Yksvaihde Twitter (original)

hmmm… kylmää kaljaa… hmmm.

käynnistelee laminointikonetta

Hämmentyi nähdessään trukin ajavan pitkin sammonkatua keskustaan päin puoli kaksi keskellä yötä. WTF!

yllättyi ei niin vitun iloisesti huomatessaan, että kolme päivää telineessä ajamatta roikkuneesta fillarista oli etukiekosta pamahtanut katki yksi pinna ja takakiekosta peräti kolme. WTF indeed.

Kasailee hissukseen pyörää.

Jonottaa Ebay chattiin Live Helppiin. Joutuu kyseleen Ebay/PayPal buyer protectionista. Tun kusipää myyjät!

“It’s too early to file a case.”
FUCK!

Sai taas kerran nihkeää palvelua Velosportista. Ei tarvinnut pitkään miettiä ennen kuin soitti Cycle Centeriin, koska muisti saaneensa sieltä erinomaista palvelua.

Pakkosyötöllä. Huomenna elämäni eka “double century.”

^Suosittelen naurettavan pieniä välityksiä, loppumatkasta saattaa olla hieman hapoilla mäkiä putkelta tempoakseen ja polvet ehtii saada ihan kunnolla kipeiksi väärin valittuaan.

ripaus - 9:23, 23.7.2010 » Sai taas kerran nihkeää palvelua Velosportista. Ei tarvinnut pitkään miettiä ennen kuin soitti Cycle Centeriin, koska muisti saaneensa sieltä erinomaista palvelua.
Ei voi olla. [i]Päinvastoin, Velosportissa pyritään pitämään liikkeen kynnys mahdollisimman matalana.[/i] -omistaja Ylen radio-ohjelmassa joku aika sitten

Sai nahkapukupoliisilta huomautuksen jarruttomalla ajosta manskun stadiumin kohdalla. Hyvää viikonloppua!

@asb: kilometreja vai maileja?

hajoo töihinsä ja odottelee vain pyörän selkään pääsemistä.

Polkee Kuruun telttailemaan viikonlopuksi. Onneks on luvattu kylmää ja vesisadetta.

Omistaja kuulemma onkin mukava ja asiallinen, mutta kaikki työntekijät eivät tosiaan ole. Huollon puolellakaan ei olla kovin puheliaita. Yleensä on vastattu vain yhdellä sanalla tai lauseella. Aikamoista lypsämistä eikä mielellään tule käytyä liikkeessä, jossa vastaus on vain “ei”.

Kun pyöräilin kotiinpäin, ajoi rinnalleni keski-ikäinen mies, joka ihmetteli pyörääni. Sanoin tulevani Velosportista ja silloin mies avautui. Kuulemma palvelu oli ollut surkeaa hänelläkin. Esimerkiksi maasturikiekkoihin ei saa kehää, vaan pitäisi kuulemma ostaa ostaa kokonainen kiekkopari. Mikä ihmeen pyörähuolto sellainen on?

Odotan edelleenkin, että pääkaupunkiseudulle perustettaisiin hyvin toimiva ja palveleva pyöräliike, josta löytyisi hyllystä mukavasti yksivaihdeosaa. Keväällä tarvitsin esim. ratarattaaseen pultteja, mutta ei vain löytynyt, vaikka muutamasta liikkeestä kyselin. Vastaus on usein vain ettei ole tai sitten myyjä on valmis tilaamaan netistä ja tavara saapuisi parin kolmen viikon päästä. Visaa vinguttamaan, kun ei muu auta. Hyviä ja nopeita huoltopaikkoja on sentään vielä olemassa, kun tietää mistä hakee palvelua.

Lähtiskö hakeen kaljaa vai ei. Kas, siinäpä pulma…

alituiseen luistava takaratas ja jarruton ratapyörä on hutera yhtälö.

Kahdeksan senttiä spacereita stemmin alapuolella ja kolme senttiä yläpuolella. Ei niin siististi cool, mutta tanko on sentään järkevällä korkeudella.

Kokeili 20" Sillgey tricktrack pyörää Barcelonan kujilla ja sai kutsun pooloilemaan La Aspirinan kentälle. Pyörä ja maila kuulemma löytyy lainaan.