AMA: Dodici Special

Usein näin pieni runkoko on vähän harmillisesti kompromissin näkönen, mutta tämähän näyttää todella onnistuneelta kokonaisuudelta! Hieno pyörä. Ehkä paras dodici special mitä olen nähnyt.

Hyvä, että kammet vaihtuu ja voisit samalla näyttää vähän mustaa tussia tai spraytä satulatolpan pannalle… Muuten erittäin onnistunut Dodici ja mä jotenkin tykkään tosta FSAn dropista…

jännä väri…onko matta?

Nätti kokonaisuus. Omniumien lisäksi joku sotaisampi jakkara olisi kyllä ehdoton piste i:n päälle. Stonga on mielestäni justhyvä, kulmaa vois ehkä vähän tsekata…mutta erittäin asiallinen siis.
e: Vink - 47t (esim. Sugino Zen) + 17/18/19 = skidpatch heaven.

Tämä on kyllä hieno! Itsellä oli samat pähkäilyt pari kuukautta sitten mutta omaan ostoskoriin jäi Mash. Kyllä tämmöinenkin olisi kelvannut ilman muuta! Kuvittelin vain toimitusajan olevan huomattavasti pidempi mikä osaltaan vaikutti silloiseen päätökseen.

jaha! hieno pyörä ja mustat omniumit on kuumaa kamaa. kannattaa tosiaan laittaa se lukkorengas kiinni (safety hazard). ylihuomen slicks’n slide tällä?

dpstyles - 12:44, 8.11.2012 » jännä väri....onko matta?
Samps - 14:33, 30.10.2012 » Samaa ajattelin itsekin, alkuhuuman laannuttua alkaa taatusti ottamaan silmään. Flakea juu siellä seassa on. Ei toki mitään Fullspeed-avaruuspyöräkamaa ole, mutta ihan kiva kuitenkin. Hiukan pimeä kuva mutta ehkä saa selvää: http://sampoturve.fi/old/yv/kvat/dodici-special-red-flares-nokka.jpg
dpstyles - 12:44, 8.11.2012 » jännä väri....onko matta?
Kyllä tuo ihan kiiltävä on, kuten Jukksd tuossa aiemmin postasikin. Kuvan ottopäivä sattui vaan olemaan maailman pilvisin, joten siksi tuo näyttää vähän hassulta.
Freeflow - 12:46, 8.11.2012 » Nätti kokonaisuus. Omniumien lisäksi joku sotaisampi jakkara olisi kyllä ehdoton piste i:n päälle. Stonga on mielestäni justhyvä, kulmaa vois ehkä vähän tsekata...mutta erittäin asiallinen siis. e: Vink - 47t (esim. Sugino Zen) + 17/18/19 = skidpatch heaven.
Tangon asentoa pyörittelin eilen illalla, mutta tuossa kun sattuu olemaan nuo "tasaukset" yläotteella niin ei oikein kovin suuria muutoksia pysty tuohon pistämään ettei ote ylhäältä kärsi.
heskeli - 13:25, 8.11.2012 » jaha! hieno pyörä ja mustat omniumit on kuumaa kamaa. kannattaa tosiaan laittaa se lukkorengas kiinni (safety hazard). ylihuomen slicks'n slide tällä?
Lukkorengas ei ole kiinni, kun eilen pistin kiekot kasaan ja kävin koittamassa velolla välitystä (no safety hazards there). En ajatellut lähteä ajamaan Uudenmaankatua. ;-) Ehkä voisin tulla lauantaina kääntymään ainakin mikäli ei suurempia kiireitä ole.

Jakkaran päivittäminen tulee varmasti tässä myöskin kyseeseen, on tullut tuota miettityäkin ohimennen. Noista en tosin tiedä oikeastaan mitään, joten kun hyväksihavaittuja nopeampia penkkejä tunnette, niin kertokaa toki!

Sama homma kampien kanssa, Omniumit on tietty varma vaihtoehto mutta muutkin ehdotukset otetaan kuuloon.

