Yksvaihde Twitter (original)

Välillä kyllä ihmetyttää, että miten se on niin vaikeeta soittaa asiakkaalle, että oletko kotona? Se on kyllä jännää, että omakotitaloon pitää koittaa tyrkyttää niitä paketteja tyyliin kymmeneltä aamulla. Ainoo mistä saat tiedon toimitusyrityksestä on seurantasivu. Onneksi olen vailla vakinaista virkaa ja mulla on aikaa täällä istua ja päivystää perse homeessa. Perkele.

Ja loppuun vähän loivaria: kaukokiidon heppu soitti viimeksi etukäteen, että oletko kotona. Ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa joka on noin tehnyt. Propsit.

artpow - 15:00, 8.1.2013 » Ensi viikolla Berliiniin. Onko siellä käymisen arvoisia pyöräpaikkoja?
kattattaa tämä selata läpi https://www.yksivaihde.net/old/872

lits läts

hauskin pyöräilypäivä pitkään aikaan. Pitkästä aikaa alla tuoretta ja luotettavaa lunta, eikä asfaltti jää sepeli mikstuuraa.

Rytkk - 14:32, 8.1.2013 » Joku UITUN narkkari on käyny pöllimästä Pompinon tolpan ja satulan keskellä päivää firman pihasta. Kerkesi jo päivän olla pyörä kasassa!! Pitääkö se tolppa jatkossa hitsata kiinni??!?!?
Tuo vituttaa aina. Nykyään oon käyttänyt noita mutterilla/kuusiokololla kiinni tulevia, eijjoo vielä kenenkään matkaan lähteny palikat *koputellaan puuta*
Yliluoma - 15:00, 8.1.2013 » Se on kyllä jännää, että omakotitaloon pitää koittaa tyrkyttää niitä paketteja tyyliin kymmeneltä aamulla.
Tähän selitti UPK:n aspa viimeksi jotain sellaista, että tod. näk. johtuu siitä, että DHL vaatii että tavara liikkuu terminaalista ajassa X eli sopimusehtojen täyttämiseksi vissiin käyvät noita tyhjiä keikkoja ajamassa. Toi on kyllä luokaton firma, viimeksi yrittivät virka-aikaan kotiin, sitten kun sovin toimituksen seuraavana päivänä duuniosoitteeseen ennen töiden loppumista, yrittivät ensin aamulla uudelleen kotiosoitteeseen ja tulivat sitten tunnin myöhässä duuniin. Tuon tunnin jonotin puhelimessa niiden aspaan, en kerenny päästä läpi.
makko - 17:12, 8.1.2013 »
Rytkk - 14:32, 8.1.2013 » Joku UITUN narkkari on käyny pöllimästä Pompinon tolpan ja satulan keskellä päivää firman pihasta. Kerkesi jo päivän olla pyörä kasassa!! Pitääkö se tolppa jatkossa hitsata kiinni??!?!?
Tuo vituttaa aina. Nykyään oon käyttänyt noita mutterilla/kuusiokololla kiinni tulevia, eijjoo vielä kenenkään matkaan lähteny palikat *koputellaan puuta*
Tämä nimenomaan oli kuusiokolokiinnitteinen, eikä pikalukollinen. Jätti kuitenkin tolumestari kiristimen paikalleen. Rahallinen menetys nyt ei ollut kummoinen mutta kuvottaa ajatuskin toisen omaisuuteen kajoamisesta. Vähän kuin naapurin setä ehdottelisi laatikkoleikkejä puoli seitsemän aikaan sunnuntaiaamuna.

Namnam. XT-jarrut, stemmi ja inbredin runko saatu himaan. Vielä kun tietäs paljonko tuosta uskaltaa napsia jarruputkia lyhyemmiksi…

E: Ja DPD:n kuski tuli käymään klo 16:45. DHL:n paketti oli jätetty yhden toimistusyrityksen jälkeen postiin. (joka oli ihan hyvä, koska posti kilsan päässä)

Voit “lukita” satulan runkoon liittämällä ketjun satulan kiskojen ja seatstayn välistä. Vähän rottalookkia samalla. Toisaalta fiksu nisti nyysii tolpan avaamalla kuusioavaimella satulan tolpasta ja tolpan rungosta.

Sopivan laakerikuulan liimaaminen pikiksellä kuusiokoloon mainitaan kans aika usein näissä varkaudenvaikeutusnikseissä. Pitäs lähteä pois asetonilla tai kolvilla. En oo kokeillu.

jaahas, Heppon (mustat) Mavicit olis tulleet Postiin… jännittää tuliko sopiva koko.

^Kävin juuri hakemassa omat keltaiseni. Ja kokokin oli oikea! On ne nopeen näköiset.

^^ Omat Cyclo Tourit tuli jo eilen, koko 43 istui hienosti. Samaa kokoa käytän Adidaksen vapaa-ajan kengissä. <-Vertailuna, jos noita Mavicceja meinaa tilata.

nyt omatkin (44) jalassa ja Mavicin koko natsaa 1:1 Reebok-lenkkarieni kanssa, jotka on kokoa isommat, mitä normi tennarini (43).
Northwawen ja Spessun jalkineet ei ole näin hyvin istuneet, mitä nyt olen kivijalkamyymälöissä testaillut… Shimanot on iso no-no mun jalkaan.

Ajoin Pohjoisrannan mitan keskarikuppia - vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Tilasin Selle Italia SL XC -satulan kun halusin testata satulaa, jossa on keskellä se jännä reikä. CRC lähetti Selle Italia SL XC:n ilman reikää. Kiva.

^poraa hanuriin

Väsyttää ja rengaskin puhkesi. Aamukahvi.

Tulipa hyvä mieli kun tajusin omistavani riittävästi irtonaisia napoja, pinnoja ja kehiä kasatakseni tässä ohimennen aamupuhteeksi vaikka semmoiset “fixivanteet”. Jos ois lisää (sopivia) kehiä ni voisin kasata toisetki.