fatbike-lanka

Kuinkahan halvalla nykyään saisi 29±kiekot? Vuosi sitten kyselin Shock Therapysta ja arvio oli jotain viiden huntin luokkaa. Vois kokeilla tota krampugia, jos osuis edukas setti vastaan.

Rabbit Holet lienee ainoat joilla saat offset kiekon tehtyä ja niitä en alle 135€/kpl ole nähnyt. Renkaat on n. 75-85€, ja pinnat, nipat ja navat mielen mukaan. Aika vaikea on alle 500€ päästä (siis jos renkaat lasketaan mukaan) vaikka kasaisi itse. Käytettyjä settejä on kyllä kokolailla huonosti tarjolla. www.bike24.com tarjoaa mun mielestä suht järkihinnalla noita Rabbit Holea ja Knardia.

Välillä pitää ulkoiluttaa läskiäkin, etenkin kun lunta edes vähän tarjolla.
Pimeetä oli mehässä.

https://dl.dropbox.com/s/r6zdnabv3jue93a/13.JPG

Onko joltain hävinnyt läksipyörän rengas? Läskin rengas löydetty Helsingistä jalkakäytävältä, otettu talteen, saa noutaa tuntomerkkejä vastaan, yhteydenotot yv:llä.

DIY FATTY?

Lunnissa 32/22, lunta sataa ja niin edelleen. Tulen sanomaan sitten kun tuntuu liian kepoiselta hammastukselta… Myykääpä joku minulle yksi GroundControlli nykyisen etusen kaveriksi. Saisin pyörän taas tasapainoon. Takasena tällä hetkellä Nate, ja olo on kummallinen.

Pannaas tänne välillä eli tämän illan reilulla parituntisella oli edelleen se tuttu 20 astetta pakkasta ja lunta kohtuudella. Meren jäällä oli tosin tuuli jo hieman painanut lunta tiiviimmäksi ja pientä kantta oli paikoin havaittavissa eli ihan putskulla ei tarttenut siellä enää rullailla.

Silti aivan mahtavaa tuolla läskillä mönkiä siellä täällä ja kovasti meinaa upgraditus maximus nostaa päätään… :slight_smile:

https://farm8.staticflickr.com/7550/16104962576_a0e4726647_z.jpg

Komeita kuvia!

Toi eka vois oikeastaan olla joku vanhan koulun black metal -levyn kansi.

tokapa.

FAT CHOKE BIKERZ: FROZEN IN DEEP ICE / TRAPPED UNDER ICE0018 split

tai en tiiä

ihan hienot kuvat kyl

Heh, dänks.

Mikan kuvissa välittyy hyvä fiilis.

Täällä tällästä eilen ylipainoisella teräspyörällä(no on se kuitenkin alle 15kg), meni yhdessä vaiheessa aikamoiseksi tunkkaamiseksi kun ei riittänyt vetopito nousta mäkiä.

https://dl.dropbox.com/s/bq6ww1m9kkj9obj/mustalampi.jpg

Argumentoikaa miksi en ostaisi on onen fattyä kuitukeulalla, n. 1400 eskoa nyt.

Kohta toi lumi sulaa kuitenkin, eli siinä mielessä kannattaa varmaan ostaa mahdollisimman nopeasti.

EDIT: Tietty jos paikallisesta löytyy valmiina jokin muu sopivan kokoinen läski niin support LBS ja pääset ajamaan vielä nopeammin.

tsekkaa fillaritori yms eka. siellä oli vähän aikaa sitten paljon fattyi myynnissä

FixiVihaaja - 11:20, 29.12.2014 » Argumentoikaa miksi en ostaisi on onen fattyä kuitukeulalla, n. 1400 eskoa nyt.
Koska fillaritorilta saa krampuksen tonniin viiteensataan.
FixiVihaaja - 11:20, 29.12.2014 » Argumentoikaa miksi en ostaisi on onen fattyä kuitukeulalla, n. 1400 eskoa nyt.
Noo, koska tämä on yksivaihdefoorumi, niin yksi argumentti voisi olla ko. rungon kohdalla se, että vain ketjun kiristin antaa mahdollisuuden siihen yhteen vaihteeseen. Ja sehän on ymmärtääkseni vastoin hyvää yksivaihdetapaa. Vaikka se toimiva systeemi olisikin.

Mitä selität? Foorumin nimi on väärä, sen pitäisi olla yksivälitys, ei vaihde.

Noniin. Eipäs sössötetä.
No sössöting.
Ingen sössiting här.
Kein sössöting.

Samapa tuo, molemmat käy, dingle dongle, vaari tai mummo. Kuitukeulaa en itse pitäisi kovin suuressa ratkaisijan roolissa näiden pyörien kohdalla.

Odie - 16:15, 29.12.2014 » Noniin. Eipäs sössötetä. No sössöting. Ingen sössiting här. Kein sößötichenschößen
Korjasin.