Sole Bicycles

Edellinen Solé-lanka oli parasta yksvaihteessa sitten BICIOLLI Orlowskin

^Eiks se ollu joku homma, joka lähti väriehdottelusta ja luiskahti kilpailuksi, viinilahjonnaksi, runkovertailuksi, speksaamiseksi, filosofiaksi ja lopulta tyyliin Biciollille parhaiten istuvien tangojen valintaan?

Keskustelin tuossa Solen edustajan kanssa ja päädyimme siihen, että poistetaan koko keskustelu, kun meni sen verran henkilökohtaiseksi. Hän mainitsi muutamia nimimerkkejä nimeltä ja asianosaisille laitoin asiasta jo privaa. Koittakaa nyt vähän olla niinkuin ihmiset ihmisille, ok?

Vittu mikä Babylon.

Anonymous, YV.net, Kim Dotcom…

Ketä meitä oli…

natsimode

Juunas - 20:05, 24.1.2013 » natsimode
kiitti.

Mun mielestä vois moderoida kovemminkin yleisesti. Mut nää keskustelut ei taida kuulua tähän lankaan.

Nyt on saanut jo homma uudet mittasuhteet. Herranjumala. Mutta moden kanssa yhtä mieltä langan poistamisen aiheellisuudesta.

Avoin fillarikeskustelu

Yksivaihde on ollut parhaita foorumeja joilla olen asioinut. Moderointi on ainakin minun silmääni ollut aika minimaalista, mikä johtuu siitä, että suurimmat ylilyönnit on osattu joko jättää tekemättä, tai sitten ne on yleisesti tuomittu ja sammakon päästänyt on osannut itse hävittää möläytyksensä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tämä foorumi olisi itsestäänselvyys, eikä sitä, että “natsimode”-heitot olisivat aiheellisia tai edes vittu hauskoja.

Voiskohan esim. Tekniikan Maailma krhm hehheh totanoi tai muu vastaava taho testata ja vertailla kesän cooleimmat & hoteimmat muotipyörät? Sole, Jopo, MIXIE, Create, mitähän näitä olisi?

Mullis: Solén testin eteen tehdään jo töitä. Ei kait se tarvi rinnalleen mitään muuta. Varsinkin kun nuo kaikki mainitsemasi esimerkit painivat vissiin ihan eri sarjassa. Mikään niistä ei varmastikaan edusta samaa laaduttomuuden ja ylihehkutuksen suhdetta… Ja Jopo on ainoa Suomessa käsin valmistettava sarjapyörän runko, kai?

Mull Dundane - 5:55, 25.1.2013 » kesän cooleimmat & hoteimmat muotipyörät? Sole, Jopo, MIXIE, Create, mitähän näitä olisi?
Mitenkäs Solen tavoin länsirannikkolainen Le Prince?
Monarkki - 10:24, 25.1.2013 » ... mainitsemasi esimerkit painivat vissiin ihan eri sarjassa.
Pointtina oli kyseisen sarjan määrittely. Tekniset yksityiskohdat voi kai jättää siinä kohtaa (vielä) huomiotta. :P
jOffE - 18:42, 24.1.2013 » http://www.youtube.com/watch?v=ColD5VlBSZU Solé-kesä '13 ja joo, olihan se vanha sole-topsu ehkä yv.netin viihdyttävin lanka, mutta parempi näin
Vastaveto kesäbiisi:
jukkas - 15:42, 25.1.2013 »
Mull Dundane - 5:55, 25.1.2013 » kesän cooleimmat & hoteimmat muotipyörät? Sole, Jopo, MIXIE, Create, mitähän näitä olisi?
Mitenkäs Solen tavoin länsirannikkolainen Le Prince?
Dafuq? Verrattuna Createen, Jopoon ja varsinkin Soléen, Le Pronce on loisto pyörä.

T: Kokemus-mike

Never fear! Bikeman for U is here. Muistin nähneeni tän joitain kuukausia sitten ja löytyhän se sieltä uudestaan. Abuut kahden minuutin kohdalla päästään asiaan:

12 kiloo, huh huh. Enemmän ku meta.

Ihan tälleen asiallisesti sanottuna, eikö joku oo vialla jos fillareita pitää markkinoida näin?

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0104/2562/t/2/assets/slideshow3.jpg?466

Ja sori jos tää on kuva minkä takia langu poistettiin. No hard feelings. En ollut seuraamassa eeppistä lankaa viikonloppuna.