Yksvaihde Twitter (original)

Ajoin uuden Plug FS:n duunista kotiin. Aika karua kyytiä!

Epäröi kesän keskari leikkejä, ekalla kovemalla sattuneiden koira läheltä-piti tilanteiden takia.

Tuntee olonsa vanhaksi ja vastuuntuntoiseksi

Mash!

Miespuolinen autokuski ei änkenyt ympyrään pyöräni eteen?


Jotenkin löydän itseni diggaamassa tätä runkoa.
Mietteitä? 205€ + posti.

Airwalkin bmx(!)-runko on varsin asiallinen viritys, joten mikä jottei. Ulkonäöstä en sano mitään, koska kauneus on katsojan silmässä jne.

VITUN LUKKORENGAS. MITEN VITUN KOVAA SITÄ PITÄÄ OIKEN SAATANA RUNKATA. MÄ PUTSASIN SEN MOLEMMAT KONTAKTIPINNAT JA OMALLA PAINOLLA PAKOTIN KII JA SILTI VITTU SKIDDAAN SEN AUKI VITUN NELKYTNELJÄ KAHEKSANTOISTA VÄLITYKSEL KAHES PÄIVÄS

[:] Tervehdys, [:]

tee kuten kaikki muutkin eli rotafiksaa vittu naurettavan kireelle se ratas ja otsasuoni pulskana veivaa lukkorengas kii. polje sitä läskiä homoa kuin oisit voguen ainoa karhu.

Pösö natisee pahasti varsinkin kun veto päällä.
Onkohan se rikki?

Kuulin jotain juttua, että Ruoholahdesta Arkadialle menisi vanha pyörätieksi konvertoitu junatunneli, mutten ulkopaikkakuntalaisena tiedä onko jo wanha juttu tai muutenkaan käyttökelpoinen pätkä.

Tempoällärit umpitunnelissa kiinnosta?

woot woot millos toi baana nyt muuten valmistuu lopulta? loppukesästä? sormi ei yllä googlelle.

se on tekeillä, muttei ole tunneli. 12.6. on avajaiset.

dpstyles - 21:05, 21.4.2012 » today, Looptroop. saas nähdä vieläkö pojilla on hauskaa lavalla.
iha oli asiallinen veto, minusta.

^kyllä. Looptroopin pojilla on jenkkikavereihin verrattuna aina lepponen meininki. Ovat samalla levelillä yleisön kanssa eikä kukkoina tunkiolla=) On vaan tuo räppiyleisö muuttunut niiiiiiiiiin paljon ajoista kun itse noissa tuli pyörittyä.

Kevään ensimmäiseen iltaan hiljenevä Stadi oli kaunis ja nopea.

Yksivaihteen facebook-sivulla tasan 1000 tykkääjää ja täällä karvan alle 4000 rekisteröitynyttä käyttäjää (sis. tuplanickit)

^ Saako neljästuhannes käyttäjä palkinnon?

TheLVOE - 23:40, 22.4.2012 » ^ Saako neljästuhannes käyttäjä palkinnon?
turhaa, etkö muka itse inhoa kaiken maailman olet miljoonas käyttäjaä ja voittanut juuri jotain plaaplaaplaa sivuja, jotka hyökäilee koneen näytölle kuin ninjat aina välillä. Säästetään sekin palkinto vuoden vajakkikilpailun voittajalle kuka sitten liekään, hän ainakin on tehnyt jotain sen eteen.
tnts - 22:23, 22.4.2012 » se on tekeillä, muttei ole tunneli. 12.6. on avajaiset.
samana päivänä alkaa Helsingissä pyöräilykausi.

Ihmettelee suomalaista autoilua, metron uutiset tänään: auto ajoi ulos(kehä III) 200km/h matkustaja loukkaantui lievästi ja kuljettaja pakeni juosten. Nainen ajoi 2,75 promillen humalassa liikennettä ohjaamassa olutta palomiestä päin, pakeni paikalta lähimpään alkoon ostamaan lisää viinaa. Ei kyllä paljon heru sympatiaa autoilijoille näillä näytöillä, vaikka ovatkin yksittäisen tapauksia. Nimim. Kortiton

walto - 22:21, 22.4.2012 » Kuulin jotain juttua, että Ruoholahdesta Arkadialle menisi vanha pyörätieksi konvertoitu junatunneli, mutten ulkopaikkakuntalaisena tiedä onko jo wanha juttu tai muutenkaan käyttökelpoinen pätkä.
Ruoholahdesta lähtee tosiaankin huoltotunneli, joka on ainakin osittain myös yleisölle käytössä. Tietenkin, eivät mainosta sitä mitenkään kummemmin, jotta reitti pysyisi auki myös päätarkoitukselle, eli huoltotoiminnalle. Tsygälläkin pääsee, mutta kannattaa ajella nätisti, siellä on 24h valvonta sun muut hurjat turvasysteemit. Satun tietämään, kun jouduin sinne kerran koulun puolesta tutustumiskäynnille.

Aijuu, tällänen linkki löytyi, on varmaan osittain vanhentunutta tietoa:
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/helsingin_keskustan_huoltotunneli_on_valmis/