K35K4R1KUPP1 2013

nyt harmittaa oikeesti jos polvi ei oo huomenna ajokunnossa.

juhani - 17:30, 26.11.2013 » nyt harmittaa oikeesti [s]jos polvi[/s] kun olkapää ei oo huomenna ajokunnossa.

kausi alkaa vissiin olemaan lopuillaan, kun kisaajien vammautumislista alkaa muistuttamaan yleistä diagnoosiluetteloa.

Edit: ja tää siis ihan siinä mielessä, että Περαστικά, te kaikki sairaslistalaiset, ja lopuille juipeille ja juipittarille: kovaa ajoa.

Niinjoo. Tää Paven postaus innoitti manifestin.

Pave - 13:00, 29.10.2013 » Yks siisteimpiä juttuja lähetin duunissa on se kun sulla on esim noi 18 keikkaa ruudulla ja sit ruvetaan kokoamaan palapeliä. Noitakaan ei kaikkia olis tarvinnu viedä noin nopsaan perille, mutta kun ne on siinä matkan varrella, niin tottakai yrittää saada hoidettua niin paljon samalla rundilla kuin mahdollista. Ja kokoajan joutuu laskee missä mennään ja [i][b]ehtiikö saada ne rundin viimeset palat ajoissa perille.[/b][/i]

Hyvä ja toimiva idea, huomenna AJETAAN!!!

Vittu reväytin sitten takareiden aamulla salilla, samalla myös puhkes jännetupintulehdus. Tämähän meni nyt ihan putkeen.

joo ei auta ku jättää väliin. polvi turvoksissa, portaiden kävely sattuu ja koukistaminen myös. huomenna lääkäriin tsekkaa.
toivottavasti pääsee ajaa vastaavat joskus.

ps. paja auki 16.3017 → jos haluu käydä laittaa kisasäädöt kuntoon

ounouuuuuu! toivis huomenna selvii et ei käyny pahemmin! voima olkoon kanssasi

vaarallista o n kyllä pyörällä ajo!

Miehiä tippuu kuin kärpäsiä, oh noes. Pitääköhän munapoli-älläreihin hommata kuskit vallan varamiespalvelusta…

SPU:lle vaan hätäviestiä.

Odie - 15:41, 27.11.2013 » Miehiä tippuu kuin kärpäsiä, oh noes. Pitääköhän munapoli-älläreihin hommata kuskit vallan varamiespalvelusta...
Olis hienoa!

Maali ja keskaripubi Loosister, Hämeentie 50

Suosittelen habanero-pulled-pork-purilaista.

Pääsekö manifesti-insinööri itse paikalle vai onko pöpö voitolla ja pappa hoitaa? Konsepti on just hyvä. Harmi että jää välistä esseen deadlinen takia.

Valtteri - 16:58, 27.11.2013 » Pääsekö manifesti-insinööri itse paikalle vai onko pöpö voitolla ja pappa hoitaa? Konsepti on just hyvä. Harmi että jää välistä esseen deadlinen takia.
Leikkasin juuri manifesti-silppua ja laitoin ne kuoriin.. Odie saa vaan kaiken FUBAR-palautteen, itse kerään rusinat ja kerman.
Smurf - 17:00, 27.11.2013 »
Valtteri - 16:58, 27.11.2013 » Pääsekö manifesti-insinööri itse paikalle vai onko pöpö voitolla ja pappa hoitaa? Konsepti on just hyvä. Harmi että jää välistä esseen deadlinen takia.
Leikkasin juuri manifesti-silppua ja laitoin ne kuoriin.. Odie saa vaan kaiken FUBAR-palautteen, itse kerään rusinat ja kerman.
Juurinäin. Pumppaan tässä itteni täyteen buranaa, ja meen käymään mehiläisellä poskiontelokuvissa, jos jaksamista riittää niin kurvaan startin kautta. Jos ei, niin [i]ajakaa kuin vainotut perkeleet![/i]

Silppukapat!

<3 and H8…

14 lähti pimeyteen

HIEMAN typerä olo kummulla näin 18:45… ei kai siinä.

Kansa (minä) janoaa tietoa…

Tack tack ajoista! Oli hauskaa, pikkasen varman päälle tuli ajettua kun maalissa vissiin eka ja vajaa 10min vielä ois ollut aikaa, mutta pääasia että hauskaa oli. Konsepti toimiva vaikka vissiin sääntöjen kanssa oli ajan ylittäneiden kanssa tulkintaa, 2.0 odotellessa.