Projekti: Low

siitä vaan kalkyleeraamaan jättöläisiä eri renkulaleveyksillä.

LOW on cool! Lisäksi hyvät teaserit, odotellaan jatkoa.

Vitusti permaa, Enven kekke! Oma historammi on kuin omegauros tämän alfan rinnalla.

päivityksiä tähänkin projektiin?

Eipä juurikaan. Muutto ja ens kesän matkasuunnitelmat hidastaa pikkasen osien haalimista… Mackit tilattu, valmista ehkä joskus maaliskuun alussa. Kehät joko syvääää kuitua tai sit H+Sonia. Droppi, etujarrua yms. on myös tiedossa.

“The following piece has been sent by Maciek Wrotek from Brick Lane Bikes LTD via DHL WorldWide Express on 04.02.2013” (S)low and steady wins the race. Eli kehät, check!

Tilasin myös sokkona Toupen 143-leveän satulan, mut olis varmaan pitäny käydä istumassa geelityynyssä. Toi on ollu nyt Gangstassa koeajossa enkä oo täysin vakuuttunu oikeasta leveydestä. Semisti harmittaa, mut kai nää on niitä oppirahoja…

http://farm9.staticflickr.com/8119/8670972483_1fa7800694_b.jpg

Palaset alkaa loksahtelemaan paikalleen! Käytännössä enää voimansiirto puuttuu.

Taikis - 23:24, 4.2.2013 » Tilasin myös sokkona Toupen 143-leveän satulan, mut olis varmaan pitäny käydä istumassa geelityynyssä. Toi on ollu nyt Gangstassa koeajossa enkä oo täysin vakuuttunu oikeasta leveydestä. Semisti harmittaa, mut kai nää on niitä oppirahoja...
Tää on vähän semmonen appelsiinin ojentamisen paikka. Eli arvontaa vaikka on olemassa systeemi mikä tekee sen arpomisen tarpeettomaksi. Se geelityynykään kun ei kerro kaikkea, niin noita spessun penkkejä myyvissä liikkeissä on testisatuloita. Ja niitä voi ottaa lainaan vaikkapa 2 mallia kahtena eri leveytenä ja testailla viikonlopun verran, että saa sen varmasti omalle ahterille mieluisimman.

Tai sit vaan pysyttelee suosiolla niissä muutamissa hyväksihavaituissa satuloissa :slight_smile:

Toki, jos on jo omansa löytänyt.

Jep, jep. Vein rungon eilen Tapsalle, että sais keskiön rotsattua ja o.laakerin kupit asennettua. Soittivat tänään ja ilmoittivat et keskiön kierteet on niin paskat ettei saa edes työkalut mee sisään.

Neuvoja? Tekeekö tolla rungolla mitään (muuta ku heittää Larun sillalta)?
T. Nimim. Paska fiilis

^No, ainakin pääset reklamoimaan. Parasta mitä ihminen voi tehdä. Tylsää, että rungon vastaanottamisesta on jo näin kauan aikaa. Voi olla, että reklamoinnin hyöty jää sormiharoitteluun.

Kyllä ne kierteet on ilmeisesti aika pashana, jos sitä ei edes voi yrittää putsata. Tietty sen voi koittaa runnoa suoraksi tavalla tai toisella. Tämän jälkeen kierteet on joko käyttökelpoiset tai sulat. Sillon ei varmaan auta muu kuin asennuttaa uus keskiöpatruuna sinne. Tai eihän sekään onnistu. Pitääkö se koko keskiö poistaa?

E: Todella nihkee homma kyllä. Tosin, kyllähän tää tämän projektinimikkeen alla saa pientä hymytöntä hymähtelyä aikaan. Varsinainen projekti.

Lahjottaa mulle esimerkiksi :slight_smile:

Yksi mahdollisuus on, että keskiömuhvi on väärin päin?

olisi kyllä hauska nähdä tuo keskiömuhvi. en nimittäin täysin ymmärrä mitä tarkoitetaan sillä, että kierteet ovat niin kehnot, ettei työkalukaan mahdu muhviin. tuskin sitä keskiötä jollain hatusta vedetyllä standardilla on kuitenkaan alunperin kierteytetty…

Tai Urheiluaitassa sanoivat sanasta sanaan, että kierteet on kierot. En tiedä. Vituttaa tällä hetkellä, paljon.

Skidi, Laruun voi tulla ihmettelemään. :slight_smile:

Edit. GXP:n kuppi ei menny ainakaan sormivoimin yhtä kierrosta pidemmälle.

Kierteet eivät ilmeisesti siis ole kohdakkain? Ihme homma, ja ihme tunarointia pajalla…

eli ilmeisesti keskiö kierteytetty vinoon. johan on ihme hommaa.

Öö, 7kk ja nyt vasta tuli mieleen tsekata keskiön kierteet. No ei ole mennyt aivan putkeen LOW:n pajallakaan. Voiko rungonkin pistää oppirahoihin;)

Jos kierteet on tosiaan vedetty vinoon niin se on mun mielestä sellanen homma ettei ostajan oo sellasta oikein mahdollista jälkeenpäin tehdä. Eli vaikka rungon saamisesta on jo aikaa, niin tuo virhe on sen verran mittava, että siitä on vähän vaikea luikerrella puhtain paperein.