AMA: Konversio-Jeune

Kiitämme:
Onpa kaunis maaliduuni + muhvidetskut. Hienosti rataskin saatu pentagrammiksi.

Moitimme:
y no HEDisc on AMA-pics?!

Infernaalisen hieno! ( yrittää kurkottaa beetasalpaajapurkille… )

Huh huh! Törkeen siisti! Värit on ihan nappiin ja maalaus mahtava, vihreä jarru ja kuori on siinä ja siinä toimiiko mutta toimiihan ne.

Miinukset siitä, että pystyputken dekaali ei ole oikeaoppisesti välistetty eturattaan yläreunan ja satulamuhvin keskelle, vaan keskiön ja satulamuhvin keskelle. Nyt teksti näyttää olevan liian alhaalla.

Veikkaan että tää olis vieläkin hienompi vähän leveämmillä renkailla.

levykiekon voipi toimittaa ensi kesään mennessä minulle kun ei kerta käyttöä tunnu olevan… :–)

Jalokivimäisen kaunis.

Detskunillitystä, mut pakko kompata kirkasta jarruu. Musta vaijerin kuori. Tai valkoinen!

Sen sijaan mustia osia ei saa laittaa tähän koskaan.

On kyllä pahuksen hieno.
+1 kirkas jarru, kun kerran muutkin kilkkeet on shiny.

LeFu… ompa kyllä kivat maalit

ps. hedisi ei taida kyllä olla hiilikuitua, mut hyvä se on. aito rata vai radoitettu?

Vihreälle jarrulle yksi +1, mutta kuoren voi vaihtaa johonkin muuhun väriin täydellisyyden saavuttamiseksi. Hieno peli kyllä!

Me like. Helmi maali ja kokonaisuus!

onko korkeissa brooklyn breweryn logot? :slight_smile:

edit: on. nice one!

simojoki - 10:47, 16.10.2012 » on korkeissa brooklyn breweryn logot? :)
LeCre - 19:03, 2.3.2012 »

Tangon päissä asustavat tutut Brooklynin korkit…

Todella todella maukas!

Sairaan hieno projekti ja lopputulos. Ääni kirkkaalle jarrulle ja toisenväriselle kuorelle. (Valkoinen voisi toimia?)

Mites olis tän tapainen kuori?
http://www.longleafbicycles.com/wp-content/uploads/2009/10/silver-braided-cable-kit.jpg

Todella hieno, maalaukselle kehut täältäkin. Tykkään kovasti myös Belleri-ohjaamosta logoineen ja kangasteippauksineen. Minusta vihreä jarruvaijerin kuori ja jarru toimivat, kyse on kuitenkin tietyllä tavalla “fantasiapyörästä” (jos tässä nyt on mitään tolkkua).

Onpahan taas.
Poikkeuksellisen upea väri ja maalaus. Kulta toimii hienosti vihreän kanssa, korostaa tyylikkäästi muhveja ja rimmaa hyvin yhteen Reynoldsin tarrojen kanssa. God lives in the details – ja niitähän tässä riittää…

Upee pyörä, maali hipoo täydellisyyttä. Ohjaamo-osasto on kanssa parhautta.

Kiitoksia kommenteista!

Jarruvaijerin kuoren tilasin tummanvihreänä, mutta sitä väriä ei kuulemma ollut enää saatavana ja lähettivät sitten tuollaisen… En ole itsekään siihen oikein ihastunut, ja olen ajatellut sen korvaamista kromin värisellä kiiltävällä. Tiedä sitten, olisko sekään hyvä. Jarru itsessään pysynee vihreänä, muutaman metrin päästä katsoessa se sulautuu aika hyvin pyörän väriin. Kokeilin ensimmäisenä kirkasta jarrua, mutta se pomppasi liikaa silmille mun mielestä.

Maalauksen tein Sata-Jetin ammattiruiskulla huonohkossa maalauskopissa (=autotallissa). Epoksi- ja hiomavärikerrosten hionnan jälkeen ruiskutin hopean eristevärikerroksen. Siihen päälle ohut kerros kullanväristä massaa. Vihreä candy on purkillinen House of Kolorin candytiivistettä (15€) sekoitettuna halpaan 2K-autolakkaan. Ruiskutin vihreän useina, erittäin ohuina kerroksina. Aloitin ruiskutuksen ansin pelkästään muhveista ja joka kerroksen ruiskutin hieman pidemmälle runkoon. Kun häivytykset oli näin ruiskutettu ja osa putkista oli vielä kullan värisiä, ruiskutin yhden ohuen candykerroksen koko rungon yli. Sitten yksi kerros pelkkää lakkaa, välihionta, kerros lakkaa jossa on joukossa vihreää jäähelmiäistä ja viimeiseksi pari kerrosta kirkaslakkaa. Jäähelmiäinen on varjossa täysin läpinäkyvää ja auringossa se on ihan sairaan kirkasta, eli kirkkaassa valossa se muuttaa rungon yksiväriseksi kirkkaaksi vihreäksi ja tummennukset häviävät näkyvistä… Järkyttävän työläs maalaus, mutta mielestäni se silti kannatti. Väri on kyllä sellainen, ettei se kuvissa pääse edes täysin oikeuksiinsa…

Yritän ottaa lisäkuvia, kun kelit taas paranevat.

HEDillä varustettuna mulla ei oo kuin pari kuvarastiksi tarkoitettua kuvaa, mutta ne on niin huonoja, etten viitsi laittaa tänne. Yksi kuvahan tosin on jo tuolla Kuvia-langassa…

Niin, ja HED on radoitettu. Hyvin on toiminut, ja toimii varmaan edelleenkin mun pyörissä. Sori Munes! :slight_smile:

http://www.fixedgearportugal.com/fotos/bike-porn/6000/

Sielä. Responder #6005 em: Outubro 17, 2012, 11:03:15 am