Cannondale Track '93

Hianoo hianoo. Onko 60 c-t vai c-c-mitta ja mikä on efektiivinen vaakaputki?

Värimaailma toimii ja kuten aiemmin tuli niin ahead närästää, niin myös keula. Alkup. keulan ja quillin päivitystä odotellen :slight_smile: Onnee rungosta!

60 on c-t ja mitalla sain pituudeksi 57 putkea pitkin. kammet ei ole menossa myyntiin vaan perheen sisäiseen vaihtoon. Kiekkoina tuli Campagnolo Vento -maantiekiekot ja Mavic CXP12 -kehillä ja Maillardin ratanavoilla varustetut ratakiekot. Aerotolppa ja stemmi oli Kalloyta ja penkki Sellen ihan ok, mut vähän topattu malli hiilikuitu tarralla. Ohjainlaakerista en näe mitään merkki-/mallimerkintää.

Myyjä oli kilpaillut pyörällä 10 vuotta ranskassa radalla, mut siirtänyt sen sitten katuharjoittelukäyttöön ja Nitto B123:een oli pultattu Shimano 600-kahvat ja edessä ja takana oli Campan Avanti -jarrut. Ja tosiaan katukäytössä on ollut tuo kuitukeula, josta en myöskään nähnyt mitään merkintöjä.

Ai perkele on nätti, aivan mahtava tää väri kyllä! Mites tota olisko mahollista nähä dropilla kun näin projektilanka kyseessä :slight_smile: tosiaan thomson vähän nihkee, muuten kyllä mahtavuutta :slight_smile: mites ku oot pitkä kaveri nii luulos olevan suht iso kengänkoko nii ei haittaa noin pienet häkit vaikka tuplat onkin? Ja hiton hyvä sohvan päällä kuva :smiley:

aina kuvataan sohvan päällä tietty. Laitoin nuo polkimet, kun muitakaan ei ollut ja kirkasta klassisempaa lookkia mallailen jossain vaiheessa, mut ongelma tietty on, ettei tuo ahead-laakeri oikein jeesaa quillin kans. Tai no tietty toinen Thomson ja OS-droppi löytyisi, jos ihan vaan droppikuosia haluisi mallailla. Polkimiksi tähän tullee jo perinteinen shimano m520.

Hieno.

Mutta alkuperäinen keula ehdottomasti kiinni ja toi maantiekuitukeke saman tien sillalta alas. Sen rake ja a-c -mitta ovat molemmat aivan väärät. Ja musta Kingin Gripnut laakeriksi.

Onnittelut ja hatunnosto kulttuuriteosta! Ja vielä rarempi ja nätimpi toi vihree. Kuitukeula muistuttaa erittäin paljon Tifosi Pistaa.

Tanko ekana vaihtoon. Slämmätty keula on kyllä niin eriparia istuinosaston korkeuden kanssa :smiley:
Vaihtasin toisen kuiturataisankeken, pienellä spacer stäkillä sit ajettavaa droppia ahead stemmin kans kiinni.
En ole koskaan tajunnu näiden hypetystä, mut mukava et on haluttu peli saatu alle.

No huh! On noi Dalet vaan hienoja. Onnea Tonille! Kiekot vois vaihtaa joihinkin elegantimpiin.

Nii aivan klossit tietysti :slight_smile: yllättävän hyvä paikka kuvata :smiley: pikkasen negatiivista kulmaa ja droppi nii olis ihan paras :slight_smile: oma konkelilta hommattu cinellin droppi ollu perkeleen hyvä eikä liian läski jos testejä tarvii :slight_smile: noh kaippa sitä ajoakin pitää miettiä jos droppi liikaa :smiley: joo hyvä olis nähä kanssa orkkiskeulalla :slight_smile:

Huh, upee! Odotus ilmeisesti palkittiin! (siis rungon haun suhteen)

On tää kamalaa katella ku jengi tekee hienoja pyöriä :cry: Alkaa itekki tekee mieli rakentaa toista vaikka justha vasta sain valmiiksi viimesimmän. Noh pakko se on kesälläkin jotain speksata :wink:

-Taina

Haaveista totta? Hyvä löytö ja myös mun mielestä tuo vihreä on paras noista värityksistä. Onnea!

Kuten jo sanoin, musta musta on hyvä. Tykkään, ajaisin, kuolaan. Jonkun aikaa tuota katseltuani täytyy sanoo, et vihree melkee parempi.

tnts - 23:02, 28.5.2012 » [s]Otsikon mukainen runkosetti haussa. koko vuosimallista riippuen 59 tai 60 cm. Mielellään alkuperäinen keula mukaan ja osista voidaan neuvotella. Yhteydenotot PM:llä, kiitos.[/s]
Haaveista (/ haluista) totta. Miusta se on tässä kaikkein siisteintä. AIka nopeesti se lopulta löyty.

no nyt. hienoa, että löytyi, oli pääosin hyvässä iskussa ja homma hoitui lopulta ilmeisen kitkattomasti.

mahdollinen dilemma on tietysti se, että tuo on genren kovin kulttirunko, jolloin siihen pitäisi heittää vain joko orkkispalaa tai sitten vastaavanhenkistä hipompaa kampetta. toisaalta kuitenkin ajossa toimivin on tavallaan aina paras mahdollinen.

itse laittaisin kyllä joka tapauksessa alkuperäisen keulan, kun sellainen kuitenkin löytyy. samoin mainittu musta kierteellinen kingi voisi olla kova ja myös ilmeisen kestävä valinta. sitten nätti ohjaamo kirkkaana, ihan kummalla tankotyypillä tahansa ja mustilla gripeillä. kampihommat kirkasta, samoin tolppa + joku henkeen & itselle sopiva musta jakkara. näillä spekseillä voisi mallailla ellipsien & mahd. vaalekylkisten renkaiden kanssa.

sitten kun mennään ajonäkökulmaan, niin kuten tiedät, quill-kannatin valitettavasti taipuu ihan oikeasti, ja saattaa taipua jo häiritsevästi jos mennään yli kymmenen sentin pituuksiin. kokeilisin silti aluksi miten yllämainittu setuppi toimii…

isosti onnea vielä uudesta rungosta. kovinta.

ajokuva!

janoinen - 1:46, 7.2.2013 » ajokuva!
Ei tuo ole ajokunnossa noissa kuvissakaan ja kelikään ei ihan natsaa. Kesällä ehkä sit.

Wound up or bust

jussi - 22:57, 6.2.2013 » Mutta alkuperäinen keula ehdottomasti kiinni ja toi maantiekuitukeke saman tien sillalta alas. Sen rake ja a-c -mitta ovat molemmat aivan väärät. Ja musta Kingin Gripnut laakeriksi.
Joku kuituinen ratakeke vaan tilalle. Se orkkiskeula nyt vaan näyttää siltä, että se on nysitty jostain vanhasta ratapyörästä, kun ei ollut muuta saatavilla. Ton maantiekeulan mitat on tosiaan ihan pielessä. Silmämääräisesti kuvasta katsottuna trailia ei taida olla kuin sentti.