MYYTY : Gan Well Pro runko koko 52

Ai hitto, näinkö sille Raahen ekalle fiksille kävikin.

mez - 16:26, 27.4.2013 » jäbät vittu monistaa rahaa
näin

saat 170€

Alkaisiko nämä Yksivaihteen lotot nyt sitten jo olemaan tässä.

No just just. Ei mennyt sitten runko sitä arvostavalle. Onnea vaan lotto yritykselle.

Hmm… Onko ihmiset oikeasti sitä mieltä, että lottorungot tulisi myydä n. ostettuun hintaan tai vähäisillä voitoilla? IMO lottotavarat tulee ja voi myydä ihan normihinnan mukaan. En näe kuponkien hinnassa mitään väärää… Ja mielipiteeni ei johdu siitä, että mulla on yks lottopyörä, jolle ehkä mahdollisesti kohtalo on myynti.

Mä sanoisin et ajoon ne rungot tulee ottaa, ja jos koko ei natsaa ei lottoa. YMMV.

Joo tottakai tavoitteena on varmasti saada ajoon filo. En itse kyl ois khssää uskaltanut ostaa, mut riskin uskals ottaa lotossa. Mut joo…

No oishan ton voinu myydä vaikka viiteensataan. Voittoa ois tullu kivasti ja käsittääkseni ois ollu hyvä diili ostajallekin.

normaali - 16:29, 27.4.2013 » Ai hitto, näinkö sille Raahen ekalle fiksille kävikin.
Katos perhanaa! Nyt vasta hokasin että käyttäjä Morottaja on Raahelaisia... Onko muuten tuo Asenteen AMA kuvattu museon rannasta??

Terveisin (ent.)Raahelainen.

Certi - 17:01, 27.4.2013 » Mä sanoisin et ajoon ne rungot tulee ottaa, ja jos koko ei natsaa ei lottoa. YMMV.
Tämä + tämä:
RTZ - 17:08, 27.4.2013 » No oishan ton voinu myydä vaikka viiteensataan. Voittoa ois tullu kivasti ja käsittääkseni ois ollu hyvä diili ostajallekin.
Lotot on muutenki vähän kyseenalasta toimintaa mut tää on jo vähän kyymäistä.

DIBS!

Edit: tajusin varmaan makon kommentin väärin.

https://www.yksivaihde.net/old/15315
Osalistujalista valmiina. Nro 34 myyntiin hintaan 18euroo ja lotto pyörimään = reiluin vaihtoehto.

Must kans tän myynti- ja osto-osuuden tästä harrastuksesta soisi olevan pääsääntöisesti enemmän sellaista “rakkaudesta lajiin” kuin “kääritään massia” -toimintaa.

Hitsinpimpula sentään kun en sotkeutunut viimeksi väärän kokoiseen runkolottoon. Nyt voinkin osallistua edelleen väärään kokoon jos posti tuo kotiovelle arpalipun hinnalla. Vain ja ainoastaan jos noin, niin sitten ostan numeron 7 ( seitsemän), rehellisen miehen numeron. Jaksan odottaa arvontaa jopa puoli vuotta. Voiton osuessa kohdalleni, lupaan myydä tai lahjoittaa rungon alle 100% voitolla tarvitsijalle eli sopivan kokoiselle henkilölle. En kuitenkaan maksa posteja, tai tuo portahan alle, paitsi jos matka ei ole pitkä.

Hohhoijaa

http://www.youtube.com/watch?v=AGQLRKywRqg

Juu no antaapa tään loton sitten olla kun on noin ahdasmielistä porukkaa.
Meinaakko porukka että jos vaikka autoarvonnasta voittaa 10euron arvalla 20 000e auton ja se ei ole sittenkään sopiva ja haluu myydä sen niin se pitää myydä sillä arvan osto hinnalla.

Ei kai kukaan tuollaista vaadetta esittänyt. Tuo RTZ:n ehdottama 500€ voisi olla aika realistinen hintapyynti. Hyvä voitto sulle ja halpa runko sitä tarvitsevalle.

RTZ - 17:08, 27.4.2013 » No oishan ton voinu myydä vaikka viiteensataan.
Morottaja - 19:54, 27.4.2013 » Juu no antaapa tään loton sitten olla kun on noin ahdasmielistä porukkaa. Meinaakko porukka että jos vaikka autoarvonnasta voittaa 10euron arvalla 20 000e auton ja se ei ole sittenkään sopiva ja haluu myydä sen niin se pitää myydä sillä arvan osto hinnalla.
Heebo yrittää uutta lottoo tosta rungosta tällä foorumilla ja on vielä pahastunut reaktiosta. Tihii!