^ flite

Ihana! raskaana olevat pyörät kiihottaa.

nätti ku sika pienenä! paljo on kuskilla vartta?

jjs - 15:02, 8.11.2012 » nätti ku sika pienenä! paljo on kuskilla vartta?
Thanks! 172 taitaa olla aika lähellä. Olin hieman epäluuloinen rungon koosta (Paddy on 54cm kuitenkin). Kaupan myyjä kovasti väitti mulle vastaan että tää on oikean kokoinen, ja oikeassa oli kaveri.
Samps - 13:52, 8.11.2012 »

Tangon asentoa pyörittelin eilen illalla, mutta tuossa kun sattuu olemaan nuo “tasaukset” yläotteella niin ei oikein kovin suuria muutoksia pysty tuohon pistämään ettei ote ylhäältä kärsi.

Dropeilla ajetaan alaotteelta. alaosa vaakatasoon

Flite

Sugino 75 black

On muuten hieno !

Special on tosi ihana, vaikka en ehkä ole varma tosta punasesta flakella. Mut Dodicin punanen on paras punanen. Kuin Fefe!

Sitten asiaan: en voi tarpeeksi muistuttaa siitä, että vaika Dodicin e-mail palvelu on kaunis asia, ei puljusta esim. minulle tullut mitä tilattiin, saati ajallaan.
Ilmoitin/varmisin useita, ärsyttävän useita kertoja siitä, että tahdon etujarrun, kun se kerta oli mahdollista. Ei tullu.
Se, että paketin lähtö myöhästyy kuukaudella (Kovasti vakuuteltiin alunperin luvatun kolmen kuukauden kohdalla, että valmista on!) ja loppulta tuote on puutteellinen, on miinusta. Ei ne kivat viestit sitä korvaa. :slight_smile:

No, brakeless on, noh,
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcdLRD1bimFTUmdHMijB_QqfYcIrEIY04oTUQ51frTO8zAwDI-

Hieno katurata, tosin löysä keulakulma geotaulukon mukaan = nyyh.

Niiiiice! Hienoimpia alurunkoja mitä löytyy. Varsinkin häränsarvilla sopii mun silmään. Komppaan satulan ja kampien vaihtamista ehdottaneita. Ja mustaksi tosiaan toi tolpankiristin.

Ei tän kattominen ainakaan helpota Special-kuumetta. Menin spekaaamisessa uusiin sfääreihin ja tilasin sitte RAL Classic K7 -väriviuhkan egaysta… vähä ehkä hävettää.

Dodii. Sellanen sitten, niin.

Viimeinkin sain kaikki uudet osat haltuuni ja kiinni fillariin. Eilen käväisin feissauttamassa keskiönkin. Poljin Foxcompiin Dodi selässä, vain todetakseni että heppu on lomalla 27. päivään asti. Siitä Ajopyörään jossa mukavat kaverit tekivät homman odottaessa ja iskivät kammetkin kiinni samalla. Hiukan kuumotti polkea ehkä vuoden huonoimmassa ajokelissä eestaas läppäri ja alurunko selässä.

Thomsoneista tuli 3T, seatclamppi vaihtui mustaksi, Turbo vaihtui Fizikin Arioneen ja polkimiksi tuli Lookit. Profilen Airwing korvasi taas tuon droppitangon. Se vähä mitä nyt on tullut ajeltua, niin ajoasento tuntuu ainakin tosi paljon paremmalta. Pitää katsoa keväämmällä oikeasti miltä tuntuu. Myös, koska olen jarruitta ajamisesta saanut kyllikseni (lue: pelkään liiskaavani lapsia), iskin myös Dia Compen BRS 100:n kiinni. Nyt on ainakin näennäinen mielenrauha. Pyöränkin voisi julistaa “valmiiksi”.

Nätti ja varmasti hyvä setuppi. Ruotoputkesta vielä pätkä pois niin se on siinä.