inhokkipalasi

https://images.danscomp.com/images/products/mid_459003.gif

tnts:lle komppia

miten voi olla, ettei näinä yli-insinöörisöinnin aikoina ole kehitetty parempaa ratkaisua rattaanpulteiksi?! kiristyvät ainoastaan vastakkain. vaativat kaksi työkalua, joista toista ei ole edes helposti saatavilla. ei väkästä tms. pitämässä vastakappaletta paikallaan. lukitteiden kanssa pelaamista. ja silti aukikiertymistä. tai vaihtoehtoisesti kiinnijumahtamista. ja ne alsaiset aina poikki/korkkaantuneina/mitävielä. täysin käsittämätöntä.

e. voin kyllä soitella kevyet kompit tähän mennessä muillekin, paitsi ehkä profilen navoille.

etenkin yksivaihteisissa riittäis että se toinen pala olis kiinteenä kammessa kiinni,ei tarttis keskittää eturatastakaan. Että vihaankin noita.

ratamiehethän liimaa vastakappaleet kampeen. saa sit rieskaa vaihdettua ehjin hermoin.

^^jotenki väkästetyt kammet ja takapalat olis parempi. Kierteytetyt kammet vois olla ehkä liian kertakäyttökamaa.

kid_scientifik - 0:34, 31.1.2013 » miten voi olla, ettei näinä yli-insinöörisöinnin aikoina ole kehitetty parempaa ratkaisua rattaanpulteiksi?! kiristyvät ainoastaan vastakkain. vaativat kaksi työkalua, joista toista ei ole edes helposti saatavilla. ei väkästä tms. pitämässä vastakappaletta paikallaan. lukitteiden kanssa pelaamista. ja silti aukikiertymistä. tai vaihtoehtoisesti kiinnijumahtamista. ja ne alsaiset aina poikki/korkaantuneina/mitävielä. täysin käsittämätöntä. e. voin kyllä soitella kevyet kompit tähän mennessä muillekin, paitsi ehkä profileille.
Varmaan, koska nykytekniikalla ei ole mahdollista valmistaa kustannustehokkaasti toimivampaa ratkaisua. Itse kehittelin edelliseen sinkulaani kyllä patenttiratkaisun, joka toimi aivan yhtä hyvin yhdellä torx-päällä.

aina ja kaikkialla. tappaa fiilikset.

negaatio - 0:39, 31.1.2013 » ^^jotenki väkästetyt kammet ja takapalat olis parempi. Kierteytetyt kammet vois olla ehkä liian kertakäyttökamaa.
no en nyt tiiä jos käyttää oikeita materiaaleja ni ei kai se mitään kertakäyttökamaa olisi.

Tää nyt menee rattaanpulttikeskusteluksi, mutta sinänsä kierteet kammessa ei ole kertakäyttöratkaisu kun se tekee niin, että kierteiden korkatessa voi edelleen käyttää normaalia rattaanpulttia.

Gamagoolo recordin kammenpultit kiristyy ihan kivasti yhdelläkin työkalulla, niissä on pykälletyt takapalat jotka ei lähde pyörimään paikallaan vaikkei kammissa pykällyksiä olekaan. Olisko Dura aceissa samanlaiset?

negaatio - 0:39, 31.1.2013 » ^^jotenki väkästetyt kammet ja takapalat olis parempi. Kierteytetyt kammet vois olla ehkä liian kertakäyttökamaa.
Vanha primatot, 135 bcd. Kierteet kammessa, jos osaa ruuvata ei ongelmia.

Edit: asiaan, alu-nipat ja alu-rattaanpultit ja värjätyt ketjut.

en kyllä vihaa mitään yhtä paljon ku rattaanpultteja.

^ Sama. Erityisesti eturattaan pultteja. Katsotaan miten pitkään avatarhalpiskammet kestävät.

Kaikki alumiininen, jossa kierteitä (ja/tai kuusiokolo).

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/403428_330141520395589_191697374_n.jpg

tnts - 0:25, 31.1.2013 » https://images.danscomp.com/images/products/mid_459003.gif
Just eilen porasin näitä paskalla poranterällä paskoista kammista paskoista rattaista irti 5 kappaletta, kun oli jämähtäny. Ennen tätä paikallisella pyöräliikkeellä sivuilla avaustyökalu, polen paikalle ja myyjä toteaa: "sun pitää ite rakentaa se työkalu jostain, ei meillä oo tollasta myydä.." Ostin taltan jonka päähän hioin kaks nystyrää, testaamaan --> taltan kahva pyörii ympäri.
kyttyra - 7:29, 31.1.2013 » Gamagoolo recordin kammenpultit kiristyy ihan kivasti yhdelläkin työkalulla, niissä on pykälletyt takapalat jotka ei lähde pyörimään paikallaan vaikkei kammissa pykällyksiä olekaan. Olisko Dura aceissa samanlaiset?
Kyllähän noissa kurä-ässien pulteissakin tuollaiset taitaa olla. Olisiko ollut jopa niin, että kammissakin on pykällys. Pulteissa ainakin ja ovat kyllä toimineet itselläni erittäinkin hyvin, mutta noin niinkun toisaalta yleisesti rattaanpulttien kanssa on ollut enemmän ja vähemmän ongelmia.

ymmärtääkseni singlespedeshop myy omnium-pultteja prikkoineen joissa kuusiokolo kummallakin puolella. tämä ratkaisu ei tee yhtään paremmaksi rattasnpultteja mutta muistaakseni sen verran silti että sai kireelle ja auki.