kilokaupalla paskaa (ent. rossin, suntour yms keskustelu)

Mua ainakin häiritsee vaihdeosien myynti paljon vähemmän kuin alkeellisimpienkin käytöstapojen puute.

No niin. Kyllähän mäkin toivoin, että asiaan ois palattu kun sanottiin et palataan asiaan.

Mut sama se - enpä mä nyt kai olis lähdössä korottamaankaan sitä mun tarjousta, joka ei ilmeisesti sitten ollut tarpeeksi korkea. Tietty voisin koittaa järkkäillä Turun frendiä poimimaan ton tms. jos se vaikuttaa asiaan…

Ideaalitapauksessa kuitenkin Lontoon foorumin kundi suostuu lähettämään mulle Alanin, enkä tartte tätä.

e. No hö. Lähinnä meinasin, et joku nootti olis ollu kiva saada.

Vaihdeosat → monivaihde.net

Ja muut: älkää urputtako täällä, vaan hoitakaa diilaukset PM-teitse. Ja pidetään ne uppauksetkin kurissa, eiks.

Angstailu auttaa aina KONSTA. Pahoittelen että olin vkl pyöräilemässä rengasreittiä joten en oikein päässyt päätteelle kun en ottanut konetta mukaan, tuskimpa siellä olisi kotinettini toiminutkaan. No joo, antaa olla. Pahoittelen vielä.
Ja NYKAENEN, pahoitteluni myös. Vkl oli ja meni mutta hyvä jos fillarin löysit :smiley:

Turhan uppauksenkin uhalla ehdotus: jos foorumin linja on se, ettei vaihdeosia enää luukuteta täällä kun on toi monivaihdekin, niin tämmöset ketjut vois kai lukottaa? Tai sit jos ei lukoteta, niin ei-modet vois pidättäytyä vayacci-moderoimasta ja ennemmin vaikka kertoa ilmoittajalle ihan asiallisesti ettei tän tyyppistä ilmoittelua tänne haluta?

Tai sit voidaan tietysti vaan vittuilla kaikille niin paljon ku keretään.

Helpompi haistatella paskat ku alkaa kirjottaa jotain asiallista tänne internetin ihmemaahan. Sad but true.

RTZ - 15:50, 1.10.2012 » Tai sit voidaan tietysti vaan vittuilla kaikille niin paljon ku keretään.
Oon kyllä ihmetelly että miks just tällä foorumilla yleinen linjaus on tällainen.

Yksivaihde.net - Harrastefoorumeiden Suomi24.

Ilmeisesti tän foorumin perusfunktio monelle käyttäjälle ei ole niinkään tuoda harrastajia yhteen kuin erottua väärinharrastajista?

jep. en oo mikää haka näiden koneiden kanssa enkä todellakaa jaksa olla joka hetki vatvomas ja virheitä sattuu. on muutaki elämää ko tää kone.
oishan se ollut toki kiva päästä kaupantekoon mutta menee maku eräiden hölmöjen kommenteista niin ei jaksa innostaa. luulin että viksiporukka ois ollu lepposta ja mukavaa mutta onhan niitä mätiäkin tässäkin porukassa… hohhoijakkaa… kauheen hektisellä elämällä sakki painaa… lepiä hei

Yhyy, internet!

Kermit-sammakolla on teille asiaa:

8 mee ny vittuun

Tinpe - 16:34, 1.10.2012 » Yksivaihde.net - Harrastefoorumeiden Suomi24.
+1

Täällä jaksaa pyöriä kuukauden pari putkeen, jonka jälkeen keskimääräistä foorumia keskenkasvuisempi meno alkaa vituttaa niin, että on pidettävä saman pituinen tauko.

hei, pitääkö tänne perustaa joku halirinkitopsu? tää on nimittäin siis edelleen yksittäisen käyttäjän myyntiketju, vaikkei mitään ole enää myynnissä.

Leander - 22:46, 1.10.2012 »
Tinpe - 16:34, 1.10.2012 » Yksivaihde.net - Harrastefoorumeiden Suomi24.
+1 Täällä jaksaa pyöriä kuukauden pari putkeen, jonka jälkeen keskimääräistä foorumia keskenkasvuisempi meno alkaa vituttaa niin, että on pidettävä saman pituinen tauko.
Amen

Ja mulle valitetaan ku turhia uppailen WHAT IS THIS SHIT?

kim - 22:26, 26.9.2012 » Hieno homma ja tarpeellinen nosto!
Konsta - 14:44, 1.10.2012 » Painu vittuun.
jerppa - 23:24, 1.10.2012 » Ja mulle valitetaan ku turhia uppailen WHAT IS THIS SHIT?
tässähän oli täsmälleen samasta asiasta kyse. Eli myyjälle huomautettiin turhasta uppailusta ja sit tuli kiukku. Älä ota sitä valittamisena vaan johdattamisena.

Öö kelles tuossa tuli kiukku? Vai lainasitko väärät postaukset?

jooseppi - 23:35, 1.10.2012 » Öö kelles tuossa tuli kiukku? Vai lainasitko väärät postaukset?
no joo totta, ei tuolla juuri kiukkua ilmennyt, mutta sen jälkeen tuli vyöry uusia kommentoijia kommentoimaan kommenttien tyyliä ja sisältöä. Eli homma karkasi ns. [i]metatasolle[/i]. Ja sit taas foorumi onkin paska. sit mulle tuli kiukku.

Näytä raivosi ja siivoa nuo vittuun toivottelut huit hiivattiin =) Välillä hämmästyttää lukea tuota aivotonta paskaa sillä en osaa päättää onko se ns. sisäpiiriläisten paskaa huumoria vai ottaako joku teh itternetzin liian tosissaan?

Voiko topsun siirtää toiselle alueelle ja vaihtaa nimeksi: Varoittava esimerkki siitä mitä voi pahimmillaan seurata sukulaisten romanttisesta kanssakäymisestä, alkaa ekan sivun puolessa välissä, noin…