YV-työkalu

Pitää kyllä vielä ilmaista että on muuten hyvä kalu!

Minä tyhmä. En tajunnut sit tilata. Joten jouduin tilaamaan tämän jenkkilän korvikkeen.
http://www.makergo.com/shutup/images/12_05_2008/pedros06.jpg

Jätin pari näitä jenkkeihin ja yhden lähetin Englantiin, kaikki ovat tietenkin ylistäneet! Eikö kukaan ole vielä laittanut prollylle? :smiley:

Onko joku onnistuneesti käyttänyt tota työkalun keskiosan multifit-avainosioo? Jos, niin missä osassa ja työvaiheessa?

pesar - 18:39, 31.7.2013 » Onko joku onnistuneesti käyttänyt tota työkalun keskiosan multifit-avainosioo? Jos, niin missä osassa ja työvaiheessa?
Mä oon avannu tienposkeen jääneen foorumilaisen jalkajarrun pultin ja pistäny takasin kiinni kumivaihdon yhteydessä. Kaikkia kiintoavaimia kun ei viitsi pitää mukana..

Oon huomannu semmosen parannustarpeen, että kuusiokolosäilön ja multifitin paikkaa ois hyvä vaihtaa. Ainut syy tälle on se, että ainakin miulla kaks kolmesta kumirenkaasta on menny poikki lukkorengasta kiristäessä. Ilmeisesti ottaa rattaaseen kiinni, kun on niin lähellä.

Tietty haittapuolena tulee se, että näiden kahden reiän vaihto päittäin voi heikentää rakennetta. En tiedä.

Muuten erittäin kova.

Tuleeko näitä lissää vai kokonaan uus2014-versio tai oisko kellään myyä “vanhaamallia”?

Olisin aika valmis veikkaamaan ettei tule…

Minun puolesta voidaan tehdä lisääkin jos kysyntää on. Mutta muutaman työkalun tekeminen ei ole kannattavaa, minimimäärä voisi olla n. 50 kpl.

  • Olavi

Hep, kiinnostaa ehdottomasti yhden kappaleen verran!

E: Retroversio tietty.

minäkin hep jos ja kun ei löydy ns. vapailta markkinoilta niin sitten hyvän asian puolesta YVltä tietty, ja otan kyllä kaks heti kättelyssä, just in case, ompahan jotain mitä jättää lapselle perinnöksi…

mun ehdotus ois semmoinen 50 kpl kickstarter-henkinen lisätilaus. Eli 50 ekaa saa kalun ja jos 50 ei täyty, niin sit ei kukaan. Helpottaa noita tilaushommia, kun tiedot menee lomakkeella taulukkoon eikä tartte pm:istä kaivella ja arvailla.

Nyt esim. Velobian jannut hereille ja tilaus näitä sisään firman logolla varustettuna?

identtisiä vai 2.0?

meges

Sontwo - 16:51, 20.1.2014 » Nyt esim. Velobian jannut hereille ja tilaus näitä sisään firman logolla varustettuna?
se ois vähän pettymys, kun työkalu kuitenkin suunniteltiin yhteistyössä täällä foorumilla ja oli ehkä puhekin noista mallioikeuksista jne... tää kuitenkin on YV-tool ja ois kiva jos se semmoisena pysyiskin.
ununu - 16:52, 20.1.2014 » identtisiä vai 2.0?
Sanoisin, et 2.0, mut ei itsellä kyllä ole mitään kehitysehdotuksia mielessä.

Tämä olis kova, jos uusi erä. Keväällä heräsin talviunilta kaksi päivää tilausikkunan umpeutumisen jälkeen. Retro it would be.

tnts - 16:50, 20.1.2014 » mun ehdotus ois semmoinen 50 kpl kickstarter-henkinen lisätilaus. Eli 50 ekaa saa kalun ja jos 50 ei täyty, niin sit ei kukaan. Helpottaa noita tilaushommia, kun tiedot menee lomakkeella taulukkoon eikä tartte pm:istä kaivella ja arvailla.
Kickstarterissa mielelläni mukana.

Mielummin identtinen ja voihan niihin laittaa jonkun pienen tunnisteen, josta erottaa orkkiksen.

En tiedä kuinka tiukka toi alkuperäinen hinta on, mutta Kickstarterissa kannattaa huomioida, että rahoituskulujen kanssa ns. sivukulut voi nousta n.10% hujakoille.

EDIT
Referenssi: http://www.kickstarter.com/projects/782900080/imprint-bicycle-grips-make-your-mark?ref=discovery

Meikä skippas ekan tilauksen ajatuksella “vittuuks mä tollasel teen”. No yllättäen nyt tommoselle olis tarvetta joten mikäli noita tehdään lisää niin mielelläni yhden ottaisin.

^sama juttu. Ostan mielelläni jos saumaa.

2.0 imo. Jos pystyy parantamaan ni eiköhän 50 tilaajaa ois täynnä hetkessä.

täällä yks! 2.0 jos parannettavaa löytyy.

e. katurata toki