tai 30v) jolpit tietää mistään lifetime jutuista?
Riippunee jolpista. Kaikki eivät tietenkään voi olla oman elämänsä mattieskohytösiä, mutta fillarilla ajaminen on vähän kuin nussiminen – kun on kerran päässyt makuun, sen osaa aina.

“The best thing about cycling is that every journey can turn into an adventure, and each adventure may be the final one.”

-Marcus Ross >>

Neljällä pienellä pyörällä on rullattu vuodesta 1988, ja viimeksi pari viikkoa sitten. Veikkaan, että tällä palstalla meitä veteraaneja ja ex-rullaajia on keskivertoa enemmän… Itselleni ainakin fiksit/sinkulat on osa sitä samaa “lifetime dealia” joka alkoi jo kauan sitten…

mulla se “lifetime deal” on koska en omista ajokorttia enkä tule omistamaan EVER!

“Give a man a fish and feed him for a day. Teach a man to fish and feed him for a lifetime. Teach a man to cycle and he will realize fishing is stupid and boring.”
–Desmond Tutu

“Sometimes when I tell people I ride around town on a bike, they think I’m crazy. Well, once you get used to it, riding in the city gives you a nice jolt of energy.”
—David Byrne

“I don’t waste a second stuck in traffic. No long waits for an oil change, a car wash, service from a parts store or a muffler shop. I spend precisely no time filling my gas tank every week. Parking is a snap. My fitness is excellent without spending endless, boring hours on a stairmaster, a treadmill or – ugh – a stationary cycle. There are no payments for car loans, insurance, parking, registration, tolls, fines, and tow charges.”
—Paul Dorn

“I am certain that the bicycle will once more fill a social role and again become a means of transport and not just an object of leisure. Once cars had chased it out of towns and, for several years, the concern of our leaders was to make it easier to drive cars by enlarging roads and leaving space for nobody else. Now they’re in the process of undoing all that and, even if the change varies from country to country, I can see that there is a whole new way of political thinking. In Germany, Belgium and the countries of the north, the changes are already visible. In the Latin countries it’s an idea that’s making progress.”

  • Eddy Merckx, Vélo, France, October 2006

yle

“When man invented the bicycle he reached the peak of his attainments. Here was a machine of precision and balance for the convenience of man. And (unlike subsequent inventions for man’s convenience) the more he used it, the fitter his body became. Here, for once, was a product of man’s brain that was entirely beneficial to those who used it, and of no harm or irritation to others. Progress should have stopped when man invented the bicycle.”
Elizabeth West: Hovel in the Hills

Abs: Purjehdukseen ei riitä aika.

Auts. Tuo sattui, koska se on totta. Loppupeleissä se on lisäksi jokseenkin aina sekä a) kylmää, että b) märkää. Itsellä homma on miniatyrisoitunut vaimon kanssa kajakoimiseen kauniilla säällä. Elätän unelmaa kajakki purjehduksesta, koska ison selän ylittäminen pelkästään melomalla on vähän pitkäveteistä. Samalla vehkeeseen saa jotenkin lisää sälää, jota voi hermostuneesti sormeilla. Kajakissa ei vain yksinkertaisesti ole tarpeeksi niitä liikkuvia osia. Toinen unelma on hauen perhokalastus kajakista käsin.

Se varsinainen lainaus kohta tässä kirjoituksessa on seuraava:

Joku vastenmielisen oloinen (no, pinnallinen) ihmissuhde pälä-pälä-jannu pitää jossain ilmaislehdessä palstaa. Ainoa järkevä kirjoitus oli se, että hän oli hetkeksi lopettanut elämän mittaisen veneilyharrastuksensa, koska sen väkisten eteenpäin viemisestä oli tullut taakka, ja siitä oli jo tavallaan nähty kaikki ja kasvettu ulos. Olivat kylmästi myyneet veneen ja ostaneet vaimonsa kanssa molemmat moottoripyörät, siis molemmille omat, ja matkailivat nyt niillä. Ratkaisu oli ollut heille hyvä. - Jäin mietiskelemään asiaa noin yleensä. - Mikään ei tosiaankaan estä tekemästä noin, paitsi korkeintaan oma pää ja sen sisältämät kootut selitykset.

Mihinkään asiaan tai aatteeseen ei tosiaankaan kannata hirttää itseänsä.

Asia tuli mieleeni, kun luin tuon boogan jyrkän komentin: “…koska en omista ajokorttia enkä tule omistamaan EVER!”

Elämästä jää aika paljon hyvää ja mielenkiintoista kokematta, jos ei omista tai osaa ajaa autoa. Elämän piiri kaventuu. Maailmasta on turha huolestua, siihen pätee Le Chatelierin periaate. ← tuo olkoon sitten “sanottua” vaikkapa minulta.

Tuure

-.-

“All bicycles weigh fifty pounds. A thirty-pound bicycle needs a twenty-pound lock. A forty-pound bicycle needs a ten-pound lock. A fifty-pound bicycle doesn’t need a lock.”

-Author Unknown

tle88 - 19:40, 30.11.2009 » Maailmasta on turha huolestua, siihen pätee Le Chatelierin periaate. -.-
...
  • Bill Hicks

Ja sitten huomisen säähän.