Cannondale Track '93

jussi - 22:57, 6.2.2013 » Mutta alkuperäinen keula ehdottomasti kiinni ja toi maantiekuitukeke saman tien sillalta alas. Sen rake ja a-c -mitta ovat molemmat aivan väärät. Ja musta Kingin Gripnut laakeriksi.
Joku kuituinen ratakeke vaan tilalle. Se orkkiskeula nyt vaan näyttää siltä, että se on nysitty jostain vanhasta ratapyörästä, kun ei ollut muuta saatavilla. Ton maantiekeulan mitat on tosiaan ihan pielessä. Silmämääräisesti kuvasta katsottuna trailia ei taida olla kuin sentti.
asb - 8:43, 7.2.2013 » Se orkkiskeula nyt vaan [s]näyttää siltä, että se[/s] on [s]nysitty jostain[/s] 20 vuotta vanhasta ratapyörästä.
FTFY

Tarratonta mustaa, hillitysti hopeaa ja onkos tuossa oikein pelimiehen renkaatkin… eihän tästä voi olla pitämättä. KOWAAA AJOA!

renkaat on Michelin Pro Optimum 25c:t

Värinä pidän enemmän siitä sinisestä, mutta tässä vihreessä on urheiluautomaisempi tunnelma. En osaa sanoa palikoista juuta enkä jaata mutta hyvän näkönen se on ja siistiä että jotkut jaksaa metskata näitä harvinaisempia runkoja.

Orkkiskeula, duraeissii ja cxp14. Onnea onnelliselle rungon omistajalle!

urheiluautoista puheen ollen veli laittoi eilen illalla linkkiä tämmöiseen:

ei ole kuitenkaan siis oma. vielä.

Fillari ja auto vierekkäin ois komea näky!

vanttera - 9:34, 7.2.2013 » Orkkiskeula, duraeissii ja cxp14. Onnea onnelliselle rungon omistajalle!
ohjainlaakerissa pitänee kallistua kingiin, niin saa conversion kitillä vaihdettua suoraan kierteellisen ja kierteettömän välillä, mut tosiaan muutoin on vahvasti mielessä tuo DA-vaihtoehto.

Isoa hyväksyntää sekä pyörälle, että autolle. Hitsi kun lämmittää mieltä nää Cdale Trackit omassa koossa.

C’RACK

Tähän sit reilusti palpavinostelua ja kaljatölkin rutistelua.

On se nätti. Vaikka värityksestä tulee – sori vaan – mieleen mun 1995 Tunturi Cobra.

Onnittelut hyvästä hankinnasta.

tnts - 9:35, 7.2.2013 » urheiluautoista puheen ollen veli laittoi eilen illalla linkkiä tämmöiseen: http://i1079.photobucket.com/albums/w512/juhak1/Porsche/911/porsche049_zps708e81d6.jpg ei ole kuitenkaan siis oma. vielä.
ajattelin muuten juurikin porschea kirjoittaessani tuota viestiä :---O

Aivan mahtava väri!
Thomsonit vittuun ja jotain makeempaa tilalle DA:ta tai jotain speciaalia.

no mut jos kaikilla on kohta kaikki dura acee, niin eikö se sit ole uusi #tiredofthomson? tietyllä tapaa ymmärrän mut toisaalta taas en tuota laadukkaiden osien inhoa suosiosyistä.

Perskules jos on tuollainen runko, jota “kaikki” kuolaa niin eikö se vaan ole ihan törkeän oikein ja persoonallisen epäsopivaa että se kalustetaan pelkästään omien eikä skenen mieltymyksen mukaan painopisteenä toimivuus sekä kestävyys karhumaisessa käytössä eikä mikään muu.

jukkas - 14:47, 7.2.2013 » Perskules jos on tuollainen runko, jota "kaikki" kuolaa niin eikö se vaan ole ihan törkeän oikein ja persoonallisen epäsopivaa että se [i]kalustetaan pelkästään omien eikä skenen mieltymyksen mukaan[/i] painopisteenä toimivuus sekä kestävyys karhumaisessa käytössä eikä mikään muu.
riippuu vähän siitä, kenelle sitä kasataan. jos skenelle, niin tottakai sitä mielipidettä on kuunneltava, jos se taas tulee vain itselle niin omat mieltymykset varmaankin etusijalla.
tnts - 20:47, 6.2.2013 » omastakin mielestäni tuo maaginen 56 on se kuvauksellisin koko, mut itselläni valintaan vaikuttaa myös oma pituus.
siis jos mulla ois tällane, ni lätkisin siihen ne palikat jotka mun mielestä siihen sopii ja skenen olis se vaan kylmästi nieltävä.

olis sitte tapahtunu millane rikos tahansa siinä sivussa.

tnts - 20:47, 6.2.2013 » omastakin mielestäni tuo maaginen 56 on se kuvauksellisin koko, mut itselläni valintaan vaikuttaa myös oma pituus.
http://farm6.staticflickr.com/5066/5604998997_0976b068ef_z.jpg tuli mieleen tää

kuis pitkä emäputki tässä muuten on (siis cannondalessa)

Hieno! Thomson sopii musta ihan hyvin. Jos valittaisin, ehdottaisin jotain tällaista tilalle. Ei siis välttämättä merkki mutta malli:

http://www.retrobike.co.uk/forum/files/dsc01054_130.jpg

mannine - 15:20, 7.2.2013 »
tnts - 20:47, 6.2.2013 » omastakin mielestäni tuo maaginen 56 on se kuvauksellisin koko, mut itselläni valintaan vaikuttaa myös oma pituus.
Pelizzoli tuli mieleen tää kuis pitkä emäputki tässä muuten on
Hämy runko. Ei pysty ymmärtämään en se on 54,5x54,5 c-c.