Kona Unit 2012

Päivitys 11.7.2014: Vaihdetaan teräksiseen krossariin/retkipyörään, katso uusin viesti.
Paskat vaihdan.

Kompliitti, johon vaihdettu pari palikkaa.

http://img141.imageshack.us/img141/2629/sam2533.jpg

Kompliitista poikkeavaa Pro plt-stemmi, Chargen satula ja Simpan viiskakskymppiset.

Ostin pari viikkoa sitten. Toimiva geometria, toimivat palikat, erityisesti hintaan nähden. Maali on vähä heikko.

http://img692.imageshack.us/img692/447/sam2534fk.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/8785/sam2542r.jpg

Ihana.

…ja kulkee!

Hetkittäin jopa niin vauhdilla, etten ite pysy mukana.

Aikaisemmin kommentoiduissa haarukanpäissä tosiaan on maalia liukupinnoilla, vain noiden pitkulaisten reikien sisäpinnat on suojattu maalatessa, niissä on sisällä tiiviisti istuvat holkit, joiden läpi pultit menee. Ei ole vielä lipsunut ja säätäminen on sujuvaa.

Keula noin pienessä ysärissä on hassun loiva, mutta ei se ajaessa ainakaan haittaa. Hieno asia on myös toi lyhyt perä. Hämmentävää, kuinka ketterä toi on, verrattuna edelliseen maastopyörääni, joka oli 26".

Mulla on ollut tällainen kolme vuotta talvipyöränä - tosin kun päivä alkaa ja päättyy lapsen roudaamisella talvipyöräilyä ei viime talvena tapahtunut. Mutta pointtini oli että erinomainen ajoneuvo myös mukula- reunakivipitoisessa kaupunkibiotoopissa.

  • levyjarrut ovat pelastaneet parikin vanhoilla päivillään lähes äänen nopeuteen sivuttaisloikissaan yltänyttä seniorikansalaista.

Tämmönenki. Hauska pyörä, mutta turhan vähän tulee ajettua. Ja senkin vois ajaa rollerilla, jos olisi joku toinen joka olisi aina randöökuosissa. Vois kyllä olla. Rollerista taas kaupunkifiksi ja ajoittain maastopyörä, ja maantielle ja retkille jotain muuta. Joten.

[s]Haluan vaihtaa tämän teräksiseen krossariin, esim. Cross Check.

Keskiö on vaihdettu xt-tasoiseen. Satulan voisin pitää, joku muu sitten tilalle. Nyt takana pulttiratas, jarru ja vapari toki mukana. Maalit kuluneet, mutta ihan mainiossa kunnossa muuten. Helsingissä. Kiinnostaako?[/s]

Minkä kokonen tä on?

16". Täälä taulukkoa.