AMA: Bob "Volvo" Jackson

Oletko bullhorn sattumoisen sen tricrossin taluttaja siellä uusixen pihassa siinä yhden aikoihin?

jess

Just. Tulit vastaan siinä kongissa, kun oltiin k-mikon kanssa poistumassa ostoksinemme.

Tajusin heti kyllä missä kohtaa nähtii, kun heitit kysymyksen. Mun verkkokalvoon piirtyi Rossin samassa kohtaa. :smiley:

Tankoteipit päivitetty. Ja keskiön laakerit.

tää on kyllä ihan saakelin nätti, näyttää myös oikeasti käytettävältä ja mukavalta ajettavalta. K+

vmn - 17:27, 15.4.2012 » ..näyttää myös oikeasti käytettävältä..
niin että mitä että?

erittäin hieno pyörä - mutta hölmö kuin mikä :slight_smile:

edit. viimeisimmässä kuvassa näyttäisi tosin olevan takakumi päivitetty järkevämpään. hieno jarruton katuratapyörä joka tapauksessa.

:slight_smile:

kid_scientifik - 17:41, 15.4.2012 »
vmn - 17:27, 15.4.2012 » ..näyttää myös oikeasti käytettävältä..
niin että mitä että? erittäin hieno pyörä - mutta hölmö kuin mikä :) edit. viimeisimmässä kuvassa näyttäisi tosin olevan takakumi päivitetty järkevämpään. hieno jarruton katuratapyörä joka tapauksessa.
heh, tarkoitin, että tuo näyttää pyörältä mitä voi oikeasti käyttää internet spekuttamisen ulkopuolellakin.

lokareista, jarruista, juomapullotelineistä, tartsista vai käytönjäljistäkö päättelit?

Volvossa ei käyttö näy. Muutamia talvia ja hyödyllistä ajoa melko lailla jo takana, mutta noilla osilla pyörä taitaa jäädä Ilkalta perinnöksi lapsenlapsille ajokunnossa.

kid_scientifik - 18:53, 15.4.2012 » lokareista, jarruista, juomapullotelineistä, tartsista vai käytönjäljistäkö päättelit?
Ah niin, polkupyörän käyttäminen edellyttää lokareita, jarruja, [i]erityisesti[/i] juomapullotelineitä, tartsia ja ehdottomasti käytönjälkiä. [s]Nörtit[/s]insinöörit on hassuja, kun ne yrittää olla hassuja :) OT sikseen ja pyörä ajoon.

Niinkuin Kare sanoikin, on tällä ajettu jo muutamia vuosia ympäri vuoden arkiajot sekä velot ja lenkit. En vain ole nähnyt tarpeelliseksi erityisesti pyrkiä rottaistamaan pyörää. Kun en ole erityisesti tarramiehiäkään ja skeneilykin on jäänyt vähemmäksi viime aikoina ei pyörälle ymmärrettävästi pääse juuri kertymään streetcred-pisteitä.

Olen kyllä samaa mieltä Kid_ässän kanssa siitä, että hölmö pyörähän tämmöinen on, kuten BMW:t, NJS:t ja palpakaturadatkin verrattuna esim. cross-checkiin tai aitoon hybridiin. Ja ainakaan tähän ei reisbleidien ja pullotelineiden kiinnittäminen vaadi suuria ponnisteluja.

Tällä muuten on ihan kiva ajaakin, tuon kuvaamisen lisäksikin.

Olen nähnyt ilkan ajavan tällä myös. Ennemminkin enemmän saisi noita kuvia tulla kuin kilometrejä. Ja voisit vaikka keskareille taas ehtiä joku viikko?

tnts - 23:03, 15.4.2012 » Olen nähnyt ilkan ajavan tällä myös. Ennemminkin enemmän saisi noita kuvia tulla kuin kilometrejä. Ja voisit vaikka keskareille taas ehtiä joku viikko?
Joo, keskiviikko-illat vapautuivatkin juuri, renkaiden potkiminen ja [s]kikkailu[/s] olut kyllä houkuttelisi! Etenkin 5p-valikoima.

olen nähnyt tämän ajossa minäkin. oli hieno livenäkin.

en minä epäile/epäillyt, etteikö tämä saisi kilsoja. sen sijaan epäilin sitä, että voiko tuon päätellä kuvien perusteella - jotka ovat siis minusta oikein hienoja, ei siinä mitään.

ja jos kirjoitan jotain hölmöpyöristä, niin mukana on aina reilusti itseironiaa :slight_smile:

#fyi

Kiitos PC-1 X SG75 2008-2012,
nyt loppui venyttely. Skeneketju käyttöön.

Vuosi lisää, kiekot downgreidattu muotipyöräilykontekstillisesti yhdistelmään H+Son TB14 / Gran Compe LF. Oppirahoja oli nähtävästi jäänyt maksamatta Suzuen takanavan kierteiden osalta. Tuli pyörälle hieman lisää painoa, mutta visuaalinen ilme alkaa mielestäni olla kohdallaan.

Ilmeisesti osunut kerralla aika kohdalleen, jos neljässä vuodessa on muuttunut lähinnä vanteiden väri. Ja mikäs siinä, näyttää esimerkilliseltä.

Mielipide tb14:sta?

tämä kova. ja sen verran ajettu, että varmasti toimii.